Nezelane rodicovstvo

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
messer19
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa messer19 »

Moja draha je na tabletkach...v marci budeme mat uz rok. Keby sa ale predsa len nieco "pošťastilo" tak by nam to az tak nevadilo. Hlavne je ked sa dvaja maju radi a planuju spolocnu buducnost. Ale inak by sa mi to stat nemohlo, lebo nie som typek co naklada baby s ktorymi nema vztah.
lenockadt
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa lenockadt »

pokiaľ ide o mňa, dieťaťa by som sa v žiadnom prípade nezriekla... najhoršie by bolo povedať to rodičom... určite by ma však od môjho rozhodnutia neodhovárali a v konečnom dôsledku by ma podporili... dieťa je predsa dar a určite by som ho nebrala ako tragédiu... veď je predsa moje a už teraz ho veeeľmi ľúbim :smt049
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

mám jednú kamarátku, ktorá má 17 a čaká dieťa. A teda vám poviem že nám s tým robí ešte väčšie problémy. Ona to má na háku a my sa trápime že čo s ňou bude, aké problemy v škole...
lenockadt
Light Expert
Light Expert

páčila sa mi reakcia môjho priateľa, keď sme si mysleli, že sa nám tiež niečo takéto prihodilo... povedal len: no a čo?... aj tak sa doma nudím...
antonio300
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa antonio300 »

lenockadt napísal:páčila sa mi reakcia môjho priateľa, keď sme si mysleli, že sa nám tiež niečo takéto prihodilo... povedal len: no a čo?... aj tak sa doma nudím...
no pokial sa nezachoval takto... :smt009 , to ti verim, ze tebe sa taka reakcia pacila, ale to je podla mna reakcia ked este nerozmyslal nad tym, co vsetko ho caka...mozno potom by si povedal, ze by sa radsej nudil.. :)

moj nazor je ale taky, ze chlap by sa mal k tomu postavit zodpovedne a hlavne by sa mali o tom spolu porozpravat a zistit co je v danej situacii pre nich najlepsie.
lenockadt
Light Expert
Light Expert

antonio300 napísal:no pokial sa nezachoval takto... :smt009 , to ti verim, ze tebe sa taka reakcia pacila, ale to je podla mna reakcia ked este nerozmyslal nad tym, co vsetko ho caka...mozno potom by si povedal, ze by sa radsej nudil.. :)

moj nazor je ale taky, ze chlap by sa mal k tomu postavit zodpovedne a hlavne by sa mali o tom spolu porozpravat a zistit co je v danej situacii pre nich najlepsie.
veď jasné... ale aspoň ma to dobre pobavilo... myslím, že humorom človek nikdy nič nepokazí... som si v tomto momente uvedomila...
antonio300
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa antonio300 »

lenockadt napísal:veď jasné... ale aspoň ma to dobre pobavilo... myslím, že humorom človek nikdy nič nepokazí... som si v tomto momente uvedomila...
no to urcite nie...je to asi lepsie ako to chlapik vyriesi v tej reklame na DELI :lol:
miko6
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa miko6 »

kym sa maju radi ,, vsetko co sa da k tomu povedat je ,, take it easy'' :oops:
ganja_rk
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ganja_rk »

akurat dnes som sa pytal mojej holky ze ci by dokazala ist na potrat a ona na to,ze pri predchadzajucich chalanoch by isla pretoze ich nemala v skutocnosti rada a ze by nechcela mat s nimi dieta a ze by nechcela aby sa dieta narodilo prave tym chalanamo
a tak som sa spytal ze ci pri mne by sla na potrat a ze nie lebo by to pri mne(vo vztahu) a kvoli mne nedokazala urobit,strasne ma to potesilo
a ja by som asi nedokazal jej povedat nech ide na potrat
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

nie je lahke si predstavit taku situaciu a preto je potrebne sa o tom rozpravat.. tiez by som mojej asi nedokazal povedat aby sla na potrat. rozpravame sa o tom dost casto a myslim ze by sme boli na to aj celkom pripraveny. no radsej som ticho lebo to zarieknem
flasch
Expert
Expert

