Čo vám vadí na Slovensku?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Čo vám vadí na Slovensku?

Politika
91
51%
Kalamita
2
1%
Príroda
4
2%
Smog
7
4%
Chudoba
58
33%
Nic
16
9%

Celkom hlasov: 178

MisguidedAngel
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa MisguidedAngel »

Zmýšľanie mi vadí asi najviac. Je to v ľudoch. Každý sa stará len o seba, nehľadí na druhých. Je im jedno, že svojím konaním môžu prekážať iným. Tolerancia nulová. Vidno to aj na cestách, proste bezočivosť, ale som rád, že sa obklopujem ľudmi, ktorí sú pravý opak.
hodurovec
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa hodurovec »

t0m4s3 napísal:hodurovec > neznasanlivost k mensinam alebo mensine? Pretoze ak sa nemylim tak na Slovensku je to iba k jednej, uz spomenutej, mensine. Netusim preco vo svojom prispevku hovoris o NAS, ako keby sa to tykalo nas vsetkych co toto budeme citat, a neviem preco sa tak distancujes od slovenskeho narodu, kedze pises "vy <>cujte" a namiesto "my <>cujeme", kedze aj ty si Slovak. To je vsetko co som chcel.
Myslel som neznášanlivosť k menšinám, hlavne voči maďarom, ale aj rómom, väčšina Slovákov má problém dokonca aj so samotnými slovákmi (záhoráci, východniari,...). Použitie tvaru <>jete je plne v poriadku, keďže je adresované tým, čo to robia (je nie, preto nemôžem napísať <>jeme). Je na tom niečo, čo nie je jasné?
hodurovec
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa hodurovec »

Aryan Angel napísal:Napis zdroje tychto mudrosti :roll:
Skús troška hľadať, múzeá a archívy sú dobrým miestom, určite nájdeš nejeden dokument opisujúci národnostné zloženie Uhorska v rôznych dobách. Je tiež šanca, že niečo nájdeš na webe.
psycho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa psycho »

hodurovec napísal:Skús troška hľadať, múzeá a archívy sú dobrým miestom, určite nájdeš nejeden dokument opisujúci národnostné zloženie Uhorska v rôznych dobách. Je tiež šanca, že niečo nájdeš na webe.
kedze si tym vysiel ako z faktami podlezenou pravdou tak ti urcite nebude robit problem tie pramene z ktorych si cerpal ked si neberal tu mudrost aj popisat pripadne hodit linky.
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

Vadí mi politika, vadí mi chudoba, vadia mi hlúpi ľudia.
A ešte toto:
http://www.bleskovky.sk/cl/10/98955/Odk ... udobnejsi_
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

atrey napísal:Vadí mi politika, vadí mi chudoba, vadia mi hlúpi ľudia.
A ešte toto:
http://www.bleskovky.sk/cl/10/98955/Odk ... udobnejsi_
si taky ako robertko. vsetko mu vadi ale nenavrhne nic.
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

mastermind napísal:si taky ako robertko. vsetko mu vadi ale nenavrhne nic.
aha.prepáč.A čo mám navrhnúť?Ako ohnúť kovovú lyžičku?Alebo nebodaj ako nás vytrhnúť z biedy. Netvrdím, že sa mám zle, ale niektoré veci by sa mohli zmeniť.
Napríklad. aby vo vláde nesedeli "demokratický komunisti", ktorí pred rokom 1989 boli najväčší komunisti, a teraz sú vo vláde.A robia sa na ťažkých demokratov.je**m na nich.
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

fetaci, zatrpknuta cast obyvatelstva, zmyslanie hlavne mladych ludi a podobne
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

atrey napísal:aha.prepáč.A čo mám navrhnúť?Ako ohnúť kovovú lyžičku?Alebo nebodaj ako nás vytrhnúť z biedy. Netvrdím, že sa mám zle, ale niektoré veci by sa mohli zmeniť.
Napríklad. aby vo vláde nesedeli "demokratický komunisti", ktorí pred rokom 1989 boli najväčší komunisti, a teraz sú vo vláde.A robia sa na ťažkých demokratov.je**m na nich.
práveže ked na nich budeš ... tak tím nič nedosiahneš. Jedine to že raz stadiaľto odídeš.. A čo sa tíka toho komunizmu radšej pomlč... keby bolo na Slovensku tak dobre ako vtedy bolo by my jedno kto sedí v kresle.
Baphomet
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Baphomet »

MS FRANKY napísal:keby bolo na sSlovensku tak dobre ako vtedy bolo by my jedno kto sedí v kresle.
zakaz sledovat zahranicne tv, pocuvat zahranicne radia, citat zahranicnu tlac
moznost vycestovat za hranice len za pekne tucny uplatok
rady na banany
obmedzena sloboda prejavu

co sa ti na tom paci?
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Baphomet napísal:zakaz sledovat zahranicne tv, pocuvat zahranicne radia, citat zahranicnu tlac
rady na banany

co sa ti na tom paci?
Presne tak. AKo dlho si zil v dobe komunizmu ked sa Ti tak paci.myslim ze komunizmus bol najvacsi omyl v dejinach Slovenska.
t0m0nd0
Spammer
Spammer

