Les napísal:Na hocijake americke forum, ked je zaregistrovany nejaky Slovak a zisti to druhy Slovak na fore, tak celkom kludne mu moze pisat po slovensky. Neviem, ze presne co ti na tom vadi. Ved je udajne demokracia a nie fasizmus.
Neviem o takom ale urcite nie na vsetkych. Na kazdom fore je to arogantne a neslusne voci ostatnym diskutujucim ale to tebe asi nic nehovori.

Retsko napísal:nie, ja som sa narodil v cechach ale narodnost aj obcianstvo mam slovenske... nasi tam vtedy docasne zili koli otcovej robote a ja som sa tam narodil... Ale vsetko mam slovenske...
ano, mali sme predpoklad norsku mensinu v Armensku

alebo..
nevermind napísal:v 13 rokoch. po 7 rokoch v norsku...a ked som sa narodil tak mali uz norsku narodnost davno.
Tomasito napísal:V tom pripade mi je to uz jasne. THX
No som natvrdli a jasne mi to nie je. Pokial viem z toho co si pisal, narodil si sa v Armensku armenskym rodicom. Oni mali norsku narodnost? Alebo tvoji slovensky adoptivny rodicia mali norsku narodnost??

Nemylis si nahodou statne obcianstvo s narodnostou? Hmm.. Takze aj taky Ibrahim Maiga moze mat potom slovensku narodnost?? Ako to je..

pom napísal:napr doma vedia aj aj a prehovorim vzdy v takom jazyku akom sa prave rozpravaju, alebo ak ja zacinam konverzaciu tak ju zacinam vecinou v takom jazyku ktory som pocul naposledy (telka, kamosi atd atd)
pom napísal:podla mna je normalne, ze doma s kamosmi a s kym xcem a vie v inom jazyku sa v tom jazyku zacnem rozpravat
Ok, tu sme sa nepochopili asi. Ja som si myslel, ze sa doma rozpravas so svojou rodinou po madarsky a pritom mate SK narodnost.