JACKASS - čo vy nato?
-
Curtis Jackson
Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
Curtis Jackson
Expert
-
skurud-hay
Expert
Osobne som takéto blbosti nerobil, ale sú ľudia ktorí nevedia čo zo sebou, viď príklad.
Proste blázon
http://puma.borec.cz
Proste blázon
http://puma.borec.cz
-
Curtis Jackson
Expert
-
fuCKYou
Medium Professional
No to co tu citam ... nehoraznost .. MS FRANKY ty sa uvedom.
Idem poporadi:
Johnny Knoxville: Celkom pohode tipek .. vazne pre srandu vsetko .. zviditelnil sa ked na sebe nechal otestovat cez 40 zbrani na obranu. Neni moj oblubeny ale je to kus super cloveka.
Bam Margera: Tento chalan jazdi celkom dobre na s8te ... ma stastie ze ma kompletne flegamtickych rodicov .. ma super stryka ( Don Vito ) a robi same haluze
.. Viva la Bam je celkom dobry serial .. mam ho asi najradsej 
Steve-O: Co k tomuto cloveku povedat?
Celkom sa mi pacil serial Wildboyz ale uz som ho nejako dlho nevidel
a je to super clovek
pekne sa bikuje na tom cirkusantskom biku
( co ma jedno koleso )
Ryan Dunn: Pekne sa vysvihol v CKY2k a ak v CKY5 Haggard the Movie ... pekne kusky s bikom .. celkom zabavny je
Chris Pontius: Hh tento chlapik je znamy s Wildboyz .. celkom haluz s nim a hovori sa ze je gay
Brandon DiCamillo: K tomuto nic len ze by som ho dal nieco moderovat .. vstupla by sledovanost.
Dave England: Sefkuchar ... moc ho nemusim .. je nechutne co robi ale da sa aj zasmiat .. napriklad na sneznom surfovani
Chris Raab: Inak Raab Himself .. celkom haluzny chalan .. hlavne jeho sranie
z iduceho auta etc.
Rake Yohn: Keby neni tohoto tak ziadne Jackass ani Viva la Bam neni ... on totizto robi s PC .. filmy a vsetko to striha etc. Inak bol super v Haggard the Movie ...
Weeman: Toto je moj oblubenec .. ked boli v spermobanke tak pekny hlod "Not mutch, but it's something"
to ma dokazalo velmi rozosmiat.
Phil Margera: Bamov otec .. celkom vela si toho uz odniesol
.. kompletne flegmaticky tip cloveka.
ten robil blbosti z jedlom.
Idem poporadi:
Johnny Knoxville: Celkom pohode tipek .. vazne pre srandu vsetko .. zviditelnil sa ked na sebe nechal otestovat cez 40 zbrani na obranu. Neni moj oblubeny ale je to kus super cloveka.
Bam Margera: Tento chalan jazdi celkom dobre na s8te ... ma stastie ze ma kompletne flegamtickych rodicov .. ma super stryka ( Don Vito ) a robi same haluze
Steve-O: Co k tomuto cloveku povedat?
Ryan Dunn: Pekne sa vysvihol v CKY2k a ak v CKY5 Haggard the Movie ... pekne kusky s bikom .. celkom zabavny je
Chris Pontius: Hh tento chlapik je znamy s Wildboyz .. celkom haluz s nim a hovori sa ze je gay
Brandon DiCamillo: K tomuto nic len ze by som ho dal nieco moderovat .. vstupla by sledovanost.
Dave England: Sefkuchar ... moc ho nemusim .. je nechutne co robi ale da sa aj zasmiat .. napriklad na sneznom surfovani
Chris Raab: Inak Raab Himself .. celkom haluzny chalan .. hlavne jeho sranie
Rake Yohn: Keby neni tohoto tak ziadne Jackass ani Viva la Bam neni ... on totizto robi s PC .. filmy a vsetko to striha etc. Inak bol super v Haggard the Movie ...
Weeman: Toto je moj oblubenec .. ked boli v spermobanke tak pekny hlod "Not mutch, but it's something"
Phil Margera: Bamov otec .. celkom vela si toho uz odniesol
jj co amik to debil .. keby si ich aspom poznal osobne ( samozrejme ich nepoznam ) tak by si zmenil svoj nazor .. su to ludia ako aj my .. ty sedis pri PC a oni robia blbosti a poriadne sa na tom zabavaju. Smiech je zdravy.kinjeril napísal:Podla mna je to absolutne plytka zabava par stupidnych amikov. mal som tu "cest" vidiet jeden z ich "filmov" a nemal som slov .... STUPIDITA!!!
Nepocul som o tom .. ale skor by som to topival na Dave EnglandaRetne napísal:INac som task pocul ze zomrel Johny Knoxvile, vraj ziedol kilo soly