ANTIFICO

Diskusie na politické témy...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: VY ko*oti!!!

Príspevok od používateľa Gothar »

ZenniX napísal:pravdda .... preco vsetci nadavaju na Fica ked nebol este vo vlade takze nemozu vediet aky je ... podla mna bude lepsie za jeho vlady ... ved za cele vladne obdobie co si pamatam jeho nazory na zakony ,tak on jediny mal dobre pripomienky pre lud a nie proti ludu
pozri...u neho sa da hned vydedukovat ze to co keca je nesplnitelne...proste len nahana volicov v kazdej kategorii(#1 vyrok: Ak budem premierom tak odskodnim vsetkych ktori boli postihnuti krachom nebankovych institucii) z toho ma hlasy...a same dalsie nesplnitelne klamstva. Preco ho pustat k moci ked je jasne ako to skonci...a Slovensko zase strati 4 roky za zapadom. Dzurindova vlada mozno nieje dokonala ale je to to najlepsie co mame(ale nie mensie zlo !!!)
K preferenciam...aj pred poslednymi volbami mal smer vysoke preferencie ale ludia sa nastastie rozhodli inak...dufam ze to tak bude aj teraz a aj ked bude mat vacsinu tak sa k zostavovaniu vlady nedostane.
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

GothaR napísal:(#1 vyrok: Ak budem premierom tak odskodnim vsetkych ktori boli postihnuti krachom nebankovych institucii)
2 zennix, keby to ma splnit, vies o tom ze aj z tvojich dani sa bude vyplacat to odskodnenie?
hubertus
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa hubertus »

ZenniX napísal:a naco to bude vypracovavat ked neni vo vlade .... nezmoze nic .... tam sa je o korupcii a nie demokracii ....
blbost..ked nieco vypracuje tak to moze predlozit parlamentu na schavelnie ako alternativu k tomu co predklada vlada..a kedze trepe o tom ze vlada je mensinova a nema podporu v parlamente, tak by mu to malo aj prejst...alebo ze by dalsi vymysel z jeho gebule??
nevynechavaj tolko volnych riadkov pod citaciou... deblasco
ZenniX
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ZenniX »

deblasco napísal:2 zennix, keby to ma splnit, vies o tom ze aj z tvojich dani sa bude vyplacat to odskodnenie?
z mojich dani ? mne je jedno co s nimi trobia mne nepomoze ci ich daju tam abo tam
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ZenniX napísal:z mojich dani ? mne je jedno co s nimi trobia mne nepomoze ci ich daju tam abo tam
aha, no ak tebe to je jedno, mne nie, rozhodne ma uraza ze nejaku chumaj ktory za vidinou 35% a viac vynososv zobral svoje uspory a vrazil ich do BMG... 2 roky mu vyplacali dividendy, potom prisiel o vsetko... a teraz by som ja, co som sa zachoval rozumne, alebo aspon logicky a nejebol som tam peniaze mal "prispievat" na ich odskodnenie...
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

deblasco napísal:aha, no ak tebe to je jedno, mne nie, rozhodne ma uraza ze nejaku chumaj ktory za vidinou 35% a viac vynososv zobral svoje uspory a vrazil ich do BMG... 2 roky mu vyplacali dividendy, potom prisiel o vsetko... a teraz by som ja, co som sa zachoval rozumne, alebo aspon logicky a nejebol som tam peniaze mal "prispievat" na ich odskodnenie...
uplne suhlasim.
tebe je mozno jedno ci pojdu peniaze tam alebo tam. mne nie.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

deblasco napísal:aha, no ak tebe to je jedno, mne nie, rozhodne ma uraza ze nejaku chumaj ktory za vidinou 35% a viac vynososv zobral svoje uspory a vrazil ich do BMG... 2 roky mu vyplacali dividendy, potom prisiel o vsetko... a teraz by som ja, co som sa zachoval rozumne, alebo aspon logicky a nejebol som tam peniaze mal "prispievat" na ich odskodnenie...
ja tiez suhlasim :wink:

