JACKASS - čo vy nato?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
mambo55
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mambo55 »

podla mňa su to riadni maniaci!! ale čo robia robia skvele a ja ich zato obdivujem, a určite niesom sám :D ale chcel by som si skočiť z trampolíny do ventilátora na strope... :lol: musí to byť slabá panta...
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

mirak2 napísal:cvoci nad cvokov...najhnusnejsie co som od nich videl bolo ked shrac zobral dazdovku, vcucol ju cez nos a vyplul skoro sa zadusil dilinko..cely cerveny bol a vyzeral ze mu neni vsetko jedno...:D:D:D
:lol: :lol: :lol:
inac,ten ich film bol dobry,vela zabavy,ale niektore kusky co robili,tak to som akoze :shock: :cry:
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

INac som task pocul ze zomrel Johny Knoxvile, vraj ziedol kilo soly :?
mambo55
Star
Star

Retne napísal:INac som task pocul ze zomrel Johny Knoxvile, vraj ziedol kilo soly :?
na to ani nemysli!kamoško!! kde si to počul?? :cry:
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Trosku by mali krotit aby sa nezabili, sranda pozerat na utrpenie inych moc nieje :roll:
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

Retne napísal:INac som task pocul ze zomrel Johny Knoxvile, vraj ziedol kilo soly :?
aj ja som pocul nieco take ze niekto z jackass zomrel koli tej soli... ale ze johny?
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

Ach jaj, keby to bola pravda, tak uz by bol toho davno plny internet. Ked skusite gugl, tak zistite, ze vsetci co zomreli, boli len sprosti teenageri, co sa snazili zopakovat ich kusky. Tot vsjo.
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

dobre to bolo.dost som sa narehotal.
sme si raz dali s bratrancami v taliansku/lyzovacka/ zavody vo velkych kosoch na pradlo/na parkovisku,vydlazdene kockami :D /
Curtis Jackson
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Curtis Jackson »

jackass je husty ale dirty sanchez su lepši.a či som skušal dačo podobne no jasne každy den s kamosmi naco natacame napriklad som sa hodil v škole cez lavicu a ruky mu stiaho s koze az po laked.
Curtis Jackson
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Dem0n napísal:Trosku by mali krotit aby sa nezabili, sranda pozerat na utrpenie inych moc nieje :roll:
pre mna aj celkom hej
skurud-hay
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skurud-hay »

Osobne som takéto blbosti nerobil, ale sú ľudia ktorí nevedia čo zo sebou, viď príklad.

Proste blázon :!: :!: :!: :!: :!:

http://puma.borec.cz
das fas
Star
Star

Príspevok od používateľa das fas »

Je to sranda ale len keď sa na to pozerám určite by som skoro nič z toho nespravil.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Podla mna je to absolutne plytka zabava par stupidnych amikov. mal som tu "cest" vidiet jeden z ich "filmov" a nemal som slov .... STUPIDITA!!!
mambo55
Star
Star

kinjeril napísal:Podla mna je to absolutne plytka zabava par stupidnych amikov. mal som tu "cest" vidiet jeden z ich "filmov" a nemal som slov .... STUPIDITA!!!
6mld ľudí, 6 mld názorov... podľa mňa sú úplne riadny, lebo nieje veľa t-pkovčo by robili niečo podobné, aj keď, mňa by to bavilo :lol: :oops:
H5ck2r
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa H5ck2r »

Jackass je blaznovstvo .....Take veci ja len sledujem v TV..
Curtis Jackson
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

kinjeril napísal:Podla mna je to absolutne plytka zabava par stupidnych amikov. mal som tu "cest" vidiet jeden z ich "filmov" a nemal som slov .... STUPIDITA!!!

blby slušnak jaj ludia ved vy ste uz moc slušny
H5ck2r
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa H5ck2r »

Curtis Jackson napísal:blby slušnak jaj ludia ved vy ste uz moc slušny
Ale za to ze nema rad Jackass uz je slusnak???Ja Jackass pozeravam..Ale si myslim ze to neni dobre to uz som slusnak?? :evil:
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

No to co tu citam ... nehoraznost .. MS FRANKY ty sa uvedom.
Idem poporadi:

Johnny Knoxville: Celkom pohode tipek .. vazne pre srandu vsetko .. zviditelnil sa ked na sebe nechal otestovat cez 40 zbrani na obranu. Neni moj oblubeny ale je to kus super cloveka.

Bam Margera: Tento chalan jazdi celkom dobre na s8te ... ma stastie ze ma kompletne flegamtickych rodicov .. ma super stryka ( Don Vito ) a robi same haluze :) .. Viva la Bam je celkom dobry serial .. mam ho asi najradsej :)

Steve-O: Co k tomuto cloveku povedat? :P Celkom sa mi pacil serial Wildboyz ale uz som ho nejako dlho nevidel :( a je to super clovek :) pekne sa bikuje na tom cirkusantskom biku :) ( co ma jedno koleso )

Ryan Dunn: Pekne sa vysvihol v CKY2k a ak v CKY5 Haggard the Movie ... pekne kusky s bikom .. celkom zabavny je :)

Chris Pontius: Hh tento chlapik je znamy s Wildboyz .. celkom haluz s nim a hovori sa ze je gay :roll:

Brandon DiCamillo: K tomuto nic len ze by som ho dal nieco moderovat .. vstupla by sledovanost.

Dave England: Sefkuchar ... moc ho nemusim .. je nechutne co robi ale da sa aj zasmiat .. napriklad na sneznom surfovani :P

Chris Raab: Inak Raab Himself .. celkom haluzny chalan .. hlavne jeho sranie :D z iduceho auta etc.

Rake Yohn: Keby neni tohoto tak ziadne Jackass ani Viva la Bam neni ... on totizto robi s PC .. filmy a vsetko to striha etc. Inak bol super v Haggard the Movie ...

Weeman: Toto je moj oblubenec .. ked boli v spermobanke tak pekny hlod "Not mutch, but it's something" :P to ma dokazalo velmi rozosmiat.

Phil Margera: Bamov otec .. celkom vela si toho uz odniesol :D .. kompletne flegmaticky tip cloveka.
jj co amik to debil .. keby si ich aspom poznal osobne ( samozrejme ich nepoznam ) tak by si zmenil svoj nazor .. su to ludia ako aj my .. ty sedis pri PC a oni robia blbosti a poriadne sa na tom zabavaju. Smiech je zdravy.
Nepocul som o tom .. ale skor by som to topival na Dave Englanda :) ten robil blbosti z jedlom.
mambo55
Star
Star

^Nevermind: máš úplnu pravdu!! podľa mňa sú to úplny fanatici a testujú čo ich telo znesie... rescpect!! :smt023
inak Bamov brat - Jess, bubenik v skupine Cky
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

Celkom sranda ...az na niektore nechutnosti ako napr olizovat ocurany sneh :shock: :?
Napísať odpoveď