Prvy krat v bare alebo na diskoteke
-
Rewler
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Prvy krat v bare alebo na diskoteke
Zaujima ma kedy a za akych okolnosti ste boli prvy krat v bare alebo na diskoteke 
-
caesar1987
Addict
-
jonathan.davis.com
Light Professional
Ve 14-ti. Psal se rok 1994 a otec slavil narozeniny. Byly u nas na navsteve sousedi a jejich, tehdy 16-ti leta dcera, mne po hodinovem presvedcovani mojich rodicu vytahla na diskoteku. V te dobe jsem hodne poslouchal 2 Unlimited, Twenty 4 Seven, Pharao, DJ Bobo a podobne a tak jsem se hodne tesil.
Oblekl jsem si sve nejlepsi tesilove kalhoty a bile tricko s Mickey Mousem. Citil jsem se jako drsnak a tvrdej chlap
Bary? Tak to nevim.
Oblekl jsem si sve nejlepsi tesilove kalhoty a bile tricko s Mickey Mousem. Citil jsem se jako drsnak a tvrdej chlap
Bary? Tak to nevim.
-
Nymphested
Zablokovaný
Tak bar asi niekedy v 13 a disko? Minuly semester (19) sme isli do divadla so spoluziakmi z vysky... Predtym posediet na pivecko alebo tak nejak, po divadle ze sa ide este posediet a potom zavelili disku... Tak som sa nechal zlakat a viac ma tam netaha... Citil som sa tam dost blbo, kedze som bol v obleku
, bola plnka, hluk,... nic pre mna... ja radsej tichy barik pri pivecku, kavicke, kofolke a cigaretke...
-
Traktorista
Guru