Nezelane rodicovstvo

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kinjeril
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Nezelane rodicovstvo

Príspevok od používateľa kinjeril »

Kamosovi sa pred nedavnom stalo, zze mu jeho mila oznamila, ze bude tato. Tie jeho reakcie by ste mali vidiet. Mame chvilu pred statnicami a ona nema ani robotu ani skolu. Preto by ma zaujimalo, ako by ste reagovali na take nieco. skuste sa zamysliet... odpovedat by mohli aj dievky.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

V jeho situacii by som bol asi v pohode.Ale fakt, ze asi. Teda keby som mal zachvilu statnice a nalozil by som staru,tak by to nemal byt az taky problem. Ved co,o chvilu inziniersky plat,vsetko je fajn,cakam dieta so zenou, ktoru mam asi rad, ked som ju nalozil a zivot bude krasny,ci nie? :)
Mozem vediet,ako reagoval on?
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

no jeho prva reakcia bola : Ku*va, co povim doma?! Ku*va!! ale potom sme to snim tak kamaratsky rozobrali a bol potom vlastne rad.. ide o to ze su spolu cca nieco vysse roka... a vcul sa uz hadam aj tesi. ...btw... inziniersky plat? :D si myslis ze cerstvy Ing dostane hned 35000,-? kiez by... :roll:
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Nezelane rodicovstvo

Príspevok od používateľa matus121 »

kinjeril napísal:Kamosovi sa pred nedavnom stalo, zze mu jeho mila oznamila, ze bude tato. Tie jeho reakcie by ste mali vidiet. Mame chvilu pred statnicami a ona nema ani robotu ani skolu. Preto by ma zaujimalo, ako by ste reagovali na take nieco. skuste sa zamysliet... odpovedat by mohli aj dievky.
no tak,ked tu osobu miluje a predstavuje si s nou cely zivot,tak potom to nie je az take zle.zle by bolo ak by to bolo naopak.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Co poviem doma? :) Co je decko?Od 25 rocneho cloveka by som take nieco necakal,aj ked mi je jasne, za ako student je este stale zavisly na rodicoch,ale predsalen...25rokov :roll:
Obaja moji bratia mali 17,ked takuto spravu nasim oznamili, v ich pripade to beriem :) A teraz maju obaja po dve krasne decka, vlastne domy,auta a docela fajn zivot. Spoluziakovi prajem to iste, ale ked uz sa z toho tesi, tak je to fajn
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Neviem ako by som reagoval, no v prvom momente by som v pohode urcite nebol. Zdesil som sa uz pri precitani nazvu temy.

// OT premazany. Drzte sa temy pls. (plati najma pre uzivatela SHiFTeR).
trion
Star
Star

Príspevok od používateľa trion »

mojho kamarata brat ma asi nechcene rodicovstvo. Ide sa na party a tam je alkohol a rano je v posteli so zenskou s ktorou chodil do triedy. Pol roka pred maturou sa musleli vziat. A co on na to? "No co uz." Ak rodicia pomozu tak to nieje az take zle.
trion
Star
Star

Príspevok od používateľa trion »

kinjeril napísal:Ludia: Skuste vazne pisat co by ste VY robili, nie vas kamarat, brat skrecok, bicykel... VY! thanx :wink:
pokial niesom v takej situaci, tak nerozmyslam nad tym. On si ju chce vziat? Ak ano tak nieje tu co riesit. Zoberu sa a ostatne nechaju na zivot co im prinesie. Ak nechce, tak s tym ti ja neporadim, lebo toto nepodporujem. :) :wink:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

kinjeril napísal:Ludia: Skuste vazne pisat co by ste VY robili, nie vas kamarat, brat skrecok, bicykel... VY! thanx :wink:
no od toho momentu ako by mi to caja povedala by som to radsej isiel vyklopit domov a potom zhanat nejaku robotu co by nas uzivila :) v kazdom pripade si akurat mozes hned zapalit cigu a povedat caji ze ju mas rad pretoze ak sa zrutis a zacnes blabosit ze nech ho potrati...etc tak to bude horsie a uz mozno sa nikdy tak nezalubis ako s nou :wink:
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

