USA
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Krasne povedane. Ale nikto sa nezmienuje o tom, ze Rusi vlastnia podobne zbrane, ze ich pouzivali v Cecensku, ze ich pouzivali, ked napadli Afganistan (nehovorme, ze toto vsetko bolo dostupne v tej dobe, to asi nie) a o nich nehovorime, ako o barbaroch? Prosim vas. Vojna je vojna. Vyhrava ten silnejsi.
-
psycho
Medium Star
a ty dovidis na vrch strany kde je topic napisany? Je tam Rusko?p4ra napísal:Krasne povedane. Ale nikto sa nezmienuje o tom, ze Rusi vlastnia podobne zbrane, ze ich pouzivali v Cecensku, ze ich pouzivali, ked napadli Afganistan (nehovorme, ze toto vsetko bolo dostupne v tej dobe, to asi nie) a o nich nehovorime, ako o barbaroch? Prosim vas. Vojna je vojna. Vyhrava ten silnejsi.
Ale ak silou mocou chces kludne uved tie nehorazne zbrane co puzivali rusi v cecensku a v afganistane. Vojna je vojna ale bojovat a zabjat je rozdiel.
-
p4ra
Redeemer
Ved praveze tam to Rusko uvedene nie je. Cize zase len USA ostane ta zla.psycho napísal:a ty dovidis na vrch strany kde je topic napisany? Je tam Rusko?
Ale ak silou mocou chces kludne uved tie nehorazne zbrane co puzivali rusi v cecensku a v afganistane. Vojna je vojna ale bojovat a zabjat je rozdiel.
co narobis??p4ra napísal:Ved praveze tam to Rusko uvedene nie je. Cize zase len USA ostane ta zla.
// Pokial si si to nevsimol, tak tato tema ma nazov USA (pokus sa to akceptovat).
A co ti ostava? Preboha, ak mas protiargumenty, kludne USA obhajuj. Tomasito
-
t0m4s3
Admin
Pretoze inciatorom "akcie" je USA. Takisto ma USA najviac obeti "na rovasi". GB, Polsko, Slovensko a Cesko im iba lezu do zadku.p4ra napísal:OK, preco neosocujete GB napriklad? Polsko? Slovensko? Cesko? Ved aj oni su tam. Aj oni su na bojovom poli. Lenze na rozdiel od USA a GB si ostatne krajiny nieco, ako utok dovolit nemozu.
-
p4ra
Redeemer
Ale nemusia to robit, nikto ich do toho nenuti. No nehovorme o tom, ze im lezu do zadku, ale povedz mi, preco ich neosocujete? Aj oni takisto zabijaju, ale ako som povedal, v ovela mensom mnozstve a nie preto, ze by nechceli pomoct (nazvite si to zabijat, ak chcete), ale pretoze si to jednoducho nemozu dovolit.t0m4s3 napísal:Pretoze inciatorom "akcie" je USA. Takisto ma USA najviac obeti "na rovasi". GB, Polsko, Slovensko a Cesko im iba lezu do zadku.
-
psycho
Medium Star
polsko slovensko ani cesko nema ziadne ambicie v zabijani, pomahaju budovat a nie zucastnovat sa bojov (okrem pchania sa niekomu do analu).p4ra napísal:Ale nemusia to robit, nikto ich do toho nenuti. No nehovorme o tom, ze im lezu do zadku, ale povedz mi, preco ich neosocujete? Aj oni takisto zabijaju, ale ako som povedal, v ovela mensom mnozstve a nie preto, ze by nechceli pomoct (nazvite si to zabijat, ak chcete), ale pretoze si to jednoducho nemozu dovolit.
hej, ale vzdy tu budu, boli a aj su mnohe ine krajiny v ktoryx sa zabija(mam na mysli ze vlada, diktator ...jednoduxo vedenie statu alebo narodu)psycho napísal:polsko slovensko ani cesko nema ziadne ambicie v zabijani, pomahaju budovat a nie zucastnovat sa bojov (okrem pchania sa niekomu do analu).
jednoduxo si si teraz vopchal do hlavy ze USA je zle lebo to bol o napisane...ja neviem napr. v novom case....skus sa pozriet aj do dejin alebo aktualneho stavu inyx krajin alebo ta bavi kritizovat a opakovat po ostatnyx???...paxaju sa mnohe svinstva na nevedomyx a bezmocnyx ludoch vsade okolo...kebyze ma SR take moznosti ako USA, myslis ze by sa nesnazilo udrzat si naj stat na zemeguli, aspon aby to tak vyzeralo???