ZenniX napísal:a co ma robit ked je v opozicii ???
Opozicny politik by mal poukazovat na skutocne chyby a preslapy a nie kritizovat kazdy jeden vladny krok a popritom si nahanat hlasy rozpravanim bajok.
ZenniX
Medium Star
Medium Star

a tie tvoje dane by si dal komu radsej ? ludom ktori o vsetko prisli alebo mikimu ?
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ZenniX napísal:a tie tvoje dane by si dal komu radsej ? ludom ktori o vsetko prisli alebo mikimu ?
napriklad do skolstva, na vedu a do zdravotnictva a nie ludom do vacku ktori prisli o svoje prachy svojou hlupostou...
pojdem prehram v rulete a budem pozadovat odskodnenie, aj s urokami...
rozmyslas ty vobec alebo strelis 2na3 len tak od pasu?
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

ZenniX napísal:a tie tvoje dane by si dal komu radsej ? ludom ktori o vsetko prisli alebo mikimu ?
ludia o peniaze prisli svojou hlupostou. tak ako napisal deblasco, ked prehram v rulete tak isto nebudem ziadat stat o nahradu. nech sa dane pouziju na to na co maju
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

mastermind napísal:ludia o peniaze prisli svojou hlupostou. tak ako napisal deblasco, ked prehram v rulete tak isto nebudem ziadat stat o nahradu. nech sa dane pouziju na to na co maju
navyse ich uz prva Dzurindova vlada, upozornovala, avsak nemohla to povedat na plne usta, ze ludia nedavajte tam peniaze, ved je to podvod, ale nie, ked niekto slubi 40% rocny vynos tak tam dam peniaze aj keby neviem co bolo. Kto tam dal peniaze dal ich tam dobrovolne na svoje vlastne riziko. A nemoze cakat, ze teraz niekto pride a odskodni ich. Nex si nahanaju peniaze od firmy BMG a nie od statu. A nahanat si volicov na slub, ze ich niekto odskodni je zvratene. Ludia ani nevedia, ze ich bezne ucty, vkladne knizky, terminovane ucty a pod, su sice chranene statom, ale to vlastne nie je pravda. Su chranene Fondom na ochranu vkladov, a ked ten potrebuje peniaze na odskodnenie po skrachovanych bankach musi si poziciat peniaze od NBS, takze stat je akoby v pozadi:)
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

sundevil
VIP
VIP

Garancie
Vždy sme sa snažili, aby Vaše peniaze boli čo najlepšie zabezpečené. Chceme byť k Vám čo najbližšie, aby naši odborníci mohli pracovať len pre Vás.

Našimi garanciami sú:

* ručenie obchodným majetkom materskej spoločnosti Horizont Slovakia o. c. p., a. s., vo výške 3,6 miliardy korún
* sieť viac ako 60 pobočiek po celom území Slovenska
* tím odborníkov
* 6-ročné skúsenosti
* tisíce spokojných klientov
:lol:
ZenniX
Medium Star
Medium Star

mastermind napísal:ludia o peniaze prisli svojou hlupostou. tak ako napisal deblasco, ked prehram v rulete tak isto nebudem ziadat stat o nahradu. nech sa dane pouziju na to na co maju
hej lenze to je nieco ine .... to je hazard ...a toto mal zarucit stat aby sa to nestalo ,ze to niekto vytuneluje
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

nuze... jak meciara tak fica nemusim.. ale jedna meciarova veta mi utkvela v pamati a to:

"Pan Fico ja Vam ani nemozem nijak pekne povedat, lebo bud vznikne Ficko alebo Robertko"

