Neposthuntujte! Tu sa mozete vidiet

ze sa zrovna Ty vedecky zalozeny a racionalne mysliaci clovek pytas taku neskonalu blbost to sa divimkandler napísal:co mate vsetci furt s tym posthuntom? myslite, ze nikto si nedokaze dat vyssi ciel ako postupovat v rankoch na hojkovi?
Ja lenze tych par addov navyse uz fakt neurobi rozdiel pri tych kolko? 140000 prispevkov? A pri citani to az take dramaticke potiaze nerobi. AKurat vy moderatori sa vyzivate v buzerovani kvoli takym drobnostiamuplink napísal:ze sa zrovna Ty vedecky zalozeny a racionalne mysliaci clovek pytas taku neskonalu blbost to sa divim. Posthunt = zbytocne nove adds do db/zatazovanie db/floodovanie fora/esteticky to nevypada dobre/vytvara to chaos pri citani
toto nie je o rovnakych prispevkoch...SHiFTeR napísal:Uplink: Inak naozaj mam pocit, ze je to skor "buzerovanie". V mojom prispevku, ktory si potom zmazal, som to jasne povedal, v com to je. Niekto to tu uz ciastocne spomenul. Chyba je niekde vo fore. Aj u nas na intranetackom fore sa raz nieco take dialo, admin to vyriesil, no neviem ako. Ale viem, ze to bola chyba fora, lebo to robilo kazdemu. Proste vsade bolo po 2-3 rovnakych novych prispevkov.
fajn sposob ... ale jeden hacik ... neviem ci to uz sa neda zmenit ... phpBB to uz asi tak ma nastavene, ze hocikto moze poslat prispevok aj ten , kto to napisal poslednySHiFTeR napísal:Jednoducho by som to spravil tak, ze ak posledny prispevok threadu je odo mna, tak by mi nepovolilo poslat novy prispevok, kym by posledny prispevok threadu nebol od niekoho ineho.
ved to viem.. ale sa mi raz stalo ze som som omylom neco napisal a nevsimol som si to.. a nedalo sa to uz zmazat.. (ale medzi tym som poslal uz nejake prispevky..) ale aj tak si myslim ze by tu mala byt taka moznost ze hocikedy zmazat prispevok.. myslim si ze viac ludi by to privitalo..uplink napísal:ide, ale len prispevok co si napisal ako posledny. Potom ho uz nemozes zrusit.
este stale mozs prispevok ktory xces zmazat jednoducho upravit a vymazat obsah a prepisat napr: "Odstranene autorom"robeno napísal:ved to viem.. ale sa mi raz stalo ze som som omylom neco napisal a nevsimol som si to.. a nedalo sa to uz zmazat.. (ale medzi tym som poslal uz nejake prispevky..) ale aj tak si myslim ze by tu mala byt taka moznost ze hocikedy zmazat prispevok.. myslim si ze viac ludi by to privitalo..