Nie. Ani mi to neukazujte
Drogy
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tzn.ze nie je cisty ale primiesany howadinamiShanDo napísal:co je to ked je droga(kokain) "seknuty" ?
am tou marihuanov ako stupienok k tvrdsim drogam je to velmi individualne.
to Baphomet:dikes za radu ja som uwazowal ale to ste wy newedeli keby ze uz mam nejak blizko k smrti tak si ho slehnem
to hols:ja som uz tiez jedol muxotrawku a nic mi nebolo ale to bola cerwenkasta
-
Hanibal_King
Expert
Nuž myslím si, že táto téma je veľmi zaujímavá. Drogy ako také sú zaujímavé samy o sebe. Netvrdím že drogy sú dobré, ale nemám proti určitým druhom drog žiadnu námietku.Napríklad moja každodenná droga je cigareta. Asi by som bez nej nedokázal prežiť tak 2-3 dni.
Z tých vyšších drog som skúsil marihuanu. Môj osobný názor na tento typ drogy je asi taký, že nemusím ale keď mám chuť tak si dám.Nemám nič proti marihuane. Je to čistá príroda a ešte sa aj kvalitne zasmejem.Netvrdím, že každý deň, ale cez víkend si dám. Moje skúsenosti s tým sú čisto pozitívne.I keď raz to bolo na prelome odpadnutia, ale nie u mňa. Netreba to preháňať.Ostatné drogy sú pre mňa tabu. Neskúsil som nič iné. I keď É-čko by som chcel vyskúšať.
TO je môj názor na drogy.
Z tých vyšších drog som skúsil marihuanu. Môj osobný názor na tento typ drogy je asi taký, že nemusím ale keď mám chuť tak si dám.Nemám nič proti marihuane. Je to čistá príroda a ešte sa aj kvalitne zasmejem.Netvrdím, že každý deň, ale cez víkend si dám. Moje skúsenosti s tým sú čisto pozitívne.I keď raz to bolo na prelome odpadnutia, ale nie u mňa. Netreba to preháňať.Ostatné drogy sú pre mňa tabu. Neskúsil som nič iné. I keď É-čko by som chcel vyskúšať.
TO je môj názor na drogy.
-
p4ra
Redeemer
Jasne, ved droga je aj PC, mobil, aj ked si to neuvedomujeme a neberieme to tak tragicky, ako to ostatne. Co sa tyka tej extazy, ako si spominal. Ak ju aj chces vyskusat, davaj si velky pozor, nemiesaj s alkoholom a hlavne si este predtym uvedom, ze ake nasledky to moze mat, aby si to nelutoval ty a tvoje okolie.
Diky.Co také robí e-cko s clovekom. Alebo LSD?Hlavne sa zaujimam o to e-cko.Viem, ze clovek vydrzi tancovatt, atd, ale co to robi s clovekom po psychickej stranke....p4ra napísal:Jasne, ved droga je aj PC, mobil, aj ked si to neuvedomujeme a neberieme to tak tragicky, ako to ostatne. Co sa tyka tej extazy, ako si spominal. Ak ju aj chces vyskusat, davaj si velky pozor, nemiesaj s alkoholom a hlavne si este predtym uvedom, ze ake nasledky to moze mat, aby si to nelutoval ty a tvoje okolie.
-
Komo
Star
Ecko? Vyvolava v tebe potrebu neustale nieco robit a strasne ti dehidruje organizmus, nechcem sa hrat na tvoju mamu, ale nebral by som to. Mozes dostat toho "vyklepaneho uja".atrey napísal:Diky.Co také robí e-cko s clovekom. Alebo LSD?Hlavne sa zaujimam o to e-cko.Viem, ze clovek vydrzi tancovatt, atd, ale co to robi s clovekom po psychickej stranke....
A po psychyckej stranke je to individualne.
OK rad sa o tom s tebou porozpravam. AKo si myslel dehidratuje organizmus?Komo napísal:Ecko? Vyvolava v tebe potrebu neustale nieco robit a strasne ti dehidruje organizmus, nechcem sa hrat na tvoju mamu, ale nebral by som to. Mozes dostat toho "vyklepaneho uja".
A po psychyckej stranke je to individualne.
my si ju davame maximalne raz do tyzdna, niekedy este menej a to uz 4 roky...a zatial som tvrdsiu drogu ani nevidiel, nie ze by mi ju niekto nukal...p4ra napísal:Budes mi teraz urcite oponovat, ale marihuana je stupienok k tvrdsim drogam, je to tak, presvedcil som sa o tom na kamaratoch a rodinnych pribuznych.
sice niektori kamosi si uz dali aj hasis ale mna na take nedostanu