XilleR napísal:Celkom sranda ...az na niektore nechutnosti ako napr olizovat ocurany sneh
Toto bolo v Jackass the movie ale ... Vela z vas si mysli ze napr. Dirty Sanchez a Jackass je jedno a to iste .. robte rozdieli chlapci .. alebo ak sa nevyznate a chcete odsudzovat tak radsej ani nepiste .. inak XilleR toto nepatrilo tebe .. to som reagoval ze to volo v jackass the movie. inak nic.
Curtis Jackson napísal:blby slušnak jaj ludia ved vy ste uz moc slušny
Toto, uz nie je o slusnosti. Toto, je uz o zdravom rozume!!! ...nj, bavme sa na tom, ako si napcha niekto anglicak do prdele.... squela "zabava" su to ludia , ktori nevedia druhych ludi nijak inak zaujat, len tym, ze robia zo seba kktov ...este raz: "squela" zabava!!! ... decka, nekukajte take veci, bo vam z toho
kto ublizuje sam sebe, len kvoli tomu, aby bol zaujimavy (dostal prachy) - je vhodny kandidat do čalúnenej miestnosti, ktorá má kľučky len zvonka - viete, keď niekto nemá v hlave, ani v rukách, ani v nohách, ani v ničom inom, tak vystrája takéto pi*oviny
zapni MTV .. neviem ako u vas ale tuto na MTV Nordby to chodi kazdy den o 22:00 a popozeraj to .. a dokaze ma to kompletne rozosmiat a Jackass neni len o samoublizovani .. vies? Ak nevies tak nesud .. Jackass neni Dirty Sanchez
klasika napísal:ked som mal 10 tak sme boli s kamaratmy uplny fanatici do tych blaznov dokonca sme robily podobe pi****ny a vsetko zme si nahravaly (boli sme blazni) dokonca sme si chcely kupit taky ten velky nakupny kosik a spustit sa dole kopcom. ale po case nas to preslo a teraz ked si pustime tie kazety co sme natocily smejeme sa aky sme boly debily
joj my sme tiez celi nakupny kosik.... ale jedni tipci nas predbehli.... proste zobrali nakupny kosik z coopu a sa pustili na nom do hornadu..... aj tak by sme na to asi nenabrali odvahu
skenner napísal:joj my sme tiez celi nakupny kosik.... ale jedni tipci nas predbehli.... proste zobrali nakupny kosik z coopu a sa pustili na nom do hornadu..... aj tak by sme na to asi nenabrali odvahu
s kamosmi sme raz skakali do tychto nakupnych kosikov ale v tej bude kde su vsetky v kope... potom sme jeden cmajzli a riadne sme robili chu**** na zamrznutom jazere... potom sme sa spustali z kopca dole... rano som mal celu tvar doskriabanu a kamos bulvu na cele... ale bolo FUN
a inak co budes rozpravat vnucatam ked budes mat 55 rokov...ako si presedel celu mladost doma pri compe a potom si isiel nachvilu na vzduch lebo uz sa u teba prejavovali naznaky plesnivenia...a stretol si svoju buducu staru??
heh nicto my sme robile ine horsie veci....... jja konkretne nie ja som maval zvecssa napady.. realizovali ix dvaja tipci.. a ja so susedom sme sa na tom dobre zabavali... ale uz nas to preslo.. bolo to asi pred rokom
skenner napísal:joj my sme tiez celi nakupny kosik.... ale jedni tipci nas predbehli.... proste zobrali nakupny kosik z coopu a sa pustili na nom do hornadu..... aj tak by sme na to asi nenabrali odvahu
Tipujem ze byvas v spiskej, nebyvam tam ale ked som hraval hokej tak som tam bol dost casto....
A k jackassu...hmm raz sme skusali nieco na ten sposob, isli sme do lesa sadli sme na boby. V lese bol jeden strasne strmi a dlhy kopec mal asi tak 400m a poxopitelne tam boli stromy... a sme sa pustili, no masaker, cely dokriapany ale najhorsie skoncil moj sused , ktory si zlomil klucnu kost ked sme nabrali jeden...dub..
skenner napísal:heh nicto my sme robile ine horsie veci....... jja konkretne nie ja som maval zvecssa napady.. realizovali ix dvaja tipci.. a ja so susedom sme sa na tom dobre zabavali... ale uz nas to preslo.. bolo to asi pred rokom
oni robili hovadiny a ty si im hovoril co a ako to maju robit?? ubohe!! ja som vsetko vymyslel a bol som prvy na starte,...za mnou uz iba maniaci... fun4eva
doporucujem zjest nalacno lizicku vasabi
inak suhlasim, ze takuto srandu si treba aspon na chvilu odskusat...nech maju vnucata co pocuvat...
no nie si z toho urobit zivotny styl, lebo ziadne vnucata nemusia byt
Stoporko napísal:doporucujem zjest nalacno lizicku vasabi
inak suhlasim, ze takuto srandu si treba aspon na chvilu odskusat...nech maju vnucata co pocuvat...
no nie si z toho urobit zivotny styl, lebo ziadne vnucata nemusia byt