Príspevok od používateľa flasch »

podla toho kolko by som mal rokov.A kolko ona.Ale asi by som sa zblaznil.Teda moji rodicia a babka s dedkom urcite :lol:
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

ganja_rk napísal:akurat dnes som sa pytal mojej holky ze ci by dokazala ist na potrat a ona na to,ze pri predchadzajucich chalanoch by isla pretoze ich nemala v skutocnosti rada a ze by nechcela mat s nimi dieta a ze by nechcela aby sa dieta narodilo prave tym chalanamo
a tak som sa spytal ze ci pri mne by sla na potrat a ze nie lebo by to pri mne(vo vztahu) a kvoli mne nedokazala urobit,strasne ma to potesilo
a ja by som asi nedokazal jej povedat nech ide na potrat
Sak to by doslo ti az keby sa to male narodilo...peniaze peniaze peniaze nervy stres...
ganja_rk
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ganja_rk »

Martin44 napísal:Sak to by doslo ti az keby sa to male narodilo...peniaze peniaze peniaze nervy stres...
mozno by bolo to co vravis ale jednoducho by som jej asi nedokzala aby to isla urobit,proste by som stal pri nej nech sa rozhodne akokolvek ale ja by som jej podnet k potratu nedal
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Nj co k tomu dodat...TO je cena toho.
taryi
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa taryi »

Martin44 napísal:Sak to by doslo ti az keby sa to male narodilo...peniaze peniaze peniaze nervy stres...
:lol: ake peniaze? myslim ze kazdy rozumny clovek sa o dieta postarat dokaze. a na peniazoch vobec nezalezi. ved sa to da uzivit. mladi ludia by si predsa mali vediet najst dobre platenu robotu (tak aby uzivili rodinu). a ked nevedia tak su to lenivci zasr*ní. a ked je nahodou mamine neustale malo, tak ten blbec asi nabuchal sliepocku :lol:
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

taryi napísal::lol: ake peniaze? myslim ze kazdy rozumny clovek sa o dieta postarat dokaze. a na peniazoch vobec nezalezi. ved sa to da uzivit. mladi ludia by si predsa mali vediet najst dobre platenu robotu (tak aby uzivili rodinu). a ked nevedia tak su to lenivci zasr*ní. a ked je nahodou mamine neustale malo, tak ten blbec asi nabuchal sliepocku :lol:
a dobry blbec si ty ked si toto myslis,...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

pravdou ale je ze keby som mal viac rokov tak by mo to vobec nevadilo, teraz ano, ale ta co by som uz narobil? dajak by som to uz zvladal, ked to zvladli stovky generacii predo mnou, preco nie ja?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

taryi napísal::lol: ake peniaze? myslim ze kazdy rozumny clovek sa o dieta postarat dokaze. a na peniazoch vobec nezalezi. ved sa to da uzivit. mladi ludia by si predsa mali vediet najst dobre platenu robotu (tak aby uzivili rodinu). a ked nevedia tak su to lenivci zasr*ní. a ked je nahodou mamine neustale malo, tak ten blbec asi nabuchal sliepocku :lol:
neviem aky si stary, ale ak tvrdis ze na peniazoch nezalezi, tak asi este nie si samostatne zijuci. Dieta ide pekne do penazi, v skorom veku asi najviac.
taryi
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa taryi »

ste ma asi nepochopili. nehovorim ze dieta nejde do penazi. ani nepochadzam zo ziadnej bohatej rodiny a som skoro nezavisly od rodica. chcel som tym len povedat, ze normalny clovek dieta uzivi. ked nie tak je bud lenivy alebo neschopny. a to je jeho problem.
special_p
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa special_p »

tak to je brutalne.....
Nemyslim si ze z dievkou ktorou niekdo chodi rok chce mat clovek dieta...
Kebyze nedostanem infarkt tak by som sa asi niekde vyparil..... :lol:
Napísať odpoveď