psycho myslis si, ze stracas slobodu? niekto ta obmedzuje? mozes ho zalovat
a to s tou sibirou som nepoxopil... mozno tam este ziju nejake obete stalina a oslavuju 80ku
Baphomet napísal:psycho myslis si, ze stracas slobodu? niekto ta obmedzuje? mozes ho zalovat
a to s tou sibirou som nepoxopil... mozno tam este ziju nejake obete stalina a oslavuju 80ku
nie nemozem zalovat a ak si pochopil vsetko okrem sibira tak si pochopil dost. Btw na slovensku mi dost vadi ten atlanticky vplyv (na pocasie)
t0m4s3 napísal:poriadne citaj a rozmyslaj nad suvislostiami. Vobec som nepisal tvoj vek, lebo ty uz mas dokonca 16
neni to o veku ale o jeho nazore. TO >>>MS FRANKY>>>Skus si precitat nejaku knihu o komunizme. Ale o slovenskom komunizme.Komunizmus bol dobry napad, ale na slovensku sa to premrhalo na nieco ine.
atrey napísal:neni to o veku ale o jeho nazore. TO >>>MS FRANKY>>>Skus si precitat nejaku knihu o komunizme. Ale o slovenskom komunizme.Komunizmus bol dobry napad, ale na slovensku sa to premrhalo na nieco ine.
Nie je ako nie je. Nazor je podla mna velmi uzko spaty s vekom.
No osobne by som radsej bral moznost nemoct vycestovat koli tomu ze nemam peniaze ako koli tomu ze nemozem. Ale ak sa chces nechat zastrelit na hranici tak nech sa paci. Ono vies ten blok sa nezrutil preto ze to chcelo USA, to my sme nechceli zit v tych pomeroch!! Prial by som ti zit v niakom totalitnom rezime a najlepsie za bolsevikov v 1939, hned by si zmenil nazor a ak by si tak spravil tak hop ho na sibir do bane.
Rubiki napísal:No osobne by som radsej bral moznost nemoct vycestovat koli tomu ze nemam peniaze ako koli tomu ze nemozem. Ale ak sa chces nechat zastrelit na hranici tak nech sa paci. Ono vies ten blok sa nezrutil preto ze to chcelo USA, to my sme nechceli zit v tych pomeroch!! Prial by som ti zit v niakom totalitnom rezime a najlepsie za bolsevikov v 1939, hned by si zmenil nazor a ak by si tak spravil tak hop ho na sibir do bane.
nic v zlom, ale v poslednej vete napisal:
psycho: Neobhajujem byvaly rezim ani ten terajsi ale nesnaz sa na to pozerat z len jedej strany. ver mi nic z toho sa mi nepaci ale vsetko ma svoje plus aj minus
ked sa nad tym zamyslis, mozno ma aj v niecom pravdu.
ava napísal:nic v zlom, ale v poslednej vete napisal:
psycho: Neobhajujem byvaly rezim ani ten terajsi ale nesnaz sa na to pozerat z len jedej strany. ver mi nic z toho sa mi nepaci ale vsetko ma svoje plus aj minus
ked sa nad tym zamyslis, mozno ma aj v niecom pravdu.
Nic v zlom, ale bolo to adresovane vseobecne a nie specialne jemu
Behemoth napísal:koľko máš rokov prosím ťa keď si toto napísal ? bez urážky
V podstate ani neklamal. Pivo je tu fantasticke, zeny su tu najkrajsie, ake som kde videl, len keby ti mladi mali viac moznosti a nemuseli odchadzat prec..