:hehe:
sundevil
VIP
VIP

ZenniX napísal:hej lenze to je nieco ine .... to je hazard ...a toto mal zarucit stat aby sa to nestalo ,ze to niekto vytuneluje
a preco stat? ved to bola sukromna firma, za ktorou nestal stat, tak preco ma stat odskodnit nieco za co stat nemoze? ved ta firma legalne podnikala. Riziko podnikania je bankrot a ta firma vlastne zbankrotovala, a podla jej statutu nesu za dlhy zodpovednost urcite osoby, to v akom rozsahu je dane zakonom. btw co stat urobi ked skrachuje srocka s imanim 200 000 ked jej dlhy predstavuju napr. 2 miliony? Stat s tym nic nema, vlastnici tej firmy zodpovedaju za firmu imanim ktore je 200 000, teda z toho vyplva ze tych 1.8 miliona nikto nikdy nezaplati, s tym sa musia veritelia zmierit, nemali firme s takym nizkym zakladnym inamim doverovat, a toto iste plati o vsetkych nebankovych instituciach
zial pan Fico odchovany Komunistickou stranou, nepozna pojem sukromne vlastnictvo toboz nie pojem slobodne podnikanie, preto sa xce hrat na velkeho zachrancu ked stat zoberie pod svoje kridla vsetky podniky a bude s nimi hospodarit
STAT JE NAJHORSI VLASTNIK, neviem ci si toto uvedomujete, ale je to fakt. V kazdom statnom podniku rozhoduju o jeho chode ludia, co s tym podnikom nemaju ziaden vztah, okrem financneho. Je rozdiel je sa niekto stara o firmu vsetkym cim ma, lebo je JEHO a rozdiel ked niekto pride, sefuje 8 hodin denne a koniec, v tomto je rozdiel, predsa podnik, ktory mi parti nenecham len tak skrachovat a budem sa mu maximalne vednovat aby prosperoval
hubertus
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa hubertus »

ZenniX napísal:hej lenze to je nieco ine .... to je hazard ...a toto mal zarucit stat aby sa to nestalo ,ze to niekto vytuneluje
prosimta co trepes??ved kam ty investujes svoje peniaze je cisto tvoja zalezitost a ked sa okasles tak si za to mozes saam a nie stat! :x
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

BMG, ako aj Horizont nepodnikali az tak legalne (sundevil), kedze vykonavali bankovu cinnost bez udelenej licencie. Tu mal konat stat, pretoze bez vedomia napr. takej SIS nebolo mozne vykonavat transakcie v mld. SKK v tak zjavnom rozpore so zakonom, kde maju organy cinne v trestnom konani konat ex offo, t.j. z uradnej povinnosti. V tomto smere teda istu spoluzodpovednost statu vidim. Na druhej strane som taktiez proti akemukolvek odskodnovaniu, pretoze poskodeni ludia konali na zaklade svojho slobodneho rozhodnutia napriek tomu, ze tak vysoke vynosy vzbudzuju podozrenie. T.j. je amoralne, aby sa ti co boli opatrni skladali na odskodnenie tym, ktori s vidinou velkeho zisku podstupovali tak velke investicne rizika...
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

Trosku mi to pripada divnô napríklad si predstav ze jazdíš v aute a prichytia ťa že nemáš vodičák, budeš obviňovať štát, že ti nepovedali, že musíš mať vodičák ?

Myslím si, že je samozrejmé, čo štát neodobril, nemá fungovať a basta... a štát nemusí za každým na všetko upozorňovať človeka čo má a čo nemá... a ked človek kona v niečom čo štát neodobril je to na jeho vlastné riziko.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Linkman, svojim poslednym prispevkom si reagoval na mna? Ak ano, nabudce prosim uvadzaj komu je prispevok adresovany.

Ak si teda reagoval na mna, vec stoji trochu inak. V tomto prip. islo od zaciatku o nelegalnu cinnost a nie ako bolo spomenute vyssie, o cinnost legalnu. Nuz a ako je mozne, ze takato nelegalna cinnost mohla bez vedomia statu (?) dospiet tak daleko?

PS: Ked ta prichytia jazdit bez vodicaku, ty si ten co porusil zakon, nuz a tu plati zname: "neznalost zakona neospravedlnuje".
Napísať odpoveď