Príspevok od používateľa t0m0nd0 »

na slovensku mi vadi všetko slovensko je nasračku a hambim sa zato ze som sa tu narodil
Baphomet
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Baphomet »

t0m0nd0 napísal:na slovensku mi vadi všetko slovensko je nasračku a hambim sa zato ze som sa tu narodil
to mas bud menej ako 14 rokov, alebo si fakt nesvojpravny uboziak...

ad komunizmus >> ms franky, kedy si sa narodil? :hmm:
psycho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Baphomet napísal:zakaz sledovat zahranicne tv, pocuvat zahranicne radia, citat zahranicnu tlac
rady na banany
no a prevedme to na teraz:
sledujes iba zahranicnu tv posuvas pomaly iba zahranicne radia citas zahranicnu tlac slovenska tvorba ide do uzadia
vycestovat mozes iba za tucnu vyplatu a 2/3 obyvatelov na to jednoducho nemaju, nemozes sa pomaly slobodne pohybovat ani doma
rady na banany no to mas pravdu teraz tam su radi pri pokladni njn
prejavit sa mozes samozrejme len musis mat prachy na reklamu aby niekto pocuval.
Neobhajujem byvali rezim ani ten terajsi ale nesnaz sa na to pozerat z len jedej strany. ver mi nic z toho sa mi nepaci ale vsetko ma svoje plus aj minus
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

psycho napísal:no a prevedme to na teraz:
sledujes iba zahranicnu tv posuvas pomaly iba zahranicne radia citas zahranicnu tlac slovenska tvorba ide do uzadia
vycestovat mozes iba za tucnu vyplatu a 2/3 obyvatelov na to jednoducho nemaju, nemozes sa pomaly slobodne pohybovat ani doma
prejavit sa mozes samozrejme len musis mat prachy na reklamu aby niekto pocuval.
Neobhajujem byvali rezim ani ten terajsi ale nesnaz sa na to pozerat z len jedej strany. ver mi nic z toho sa mi nepaci ale vsetko ma svoje plus aj minus
OK a čo tak prenasledovanie, ŠTB, Sibír... a to najhoršie sloboda...SLOBODA
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Baphomet napísal:to mas bud menej ako 14 rokov, alebo si fakt nesvojpravny uboziak...

ad komunizmus >> ms franky, kedy si sa narodil? :hmm:
Neboj on ma 13, to vacsinu jeho nazorov vysvetluje.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

psycho napísal:no a prevedme to na teraz:
- pretoze slovenska tvorba ide do uzadia a ti co ju maju zveladovat, kaslu na to, preto mam mat zakazane citat zahranicne noviny, vzdelavat sa atd..?
- pretoze 2/3 obyvatelstva nema za co vycestovat, preto ma "trpiet" zvysna 1/3?
- mat prachy na prejav? To ze sa mozem obliekat ako chcem, rozpravat v krcme co chcem, robit co chcem, to je nejaka vysada?
psycho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

atrey napísal:OK a čo tak prenasledovanie, ŠTB, Sibír... a to najhoršie sloboda...SLOBODA
naspodu som to napisal jasne ale ak chces pokracovat: dnes mame sis a vobec iformacne sluzby funguju stale prenasledovanie o ano no mozno skor sledovanie, Sibir ten tiez funguje aj dnes, dokonca sa ani nescvrkol. A sloboda. citis sa byt slobodny? ja ano ale coraz menej.
psycho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:- pretoze slovenska tvorba ide do uzadia a ti co ju maju zveladovat, kaslu na to, preto mam mat zakazane citat zahranicne noviny, vzdelavat sa atd..?
- pretoze 2/3 obyvatelstva nema za co vycestovat, preto ma "trpiet" zvysna 1/3?
- mat prachy na prejav? To ze sa mozem obliekat ako chcem, rozpravat v krcme co chcem, robit co chcem, to je nejaka vysada?
nie tak som to nemyslel. chcel som skor naznacit ze niektore veci niesu az take samozrejme aj ked mame slobodu prejavu a setky tie ostatne vynalezy.
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

rady na banany

co sa ti na tom paci?
Áno istá časť tvojho príspevku je pravda. Ale aby som nepohoršoval ostatných mojimi názormi tak k tomu dodám iba toľko:
Za čias totalitného režimu si mnoho ľudí vravelo keby som mohol spraviť to a to.. ale nemôžem lebo nie sme v slobodnej krajine. A teraz? Teraz už môžu a neurobia to... a to platí takmer na všetko či už na cestovanie do zahraničia a slobodu ako takú..

2tomas: 13 my už dávno minulo..
Napísať odpoveď