Co by som robil? asi by som sa ozenil, zmenil skolu na externe a siel pracovat na plny uvazok. Vybral a pozical z banky $, kupil nejaky maly byt, alebo snazil sa postavit nejaky maly dom...
haliegro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa haliegro »

nechcene? no v mojom pripade nieje lahke predstavit si to, ale myslim, ze by som si dieta nechala a otcovi by som nechala volne ruky, aj cas na urovnanie myslienok. ma ma rad, chce si ma vziat, O.K. nechce sa zavazovat, fayn jak je libo, ale nech mi potom nepcha nos do vychovy. chce dieta, ale nie mna, aj tak sa da - dva razy do tyzdna a mesiac cez prazdniny, s tym, ze ak uvidim, ze otec ma na dieta zly vplyv, viac ho neuvidi.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

haliegro, nazor silnej zeny, ktora vie co chce- napriek tomu, ze to pre nu nie je lahka predstava. Ak by to tak bolo, respect.
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

co by som urobil? to je tazko povedat, ale by som nechcel aby sla na potrat. take nieco by som od nej nemohol chciet. skusli by sme spolu normalne zit a potom by sa uvidelo. aj keby sa nam nedarilo, pre dieta by som urobil maximum
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

zazil som, mal som 19, ona 17, boli sme 2 roky spolu, s jej rodicmi som vychadzal super. Povedali sme im to, babena isla na potrat - jej rozhodnutie, 2 tyzdne nato sa so mnou rozisla, dala sa dokopy s nejakym dealerom, 1,5 roka behala po techno parties-all inclusive (Pecko, Ecko,...etc). Ale nastastie jej preplo naspet v bedni, zacala chodit k psychiatricke, dala ju dokopy a co mam tedkom o nej info's tak studuje na vyske.
nellio
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa nellio »

ako by som reagoval to neviem, ale viem ze by som sa nespraval ako debil a netvaril by som sa ze ju nepoznam. To nie!!! Urcite by som stal pri nej a pomahal kde by sa dalo. Zobrat by som si ju nezobral (pokial by sme este boli okolo 18-23 a nevedel by som ci je to ta, s ktorou by som sa chcel ozenit), ale by som na to ze mam s nou dieta nezabudol a venoval sa tomu malemu.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

kazde neplanovane tehotenstvo nakoniec skonci ako socialne slaba rodina s 10 detmi na podpore z nasich inzinierskych platov.. ten kto si navari nech si to aj zozerie.. nie nadarmo vsade blabocu o antikoncepcii :twisted:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

prosex napísal:kazde neplanovane tehotenstvo nakoniec skonci ako socialne slaba rodina s 10 detmi na podpore z nasich inzinierskych platov.. ten kto si navari nech si to aj zozerie.. nie nadarmo vsade blabocu o antikoncepcii :twisted:

uf, a to si skadial nabral taku istotu? asi vela o tom nevies. stale lepsie ako ist na potrat.
S@ndman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa S@ndman »

Pohodicka,ale najhorsie by bolo to povedat doma,inak by som bol rad.
Slizko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Slizko »

Retsko napísal:Co by som robil? asi by som sa ozenil, zmenil skolu na externe a siel pracovat na plny uvazok. Vybral a pozical z banky $, kupil nejaky maly byt, alebo snazil sa postavit nejaky maly dom...
nj to by bolo asi na začiatok najlepšie rozhodnutie ale určite by tak to nemohli žiť v kuse!. :idea:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

zelovoc: vsak ja som to nemyslel az tak vazne ber to kusok s humorom :) no ale v mojom okoli sa pohybuje par takych osob na ktore ako sa povie "vykaslal sa cely svet" a nemaju ani poriadne byvanie.. toto by som osobe na ktorej mi aspon trochu zalezi nikdy neurobil..
Napísať odpoveď