komu z vas sa podarilo prestat fajcit? ako sa vam to podarilo,resp. co vam v tom pomohlo aby ste prestali fajcit? ako dlho vam to trvalo? a ako ste pocitovali abstak?
ak mate nejake typy co vam pomohlo prestat tak si ich rad vypocujem
prosim drzte sa temy a ziaden zbytocny OT
no, nebol som tuhym fajciarom, mal som len par cig do tyzdna, mozno 10, co niekto povazuje za uplne smiesne minimum, ale som rad ze som to dalej nedotiahol,... momentalne uz len vodne fajocky a mozno raz do mesiaca 2-3 cigy...
nic nepomoze, len pevna vola. ale ked uz raz s tym skoncujes tak ti odporucam prestat chodit na miesta kde si fajcil, respektive tie cinnosti pri ktorych si si zapalil lebo to laka jak svina,cize prestat chodit do krcmy, nechlastat a tak. no a teraz mi povedz ci sa to da? najma ked ja v krcme brigadujem cez vikend.to sa holt neda
nefajcim uz 4 mesiac s vynimkou 1 cigaretky na narodky..a to som stiahla balik na den..mne pomohol kolega, ktory prestal po dlhych rokoch kuric..bol mi dobrym prikladom,inac je velmi dolezite si naozaj vsimat pri akej prilezitosti si zapalis..dnes mi nechyba aj ked som si niekedy nedokazala predstavit dat si napr. pivko alebo kavicku bez sigaretten ..vela zdaru..jednoducho prestan
ja som vydrzal asi tak 2 mesiace ale nedavno som zase zacal.. no a robil som to tak ze kazdy den som znizoval pocet cigariet az nakoniec som prestal uplne (skoda len ze som znovu zacal).. teda podla mna nnie je dobre prestat fajcit naraz pretoze to vydrzite tak 1 den max. najlepsie je postupne.. no a kedze aj priatelka prestavala so mnou tak som mal aj psychicku podporu..
Pokusil som sa o to asi 3 ci 4 krat.
Nepodarilo sa...
Stavil som sa s kamosom, ze ak mi kupi niquitin cq, ze prestanem fajcit(i ked tie naplaste su riadna picmuhovina).
Snad sa to podari
prosex napísal:ja som vydrzal asi tak 2 mesiace ale nedavno som zase zacal.. no a robil som to tak ze kazdy den som znizoval pocet cigariet az nakoniec som prestal uplne (skoda len ze som znovu zacal).. teda podla mna nnie je dobre prestat fajcit naraz pretoze to vydrzite tak 1 den max. najlepsie je postupne..
tak presne takym istym sposobom na to ideme aj my s priatelkou,mam asi na nu dobry vplyv lebo predtym nez sme spolu zacali chodit tak denne vyfajcila asi 10 cigariet a za tie 3mesiace co spolu chodime sa to zredukovalo na 1cigaretu denne.prave prestava fajcit ale sme to zriesili tak ze denne si moze dat 1 cigaretu a potom to dako odstranime uplne
nie je lahke prestat fajcit. najhorsie je ak idete niekde do baru na pivo a pod. vtedy ako by mi to pivo vravelo "zapal si, zapal si!" no a samozrejme neodolam a zapalim si.
prosex napísal:ja som vydrzal asi tak 2 mesiace ale nedavno som zase zacal.. no a robil som to tak ze kazdy den som znizoval pocet cigariet az nakoniec som prestal uplne (skoda len ze som znovu zacal).. teda podla mna nnie je dobre prestat fajcit naraz pretoze to vydrzite tak 1 den max. najlepsie je postupne.. no a kedze aj priatelka prestavala so mnou tak som mal aj psychicku podporu..
je to hlupost, znizovanie cigariet moze pomoct ale to je vsetko len docasne, sam fajcim takze viem a so skusenosti ludi co prestali fajcit viem ze s tym kazdy sekol zo dna na den, poznal som ludi co fajcili denne 3 skatulky (3 cigarety na 5 minutovej ceste zo zastavky do roboty...) nikto to nezmiernoval skratka zo dna na den s tym sekli. Je to o voli, nic viac nic menej
ja som prestal na 2 roky...
a co mi pomohlo... priatelka.. ktorej to vadilo a tak som nejak za dva tyzdne prestal...
a aj dlho po rozchode este nefajcil....