rofl ja zostarnem a zomriem, ale filozofia ostane vacsne blabolenim o nicomuplink napísal:dietaneboj sa este dospejes
Nesmrtelnost
-
mastermind
VIP
-
mastermind
VIP
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
nj ked najvyssi ciel v zivote cloveka je ozrat sa, osukat babu potom zalozit rodinu vychovat par decak o ktore sa aj tak asi nebude nik starat a zomriet, popripade za sebou zanechat nejake prachy tak mas pravdu filozofia je na nickandler napísal:mozno niekto nestoji o poxopenie niecoho, co je skratka nezmyselne
nevidim k akym vyssim cielom by mohli cloveka filozoficke somariny priviestuplink napísal:nj ked najvyssi ciel v zivote cloveka je ozrat sa, osukat babu potom zalozit rodinu vychovat par decak o ktore sa aj tak asi nebude nik starat a zomriet, popripade za sebou zanechat nejake prachy tak mas pravdu filozofia je na nic...good luck
vsetky zivotne procesy a deje, ktore robia cloveka clovekom sa daju vysvetlit na zaklade fyzikalnych a chemickych zakonov... btw sekvojovec mamuti sa doziva 4000 rokov a je predpoklad, ze pogonofory(nejaka morska haved) sa doziva aj 25000 rokov... to je len par prikladov z prirodySheep napísal:nebojte sa ludia niesu ako pocitace ze ked je uz stary tak jednoducho vymenis vybehane suciastky a mozes ho pouzivat dalsich 10 rokov![]()
nesmrtelnost nebude, zabudnite nato
-
uplink
VIP
keby nebola filozofia tak by si doteraz trieskal kamenom o kamen a lovil mamuta ostepom...ani to mozno nie...vies ako neviem ci vobec viec so znamena to slovko filozofia [filo, filein - milovat] [sophia - mudrost] cize ono to ma dost spolocneho s myslenim, rozmyslanim etc. Filozofia nie je staticka veda ktora nikam nevedie, ale je skor dynamicka a nuti ludi hladat to preco su tu a co maju robit...a nie len nezmyselne prezivat. Bo ked nemas vyssie ciele tak si len biologicka sracka ktora tu preziva, tvori odpad a potom sa na odpad premeni...chapes? Ziadny vyssi zmysel...ale ked sa uspokojis s takouto predstavou o byti a zmysle svojej existencie, tak preco nie? V tom pripade ako som uz pisal je Ti filozofia hned na dve veci...snad nemusim pisat na ake, ze?kandler napísal:nevidim k akym vyssim cielom by mohli cloveka filozoficke somariny priviest
Ono filozofia je vsetko. Marketing, reklama, fungovanie firiem - kazda firma funguje na zaklade nejakej filozofie...ci uz okradania zakaznikov, alebo predajom kvalitnych vyrobkov, ziskavania si dobreho mena, nanucovania sa... Kazdy clovek zije podla nejakej filozofie, bud je zlodej, fetak, dobrak, vodca, uzavrety, spolocensky proste vsetko toto sa da zahrnut pod pojem filozofia zivota a bytia vseobecne. Ale ja Ti to nezazlievam, si este mod mlady na to aby si to dokazal vidiet z vtacej prespektivy, ale mozno Ti tento moj prispevok trochu pomoze...a mozno nie.
-
mastermind
VIP
aj toto je len a len filozofia ktoru tak nemas rad. tak isto sa zamyslas nad sebou, nad otazkami bytia a povodu.kandler napísal:vsetky zivotne procesy a deje, ktore robia cloveka clovekom sa daju vysvetlit na zaklade fyzikalnych a chemickych zakonov... btw sekvojovec mamuti sa doziva 4000 rokov a je predpoklad, ze pogonofory(nejaka morska haved) sa doziva aj 25000 rokov... to je len par prikladov z prirody
uplne dlhy prispevok a v podstate uplne o nicom... vyssi ciel je ocividne velmi abstraktny pojem, kedze si ziaden neuviedol...a navyse naco je dobre taketo generalizovanie pojmu? tak isto mozes povedat, ze vo vsetkom je veda, ale toto nie je to o com sa tu bavimeuplink napísal:keby nebola filozofia tak by si doteraz trieskal kamenom o kamen a lovil mamuta ostepom...ani to mozno nie...vies ako neviem ci vobec viec so znamena to slovko filozofia [filo, filein - milovat] [sophia - mudrost] cize ono to ma dost spolocneho s myslenim, rozmyslanim etc. Filozofia nie je staticka veda ktora nikam nevedie, ale je skor dynamicka a nuti ludi hladat to preco su tu a co maju robit...a nie len nezmyselne prezivat. Bo ked nemas vyssie ciele tak si len biologicka sracka ktora tu preziva, tvori odpad a potom sa na odpad premeni...chapes? Ziadny vyssi zmysel...ale ked sa uspokojis s takouto predstavou o byti a zmysle svojej existencie, tak preco nie? V tom pripade ako som uz pisal je Ti filozofia hned na dve veci...snad nemusim pisat na ake, ze?
Ono filozofia je vsetko. Marketing, reklama, fungovanie firiem - kazda firma funguje na zaklade nejakej filozofie...ci uz okradania zakaznikov, alebo predajom kvalitnych vyrobkov, ziskavania si dobreho mena, nanucovania sa... Kazdy clovek zije podla nejakej filozofie, bud je zlodej, fetak, dobrak, vodca, uzavrety, spolocensky proste vsetko toto sa da zahrnut pod pojem filozofia zivota a bytia vseobecne. Ale ja Ti to nezazlievam, si este mod mlady na to aby si to dokazal vidiet z vtacej prespektivy, ale mozno Ti tento moj prispevok trochu pomoze...a mozno nie.
tak fajn oni sa sice doziju 25 000 rokov ale ty si clovek a chcel by si zit tak dlho v ich kozi?neviem kam to speje ale taketo diskusie mi idu proti srsti, co uz niekto by chcel zmenit aj to naco sa nezmozekandler napísal:vsetky zivotne procesy a deje, ktore robia cloveka clovekom sa daju vysvetlit na zaklade fyzikalnych a chemickych zakonov... btw sekvojovec mamuti sa doziva 4000 rokov a je predpoklad, ze pogonofory(nejaka morska haved) sa doziva aj 25000 rokov... to je len par prikladov z prirody
-
zvonenie33
Light Professional
Ja sa vas nesnazim presvedcit, ale tvrdit, ze je to nemozne je skratka nespravne
Ak sa dlhsie zamyslis nad tym co vlastne starnutie je, nevyhnutne sa dostanes na molekularnu uroven v bunkach... Sice sa zatial nevie co vsetko a akym sposobom je za starnutie zodpovedne, ale veda v tejto oblasti postupuje milovymi krokmi...