Chyby na hojko.com
-
Linkman
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Chyby na hojko.com
Co znaci tato chyba:
Could not connect to smtp host : 111 : Connection refused
DEBUG MODE
Line : 111
File : /home/hojko/www/includes/smtp.php
Could not connect to smtp host : 111 : Connection refused
DEBUG MODE
Line : 111
File : /home/hojko/www/includes/smtp.php
-
Avenging Angel
Zablokovaný
to je stara znama chyba pri odosielani prispevku, niekde v kode pri odosielani prispevku sa testuje nastavenie smtp, je to kvoli moznosti Upozorniť ma, ak príde odpoveď. Tato funkcia zasiela na mail uzivatela upozornenie ze niekto iny pridal do jeho temy novy prispevok, aj ked uzivatel nezapne tuto moznost php kod to aj tak testuje a ked nie je k dispozicii smtp server, tak zobrazuje taketo chyby, napisal som o tomto hojkovi, uvidim co s tym, pokial sa toto niekomu stane, nedavajte refresh stranky, ale prejdite na index stranky!
hojko hry
v hre slider vyhrava ten,kto posunie vsetky cisla na miesto za NAJVIAC posunuti,a nie podla najmenej,ako by to malo byt,takze najvacsie skore v tej hre maju lamy.Kvoli otestovaniu som musel naschval
lamit.ale najlepsie skore som mal 191,chcelo by to opravit...
-
hojko
Site Admin
Hehe
Muhehe, stazuj sa na Lamparni alebo sa obrat na Avenging Angela, ten mod pridaval on a on ho nastavoval. Mne sa s tym babrat nexce.neo napísal:pozadujem satisfakciu !!!! daj mi tam 191 bodov
-
Avenging Angel
Zablokovaný
-
Avenging Angel
Zablokovaný
-
Avenging Angel
Zablokovaný
Este si si asi nevsimol, ze si na warez fore, nikto ti nekaze aby si tu zostal, pokial sa ti nelubi mozes kludne odist, je vela inych for, kde ta radi privitaju, napr na post.sk :smt005aqwer napísal:Iba pár vecí ma nasrdilo na tomto fóre.
1.) Nieje o ničom inom ako o čiernom downloade
2.) Každý druhý je tu buď admin, alebo moderátor. Pekná rodinka.
3.) Ďaľej tu je 40% post fórumákov (to mi nevadí, ja len - nemusel si si tam dávať takú silnú reklamu)
Toš všetko.
No a my sme si tam reklamu nerobili, to len niekto z nasich uzivatelov nam spravil reklamu, tak sa uz zobud, alebo spi dalej