Dolapenie vraha
Dolapenie vraha
Suhlasite co som urobil? Asi pred dvomi tyzdnami som si v jednej kaviarni v Bratislave rezervoval miestnost na zvolanie ludi (nepoviem ako som si ich vybral) kde ich prislo 17 a tema bola dolapenie vraha vysokoskolaka Tupeho. Ucastnikov tejto schodze som oboznamil z mojim umyslom, ze dam odmenu 100 000 Sk a zaplateny dvojtyzdnovy zajazd na Floridu (all inclusive). Vsetci ludia, ktori sa tam zisli maju vynikajuce konekcie, ciastocne v podsveti, ale hlavne medzi skinheadmi a idiotmi s Pospolitosti. Informacie na moju ponuku uz prichadzaju a policia ale aj moj sukromny detektiv, ktoreho som najal si tieto informacie preveruju. Zial nie vzdy moze clovek policii verit...
Viacere media okrem ineho Markiza, JOJ a Novy cas tiez vypisali statisicove odmeny. Hreje ma pri srdci, ze nie vsetci ludia su lahostajni.
Viacere media okrem ineho Markiza, JOJ a Novy cas tiez vypisali statisicove odmeny. Hreje ma pri srdci, ze nie vsetci ludia su lahostajni.
Re: Dolapenie vraha
Dolapenie vraha, hm správna myšlienka - je mi však veľmi ľúto, že sa chytil toho taký človek ako ty a robíš si z toho posmech. Je to len ďalšia "kravina" z tvojej produkcie. Veď ti tu už nikto neverí...Les napísal:Suhlasite co som urobil?....
-
Seymour
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ked ma niekto rad Slovensko, je automaticky idiot?Les napísal:a idiotmi s Pospolitosti.
Inak, zacinas sa mi zobrazovat ako nejaky nadclovek - zachranca vsetkych. Nieco ako superman...
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
mozno sa zachvilu od Lesa dozvieme ze ho David Copperfield naucil lietat, co ty vies?Catlover napísal:ked ma niekto rad Slovensko, je automaticky idiot?
Inak, zacinas sa mi zobrazovat ako nejaky nadclovek - zachranca vsetkych. Nieco ako superman...
ja nechapem ze vas to este bavi riesit lesa... ja ho lutujem uz od "afery" so szentivanim laszlom... ved je to jasne ze ten clovek to nema v hlave v poriadku
2 catlover: sp beres dost naivne, to je ako keby si povedal na ku klux klan ze co je na tom zle ked ma rad niekto bielych farmarov z juhu... (BTW ked som sa uz dostal ku KKK tak ako je mozne ze Aryan ma avatar s dietatom navlecenym v ich "rovnosate"?)
2 catlover: sp beres dost naivne, to je ako keby si povedal na ku klux klan ze co je na tom zle ked ma rad niekto bielych farmarov z juhu... (BTW ked som sa uz dostal ku KKK tak ako je mozne ze Aryan ma avatar s dietatom navlecenym v ich "rovnosate"?)
keby to bola pravda tak klobuk doleLes napísal:Suhlasite co som urobil? Asi pred dvomi tyzdnami som si v jednej kaviarni v Bratislave rezervoval miestnost na zvolanie ludi (nepoviem ako som si ich vybral) kde ich prislo 17 a tema bola dolapenie vraha vysokoskolaka Tupeho. Ucastnikov tejto schodze som oboznamil z mojim umyslom, ze dam odmenu 100 000 Sk a zaplateny dvojtyzdnovy zajazd na Floridu (all inclusive). Vsetci ludia, ktori sa tam zisli maju vynikajuce konekcie, ciastocne v podsveti, ale hlavne medzi skinheadmi a idiotmi s Pospolitosti. Informacie na moju ponuku uz prichadzaju a policia ale aj moj sukromny detektiv, ktoreho som najal si tieto informacie preveruju. Zial nie vzdy moze clovek policii verit...
ale bneviem neviem
Kdeze, to Les naucil maleho Dejvida tie kuzla ked spolu cestovali vlakom do USAt0m4s3 napísal:mozno sa zachvilu od Lesa dozvieme ze ho David Copperfield naucil lietat, co ty vies?
Len aby nas nenaucil tak lietat, ze vsetci vyletime do vzduchu. To ma potom budu dost boliet crevat0m4s3 napísal:mozno sa zachvilu od Lesa dozvieme ze ho David Copperfield naucil lietat, co ty vies?