Dolapenie vraha

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Suhlasite s mojim cinom?

suhlasim
78
47%
nesuhlasim
87
53%

Celkom hlasov: 165

Les
King
King
Používateľov profilový obrázok

Dolapenie vraha

Príspevok od používateľa Les »

Suhlasite co som urobil? Asi pred dvomi tyzdnami som si v jednej kaviarni v Bratislave rezervoval miestnost na zvolanie ludi (nepoviem ako som si ich vybral) kde ich prislo 17 a tema bola dolapenie vraha vysokoskolaka Tupeho. Ucastnikov tejto schodze som oboznamil z mojim umyslom, ze dam odmenu 100 000 Sk a zaplateny dvojtyzdnovy zajazd na Floridu (all inclusive). Vsetci ludia, ktori sa tam zisli maju vynikajuce konekcie, ciastocne v podsveti, ale hlavne medzi skinheadmi a idiotmi s Pospolitosti. Informacie na moju ponuku uz prichadzaju a policia ale aj moj sukromny detektiv, ktoreho som najal si tieto informacie preveruju. Zial nie vzdy moze clovek policii verit...
Viacere media okrem ineho Markiza, JOJ a Novy cas tiez vypisali statisicove odmeny. Hreje ma pri srdci, ze nie vsetci ludia su lahostajni.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Kua, ako je mozne, ze o tebe este ziadne media nepriniesli reportaz? Kua, Les, ja z teba niekedy fuckt nemozem... :hehe:
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

Preco by som to medializoval? To by bolo naozaj chvalenkarstvo. A vies, ze co? Este viem o jednom dalsom cloveku, ktory ponukol odmenu a tiez to nebolo v mediach. Vrah Tupeho nespava v pokoji, to ti zarucujem.
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

lol Les, keby si si to cele nevymyslel tak by som dal ze suhlasim, ale kedze tu 0jebavas ludi aby si sa dostal do stredu pozornosti, tak som dal ze nesuhlasim
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Les, pri tvojom chorobnom megachvastani, ktore tu predvadzas neverim tomu, ze by si odmietol stat sa medialnou star :smt063
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

ok. povedzme ze je to pravda. co tym vyriesis? Ako dolapia ich a co dalej? Teraz nastane koniec skinheadom na svk ci co?
SHiFTeR
Star
Star

Príspevok od používateľa SHiFTeR »

Les...nechcem Ta urazit ani nic ine, ale odporucam Ti vyhladat odbornu pomoc. Mam pocit, ze si schizofrenik a trpis tym, ze Ta asi v detstve rodicia nezneuzivali rovnako ako ani pana Garrisona jeho rodicia nezneuzivali. Tiez mal z toho traumu :hehe:
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

Lesika,ty uz fakt nevis co mas trepnut....Ale takyto oje.b som od teba este nepocul...
aquafresh1
Star
Star

Príspevok od používateľa aquafresh1 »

ak je to pravda , tak super.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ked je to pravda, suhlasim!
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

A mna Frantisek Hossa nominoval na ZOH 2006 do Turina. Hram v prvej lajne s Demitrom a Majom Hossom.

Les na toto sa hodi vynatok z jednej Cimrmanovej hry, znie asi takto:

"Boze Barto, ty ses tak hloupej, az je mi te obcas lito"
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

a ked bude padat na zem asteroid, kt. vyhubi ludstvo, zvolas poradu v malej utulnej kaviarnicke niekde na Orave a vypises odmenu 300 000 za zneskodnenie onoho vesmirneho telesa? :lol: To uz ti moze aj srdce zhoriet od tej dobre vykonanej prace :)
stans
Medium Star
Medium Star

Re: Dolapenie vraha

Príspevok od používateľa stans »

Les napísal:Suhlasite co som urobil?....
Dolapenie vraha, hm správna myšlienka - je mi však veľmi ľúto, že sa chytil toho taký človek ako ty a robíš si z toho posmech. Je to len ďalšia "kravina" z tvojej produkcie. Veď ti tu už nikto neverí...
Seymour
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Seymour »

Les napísal:a idiotmi s Pospolitosti.
ked ma niekto rad Slovensko, je automaticky idiot?

Inak, zacinas sa mi zobrazovat ako nejaky nadclovek - zachranca vsetkych. Nieco ako superman...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Catlover napísal:ked ma niekto rad Slovensko, je automaticky idiot?

Inak, zacinas sa mi zobrazovat ako nejaky nadclovek - zachranca vsetkych. Nieco ako superman...
mozno sa zachvilu od Lesa dozvieme ze ho David Copperfield naucil lietat, co ty vies? :wink:
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

ja nechapem ze vas to este bavi riesit lesa... ja ho lutujem uz od "afery" so szentivanim laszlom... ved je to jasne ze ten clovek to nema v hlave v poriadku

2 catlover: sp beres dost naivne, to je ako keby si povedal na ku klux klan ze co je na tom zle ked ma rad niekto bielych farmarov z juhu... (BTW ked som sa uz dostal ku KKK tak ako je mozne ze Aryan ma avatar s dietatom navlecenym v ich "rovnosate"?)
maslo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa maslo »

Les napísal:Suhlasite co som urobil? Asi pred dvomi tyzdnami som si v jednej kaviarni v Bratislave rezervoval miestnost na zvolanie ludi (nepoviem ako som si ich vybral) kde ich prislo 17 a tema bola dolapenie vraha vysokoskolaka Tupeho. Ucastnikov tejto schodze som oboznamil z mojim umyslom, ze dam odmenu 100 000 Sk a zaplateny dvojtyzdnovy zajazd na Floridu (all inclusive). Vsetci ludia, ktori sa tam zisli maju vynikajuce konekcie, ciastocne v podsveti, ale hlavne medzi skinheadmi a idiotmi s Pospolitosti. Informacie na moju ponuku uz prichadzaju a policia ale aj moj sukromny detektiv, ktoreho som najal si tieto informacie preveruju. Zial nie vzdy moze clovek policii verit...
Viacere media okrem ineho Markiza, JOJ a Novy cas tiez vypisali statisicove odmeny. Hreje ma pri srdci, ze nie vsetci ludia su lahostajni.
keby to bola pravda tak klobuk dole

ale bneviem neviem
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

t0m4s3 napísal:mozno sa zachvilu od Lesa dozvieme ze ho David Copperfield naucil lietat, co ty vies? :wink:
Kdeze, to Les naucil maleho Dejvida tie kuzla ked spolu cestovali vlakom do USA
SHiFTeR
Star
Star

Príspevok od používateľa SHiFTeR »

t0m4s3 napísal:mozno sa zachvilu od Lesa dozvieme ze ho David Copperfield naucil lietat, co ty vies? :wink:
Len aby nas nenaucil tak lietat, ze vsetci vyletime do vzduchu. To ma potom budu dost boliet creva :hehe:
Browser
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Browser »

Les, les, máš bujnú fantáziu. Len tak ďalej, možno sa staneš režisérom Sci-fi. :D
Napísať odpoveď