JACKASS - čo vy nato?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

XilleR napísal:Celkom sranda ...az na niektore nechutnosti ako napr olizovat ocurany sneh :shock: :?
Toto bolo v Jackass the movie ale ... Vela z vas si mysli ze napr. Dirty Sanchez a Jackass je jedno a to iste .. robte rozdieli chlapci .. alebo ak sa nevyznate a chcete odsudzovat tak radsej ani nepiste .. inak XilleR toto nepatrilo tebe .. to som reagoval ze to volo v jackass the movie. inak nic.
mambo55
Star
Star

Príspevok od používateľa mambo55 »

XilleR napísal:Celkom sranda ...az na niektore nechutnosti ako napr olizovat ocurany sneh :shock: :?
on ho mal povodne zjest :lol:
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

ale bolo to haluzne ako chodil s gatami dole a po kolena snehu .. v pravej ruke drzal kornutok a lavou sa snazil natiahnut tie osablene gate :lol: :lol:
mambo55
Star
Star

brutal bolo ten "papercut" raz som to s kamosmi doma skusal,... musim potvrdit, bolelo to!! :lol: ale fun4E
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

mne sa to pacilo, nemalo to chybu iba cakam kedy sa ty chlapici mienia nad sebou zamysliet :?
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

...sak sranda musi byt :D :D :D
Mne sa napriklad nepaci procko a kolko tupcov to pozera :?
...toto je lepsie
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Curtis Jackson napísal:blby slušnak jaj ludia ved vy ste uz moc slušny
Toto, uz nie je o slusnosti. Toto, je uz o zdravom rozume!!! ...nj, bavme sa na tom, ako si napcha niekto anglicak do prdele.... squela "zabava" su to ludia , ktori nevedia druhych ludi nijak inak zaujat, len tym, ze robia zo seba kktov ...este raz: "squela" zabava!!! ... decka, nekukajte take veci, bo vam z toho :censored:
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

no jo .. dnesnej dobe naramne rozosmejes ludi, ked pocitas matematicke problemi :) .. s tim anglicakom to bola sranda na rengene
mambo55
Star
Star

^Nevermind napísal:no jo .. dnesnej dobe naramne rozosmejes ludi, ked pocitas matematicke problemi :) .. s tim anglicakom to bola sranda na rengene
a hlavne ked vysvetloval ako sa mu to stalo :hehe:
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

kto ublizuje sam sebe, len kvoli tomu, aby bol zaujimavy (dostal prachy) - je vhodny kandidat do čalúnenej miestnosti, ktorá má kľučky len zvonka - viete, keď niekto nemá v hlave, ani v rukách, ani v nohách, ani v ničom inom, tak vystrája takéto pi*oviny
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

^Nevermind napísal:no jo .. dnesnej dobe naramne rozosmejes ludi, ked pocitas matematicke problemi :) .. s tim anglicakom to bola sranda na rengene
Nemusis zrovna pocitat matematicke "problemy", ale ked povazujes toto za zabavu a dokazu ta rozosmiat taketo pic*viny, potom ta uprimne lutujem... :wink:
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

zapni MTV .. neviem ako u vas ale tuto na MTV Nordby to chodi kazdy den o 22:00 a popozeraj to :) .. a dokaze ma to kompletne rozosmiat a Jackass neni len o samoublizovani .. vies? Ak nevies tak nesud .. Jackass neni Dirty Sanchez ;)
NIN
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa NIN »

je to brutalita a robit JACKASS s kamosmi je tiez super. pri jdnom skoku do 2m krika som si skoro zlomil chrbat.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

klasika napísal:ked som mal 10 tak sme boli s kamaratmy uplny fanatici do tych blaznov dokonca sme robily podobe pi****ny a vsetko zme si nahravaly (boli sme blazni) dokonca sme si chcely kupit taky ten velky nakupny kosik a spustit sa dole kopcom. ale po case nas to preslo a teraz ked si pustime tie kazety co sme natocily smejeme sa aky sme boly debily :smt044
joj my sme tiez celi nakupny kosik.... ale jedni tipci nas predbehli.... proste zobrali nakupny kosik z coopu a sa pustili na nom do hornadu..... aj tak by sme na to asi nenabrali odvahu :D
mambo55
Star
Star

skenner napísal:joj my sme tiez celi nakupny kosik.... ale jedni tipci nas predbehli.... proste zobrali nakupny kosik z coopu a sa pustili na nom do hornadu..... aj tak by sme na to asi nenabrali odvahu :D
s kamosmi sme raz skakali do tychto nakupnych kosikov ale v tej bude kde su vsetky v kope... potom sme jeden cmajzli a riadne sme robili chu**** na zamrznutom jazere... potom sme sa spustali z kopca dole... rano som mal celu tvar doskriabanu a kamos bulvu na cele... ale bolo FUN :lol:

a inak co budes rozpravat vnucatam ked budes mat 55 rokov...ako si presedel celu mladost doma pri compe a potom si isiel nachvilu na vzduch lebo uz sa u teba prejavovali naznaky plesnivenia...a stretol si svoju buducu staru?? :?
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

heh nicto my sme robile ine horsie veci....... jja konkretne nie ja som maval zvecssa napady.. realizovali ix dvaja tipci.. a ja so susedom sme sa na tom dobre zabavali... ale uz nas to preslo.. bolo to asi pred rokom
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

skenner napísal:joj my sme tiez celi nakupny kosik.... ale jedni tipci nas predbehli.... proste zobrali nakupny kosik z coopu a sa pustili na nom do hornadu..... aj tak by sme na to asi nenabrali odvahu :D
Tipujem ze byvas v spiskej, nebyvam tam ale ked som hraval hokej tak som tam bol dost casto....
A k jackassu...hmm raz sme skusali nieco na ten sposob, isli sme do lesa sadli sme na boby. V lese bol jeden strasne strmi a dlhy kopec mal asi tak 400m a poxopitelne tam boli stromy... a sme sa pustili, no masaker, cely dokriapany ale najhorsie skoncil moj sused , ktory si zlomil klucnu kost ked sme nabrali jeden...dub.. :D
mambo55
Star
Star

skenner napísal:heh nicto my sme robile ine horsie veci....... jja konkretne nie ja som maval zvecssa napady.. realizovali ix dvaja tipci.. a ja so susedom sme sa na tom dobre zabavali... ale uz nas to preslo.. bolo to asi pred rokom
oni robili hovadiny a ty si im hovoril co a ako to maju robit?? ubohe!! ja som vsetko vymyslel a bol som prvy na starte,...za mnou uz iba maniaci... fun4eva :lol:
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

doporucujem zjest nalacno lizicku vasabi :D
inak suhlasim, ze takuto srandu si treba aspon na chvilu odskusat...nech maju vnucata co pocuvat...
no nie si z toho urobit zivotny styl, lebo ziadne vnucata nemusia byt :lol:
mambo55
Star
Star

Stoporko napísal:doporucujem zjest nalacno lizicku vasabi :D
inak suhlasim, ze takuto srandu si treba aspon na chvilu odskusat...nech maju vnucata co pocuvat...
no nie si z toho urobit zivotny styl, lebo ziadne vnucata nemusia byt :lol:
co myslis preco fsade pouzivaju suspenzor?? :lol:
Napísať odpoveď