Nezelane rodicovstvo
Nezelane rodicovstvo
Kamosovi sa pred nedavnom stalo, zze mu jeho mila oznamila, ze bude tato. Tie jeho reakcie by ste mali vidiet. Mame chvilu pred statnicami a ona nema ani robotu ani skolu. Preto by ma zaujimalo, ako by ste reagovali na take nieco. skuste sa zamysliet... odpovedat by mohli aj dievky.
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
V jeho situacii by som bol asi v pohode.Ale fakt, ze asi. Teda keby som mal zachvilu statnice a nalozil by som staru,tak by to nemal byt az taky problem. Ved co,o chvilu inziniersky plat,vsetko je fajn,cakam dieta so zenou, ktoru mam asi rad, ked som ju nalozil a zivot bude krasny,ci nie?
Mozem vediet,ako reagoval on?
Mozem vediet,ako reagoval on?
-
matus121
Light Professional
Re: Nezelane rodicovstvo
no tak,ked tu osobu miluje a predstavuje si s nou cely zivot,tak potom to nie je az take zle.zle by bolo ak by to bolo naopak.kinjeril napísal:Kamosovi sa pred nedavnom stalo, zze mu jeho mila oznamila, ze bude tato. Tie jeho reakcie by ste mali vidiet. Mame chvilu pred statnicami a ona nema ani robotu ani skolu. Preto by ma zaujimalo, ako by ste reagovali na take nieco. skuste sa zamysliet... odpovedat by mohli aj dievky.
-
Holubar
Darca
Co poviem doma?
Co je decko?Od 25 rocneho cloveka by som take nieco necakal,aj ked mi je jasne, za ako student je este stale zavisly na rodicoch,ale predsalen...25rokov
Obaja moji bratia mali 17,ked takuto spravu nasim oznamili, v ich pripade to beriem
A teraz maju obaja po dve krasne decka, vlastne domy,auta a docela fajn zivot. Spoluziakovi prajem to iste, ale ked uz sa z toho tesi, tak je to fajn
Obaja moji bratia mali 17,ked takuto spravu nasim oznamili, v ich pripade to beriem
pokial niesom v takej situaci, tak nerozmyslam nad tym. On si ju chce vziat? Ak ano tak nieje tu co riesit. Zoberu sa a ostatne nechaju na zivot co im prinesie. Ak nechce, tak s tym ti ja neporadim, lebo toto nepodporujem.kinjeril napísal:Ludia: Skuste vazne pisat co by ste VY robili, nie vas kamarat, brat skrecok, bicykel... VY! thanx
no od toho momentu ako by mi to caja povedala by som to radsej isiel vyklopit domov a potom zhanat nejaku robotu co by nas uzivilakinjeril napísal:Ludia: Skuste vazne pisat co by ste VY robili, nie vas kamarat, brat skrecok, bicykel... VY! thanx
-
haliegro
Medium Star
nechcene? no v mojom pripade nieje lahke predstavit si to, ale myslim, ze by som si dieta nechala a otcovi by som nechala volne ruky, aj cas na urovnanie myslienok. ma ma rad, chce si ma vziat, O.K. nechce sa zavazovat, fayn jak je libo, ale nech mi potom nepcha nos do vychovy. chce dieta, ale nie mna, aj tak sa da - dva razy do tyzdna a mesiac cez prazdniny, s tym, ze ak uvidim, ze otec ma na dieta zly vplyv, viac ho neuvidi.
zazil som, mal som 19, ona 17, boli sme 2 roky spolu, s jej rodicmi som vychadzal super. Povedali sme im to, babena isla na potrat - jej rozhodnutie, 2 tyzdne nato sa so mnou rozisla, dala sa dokopy s nejakym dealerom, 1,5 roka behala po techno parties-all inclusive (Pecko, Ecko,...etc). Ale nastastie jej preplo naspet v bedni, zacala chodit k psychiatricke, dala ju dokopy a co mam tedkom o nej info's tak studuje na vyske.
ako by som reagoval to neviem, ale viem ze by som sa nespraval ako debil a netvaril by som sa ze ju nepoznam. To nie!!! Urcite by som stal pri nej a pomahal kde by sa dalo. Zobrat by som si ju nezobral (pokial by sme este boli okolo 18-23 a nevedel by som ci je to ta, s ktorou by som sa chcel ozenit), ale by som na to ze mam s nou dieta nezabudol a venoval sa tomu malemu.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
prosex napísal:kazde neplanovane tehotenstvo nakoniec skonci ako socialne slaba rodina s 10 detmi na podpore z nasich inzinierskych platov.. ten kto si navari nech si to aj zozerie.. nie nadarmo vsade blabocu o antikoncepcii
uf, a to si skadial nabral taku istotu? asi vela o tom nevies. stale lepsie ako ist na potrat.