Kde a ake zakazane zbrane pouzilo Rusko? Vojna je vojna, no medzinar. dohodami a konvenciami zakazane zbrane podla mojich informacii pouziva len USA. BTW. ak mas potrebu poukazovat na ine krajiny mimo USA, skus zalozit relevantny topic.p4ra napísal:Krasne povedane. Ale nikto sa nezmienuje o tom, ze Rusi vlastnia podobne zbrane, ze ich pouzivali v Cecensku, ze ich pouzivali, ked napadli Afganistan (nehovorme, ze toto vsetko bolo dostupne v tej dobe, to asi nie) a o nich nehovorime, ako o barbaroch? Prosim vas. Vojna je vojna. Vyhrava ten silnejsi.
p4ra napísal:Aj oni takisto zabijaju, ale ako som povedal, v ovela mensom mnozstve a nie preto, ze by nechceli pomoct (nazvite si to zabijat, ak chcete), ale pretoze si to jednoducho nemozu dovolit.
Pokial konecne nebudes mat k teme nic konkretne, nie je to zly napad... ...p4ra napísal:No, ved prave. Ale uz sa na temu USA asi prestanem vyjadrovat nadobro.
p4ra: ved ty si novy LES !
Ako vidim tak tebe moze argumentovat o USA hocikto co chce ale ty si presvedceni furt o svojom. Nevidis tieniste stranky - tomu sa uz hovori fanatizmus.
A ked uz tak vsetky "novodobe" zbrane a ine technologie co pochadzaju z USA pochadzaju z ruk vedcov z tretej rise (raketa, lietajuci tanier, radarom nezachytene lietadla, stihacky s prudovim motorom, ...) a z byvaleho sovietskeho zvazu . USA si len privlastnuje cudzie vynalezy a dava im nicivejsi charakter...
Ako vidim tak tebe moze argumentovat o USA hocikto co chce ale ty si presvedceni furt o svojom. Nevidis tieniste stranky - tomu sa uz hovori fanatizmus.
A ked uz tak vsetky "novodobe" zbrane a ine technologie co pochadzaju z USA pochadzaju z ruk vedcov z tretej rise (raketa, lietajuci tanier, radarom nezachytene lietadla, stihacky s prudovim motorom, ...) a z byvaleho sovietskeho zvazu . USA si len privlastnuje cudzie vynalezy a dava im nicivejsi charakter...
-
p4ra
Redeemer
Jasne. Cize to znamena, ked ty mi budes tvrdit, ze USA je zla, zla, zla a ja budem presny opak, tak ty si normalny a ja som fanatik?cubix napísal:p4ra: ved ty si novy LES !
Zjavne ti spojenie ekonomika a vojna nic nehovori, ale pohoda.t0m4s3 napísal:naozaj skvostna myslienka:
"oni takisto zabijaju, nie preto, ze by nechceli pomoct, ale pretoze si to jednoducho nemozu dovolit."
Zase len ty mas co k teme a ja som ten, kt. nema. O com rozpravas zase, ze len USA ma nepovolene zbrane? Ty kde chodis na take veci? Pracujes pre nejaku agenturu alebo co? Ja chcem dokazy, odkial ty toto beries. Jaj pockaj, uz to mam. Videl si to v TV alebo cital na Bleskovky.sk. Ano, to je potom mozne.Tomasito napísal:Pokial konecne nebudes mat k teme nic konkretne, nie je to zly napad... ...
Nauc sa editovat svoje prispevky. Uz si tu dost dlho na to aby si vedel, ako to tu funguje... Tomasito
v com som sa odxylil od temy USA?jannndo napísal:co narobis??...teraz su vseci radikalny kritici USA in... mi ostatni sa mozme ist
// Pokial si si to nevsimol, tak tato tema ma nazov USA (pokus sa to akceptovat).
