no, to ale nebola diskoteka,...The Devil napísal:Ja na diská nechodím a ani neviem tancovať.![]()
Ale prvýkrát čo som bol, tak asi v 12-tich.
Prvy krat v bare alebo na diskoteke
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
Traktorista
Guru
-
Linkman
Darca
mno ak neratam ze ked som ako male decko chodil po svadobnych zabavach ked sa sestry mojej mamy zenily tak prvy krat ked som mal 13 tak na tancovačke detského liečebného ústavu Marína, bol som tam ked som mal problemy z chrbticou ked som bol maly
no chlast , iba automat na kavu, bufet s nealkom a pod dozorom zdravotnych sestričiek
no chlast , iba automat na kavu, bufet s nealkom a pod dozorom zdravotnych sestričiek
-
Traktorista
Guru
-
haliegro
Medium Star
moja prva bola hned taka vacsia magic fashion laserova diska asi v 14, otec mal vtedy na starosti udrzbu, bol tam pre pripad, ze... no a ja som vtedy uz usi obkusala, lebo som chcela po veceroch chodit von. tak ma vtedy zobral so sebou. ja som tam nasla sesterku, co oslavovala 16-tku a mala so sebou flasu broskynovej. jasne, ze ma ponukla a prave ked som mala flasu v ustach nabehol moj papinko, ze sa nemam velmi opit.
no a heele, co zo mna vyrastlo.
do baru som prvy raz sla v 15, taky rockovy, plny samych chlapov. az som sa na chvilu zlakla, ze kam som sa to dostala. neskor to bol moj druhy domov.
do baru som prvy raz sla v 15, taky rockovy, plny samych chlapov. az som sa na chvilu zlakla, ze kam som sa to dostala. neskor to bol moj druhy domov.
-
mastermind
VIP
-
Colortraincleaner
Medium Star