chlapce ... daj si pohov a prestan kydat o tom o com nemas ani paru.
chapem ta .. bol som taky isty a casom zistis ze plno ludi ta zacne nenavidiet .. kapisto? snaz sa chovat ako iny a prestan dristat debiliny lebo dopadnes zle.
ty si toalne trapny .. bud by ti tu tvoju peknu rodinu vyvrazdili japonci co je malopravdepodobne lebo europe vladli nemci alebo by ti ju vyvrazdili uz spominany nemci ...Csajka napísal:TAK JE!!!!!!!!
A na Hiroshimu kazdy zabudol?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
robia bordel de sa objavia.
ale su to zabavny ludia.
minule tu jeden taky bol u nas na hudobnej akcii, a nerobilo problem ist okkolo neho a p/covat do nho ked sa pri tom clovek tvaril milo, tak sa amik usmieval.
bolo mi ho luto, ale masl sa ucit po SLOVENSKY
btw: "amik" sa nemusi ucit po slovensky ale ty si POVINNY vedet anglicky. Jemu je slovencina naprd ked sa na celom svete dokaze dohovorit po svojom. primitiv neni on ze sa usmieval a chcel byt zdvorili ale ty ze si mu "p/coval" a uz konecne prestan pouzivat slova ako J3bnuty a ko****+ lebo bude basa
//EDIT: k tomu mojemu prispevku o "zlej amerike" ---> Mal by si sa naucit zlu rec ktora sa pouziva aj v zlej amerike.
Lebo sa ti pozeram do kalhot. Das si babske meno a potom zdrbkavas ludi za to ze ta v zivote nevideli a nevedia urcit pohlavie :SCsajka napísal:a moja NICK csajka je sice zenskeho povodu, ale holka niesom urcite.