A co ti ostava? Preboha, ak mas protiargumenty, kludne USA obhajuj. Tomasito
// Kto pise o odchyleni sa? Precitaj si po sebe citovanu vetu a prestan sa pytat blbe otazky (+ precitaj si pravidlo 23). Tomasito
//Myslim ze to "skus akceptovat to ze tema ma nazov USA"-malo naznacit ze som sa odchylil...a k tym blbym otazkam, neviem koho zaujimaju tvoje hadky s p4rov, ktore su stale dookola o tom istom(v podstate). jannndo
-
psycho
Medium Star
Sry ale pozname sa? Novy cas naozaj nemusim dakujem. Ano su aj mnohe ine krajiny kde sa deju svinstva aj ine pocudnosti. Svoj nazor usa najma ich zahranicnu politiku som tu uz napisal viackrat staci zajst par stran dozadu. Inac mi toto pripada ako celkom OT.jannndo napísal:hej, ale vzdy tu budu, boli a aj su mnohe ine krajiny v ktoryx sa zabija(mam na mysli ze vlada, diktator ...jednoduxo vedenie statu alebo narodu)
jednoduxo si si teraz vopchal do hlavy ze USA je zle lebo to bol o napisane...ja neviem napr. v novom case....skus sa pozriet aj do dejin alebo aktualneho stavu inyx krajin alebo ta bavi kritizovat a opakovat po ostatnyx???...paxaju sa mnohe svinstva na nevedomyx a bezmocnyx ludoch vsade okolo...kebyze ma SR take moznosti ako USA, myslis ze by sa nesnazilo udrzat si naj stat na zemeguli, aspon aby to tak vyzeralo???
Skusim este raz... Kde a ake zakazane zbrane pouzilo Rusko? Pokial ide o USA, hovori ti nieco biely fosfor, ci MK77 (chemicka zbran)? O tejto zbrani sa diskutovalo v teme "Ste za to, aby sa celosvetovo bojovalo proti terorizmu?", kde si sa par prispevkov na to vyjadril aj ty, 2. video je dokonca z tejto temy- USA (vidiet, ze ked treba, dokazes mat velmi kratku pamat). Aby si si zapamatal, pridavam aj nejake to video 01, video 02. Ked ti bude malo, ako bonus si mozes pozriet aj tieto videa.p4ra napísal:Zase len ty mas co k teme a ja som ten, kt. nema. O com rozpravas zase, ze len USA ma nepovolene zbrane? Ty kde chodis na take veci? Pracujes pre nejaku agenturu alebo co? Ja chcem dokazy, odkial ty toto beries. Jaj pockaj, uz to mam. Videl si to v TV alebo cital na Bleskovky.sk. Ano, to je potom mozne.
PS: Skus sa ovladat.
-
p4ra
Redeemer
Ja ti neberiem, ze USA pouziva zbrane, ake pouziva. Ale nesnaz sa proste za kazdu cenu hovorit, ze len USA pouziva vsetko zle, vsetko zakazane a ostatni su cisti, ako lalie. A kde som sa neovladal? Nenadaval som, ani nic, co by bolo zakazane.Tomasito napísal:Skusim este raz... Kde a ake zakazane zbrane pouzilo Rusko? Pokial ide o USA, hovori ti nieco biely fosfor, ci MK77 (chemicka zbran)? O tejto zbrani sa diskutovalo v teme "Ste za to, aby sa celosvetovo bojovalo proti terorizmu?", kde si sa par prispevkov na to vyjadril aj ty, 2. video je dokonca z tejto temy- USA (vidiet, ze ked treba, dokazes mat velmi kratku pamat). Aby si si zapamatal, pridavam aj nejake to video 01, video 02. Ked ti bude malo, ako bonus si mozes pozriet aj tieto videa.
PS: Skus sa ovladat.
p4ra, myslim, ze nasledujuci citat nepotrebuje komentar: "O com rozpravas zase, ze len USA ma nepovolene zbrane? Ty kde chodis na take veci? Pracujes pre nejaku agenturu alebo co? Ja chcem dokazy, odkial ty toto beries. Jaj pockaj, uz to mam. Videl si to v TV alebo cital na Bleskovky.sk. Ano, to je potom mozne." PS ("ovladanie sa") smerovalo k tomu, aby si ma prestal komentovat na ukor temy (vid. citat). Pokusim sa teda opytat znova: Kde a ake zakazane zbrane pouzilo Rusko? Ak tvrdis, ze nie len USA pouziva zakazane zbrane, nemal by byt pre teba problem podlozit toto vyjadrenie konkr. argumentami- najma potom, ako si tu odusevnene pytal niekolko krat preberane dokazy! Uz tradicne maju tvoje osobne ladene prispevky nulovu vecnu hodnotu.
PS: Pisem len to, co si dokazem vyargumentovat- na rozdiel od teba- takze mi tu prestan komicky radit, co (ne)mam "hovorit" (pokus sa to nechat na mna).
PS: Pisem len to, co si dokazem vyargumentovat- na rozdiel od teba- takze mi tu prestan komicky radit, co (ne)mam "hovorit" (pokus sa to nechat na mna).