frodimir1 napísal:Dobre ludia, ja byt moderatorom, rozdelim toto forum na asi niekolko casti, pre ludi co vedia akceptovat inyyyych, pre j3butych ludiii a pre ludiii s nazorom !!!
Inac nenapisal som uz niekomu, ze nech sa tu nevyjadruje, ak nevie ani co tie dve slovicka znamenaju ??? teda "hip hop"
co vrr´tate do tých čo sa obliekajú v hip-hopvom štýle každý si nosí to čom sa mu páči a to v čom sa cíti dobre. koli tomu že sa to niekomu nepáči tak sa asi neprestane inač obliekat.
nosim siroke gate a siroke trika. Nesnazim sa hrat na rapera ale je mi v tom proste pohodlne. Neviem si uz predstavit dat si na seba uzke rifle a uzku kosielku. Ved aj na skusky na vyske chodim v sirokych rifliach a mikine
ale niak ma neberu siroke kapsace, myslim ze moda kapsacou uz je davno prec. ked siroke gate, tak bez nedbytocnych vreciek
nejake extremne siroke tricka nemusim, ale nohavice kludne zavisi to aj od pocasia napriklad v ked je teplo tak si casto dam nejake volnejsie gate a v zime skor tesnejsie... ale niekedy je cool zahrat s na rappera
Traktorista napísal:heh, ja sa zas neubranim usmevu ked vidim tich tazkych hip hopacov co mavaju rukami v tych odevoch a ich chodza&gate mi hrozne pripomina ked vidim fetakov ktory si doslova nasrali do gati,...
inak obtiahnute tricka, no, pravda nosia to taki viac pritepleni xlapci, ale pokial to nie je prehnane a je to nieco na TEXNO styl, preco nie,..
ako volne v poho, ale ked sa to prehana, tak to fakt ze sa smejem,...
a ja nenosim ziaden styl, normalne tricka z nohavice, co su v mode,...
2sace:antifak?
Co mas stale proti antifakom??? Ked vidim tych nasich plesatych je mi do smiechu LUDIA PROTI RASIZMU
... yo yo negri .. som absolutne naj reper na svete // teda hop - hoper // .... mam siroke triko, siroke nohavice, siroky usmev, siroke ramena, siroke auto, byvam na sirokeho ulici, mam siroku priatelku // ona neni tucna, ona je len siroka //, a ako klinec v rakve mam v hlave siroke ho..no .....
nordkapp_pb a Lamor dvaja trapkovia co musia spamovat v kazdej teme co sa tyka hip-hopu.Myslim ze kazdy na tomto fore uz vie aky mate nazor...takze naco??Ja ties nechodim spamovat do vasich metalovych tem aku pocuvate strasnu hudbu,ako sa strasne obliekate a ako strasne vyzerate...yo?
nordkapp_pb a Lamour musite furt ripat do hiphopu? ako vy mate na haku hiphop tak ja mam na haku vas metal ci aky to styl vlasten pocuvate a ne*erem sa vam do tem s metalom a nerobim tam bordel,posthunting a spaming tak as uz konecne uvedomte
m3thod-man napísal:nordkapp_pb a Lamor dvaja trapkovia co musia spamovat v kazdej teme co sa tyka hip-hopu.Myslim ze kazdy na tomto fore uz vie aky mate nazor...takze naco??Ja ties nechodim spamovat do vasich metalovych tem aku pocuvate strasnu hudbu,ako sa strasne obliekate a ako strasne vyzerate...yo?
... schvalne hophopere .. daj sem vsetky linky odkazujuce na moje odpovede v temach tykajucich sa hop-hopu alebo rapu ...
... btw.: ... metal pocuvam skor okrajovo .. som na hard rock, ale nevidim dovod preco by som sa mal oblekat v style hudby ktoru pocuvam .. hudba ktoru pocuvam je soundtrackom mojho zivota a nosim ju v srdci nie na tricku alebo inde ...