ma smolu. mala si dat pozor. nemala sulozit bez ochrany ak nechce dieta.Martin44 napísal:Si precitaj o com sme tu vypravali...CO KED PROSTE TA ZENA Z TOHO BUDE MAT TRAUMU A ine voloviny proste nechce si pripominat to ze je tehotna tak radsej ide na potrat ako to bude nosit v sebe 9 mesiacov a strati pomaly rok zivota tym ...
Interrupcia
-
mastermind
VIP
-
mastermind
VIP
-
Martin44
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Je to velmi relativne ci je to spravne alebo ne....aje je to proste sposob...
Zakon hovori ze to nie je nespravne...A ludia hovoria jedni tak druhi inak.
povedal by som ze tych 70percent v konecnom doseldku by bolo za interupciu a tych 30proti...to beriem uz vsetky pripady do uvahy....
Aj ked "VRAJ" az okolo 60/70 percent je u nas nejakeho vyznania?!?
Ale to je tak ze fotrofci pri spisovani ludu zapisu deti aj ked tie to maju na salame...
Zakon hovori ze to nie je nespravne...A ludia hovoria jedni tak druhi inak.
povedal by som ze tych 70percent v konecnom doseldku by bolo za interupciu a tych 30proti...to beriem uz vsetky pripady do uvahy....
Aj ked "VRAJ" az okolo 60/70 percent je u nas nejakeho vyznania?!?
Ale to je tak ze fotrofci pri spisovani ludu zapisu deti aj ked tie to maju na salame...
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
ne, nenisu spravne. ved ako by aj mohli byt. radsj neh si kupia antikoncepciu, to nieje az take drahe ako zivot. kua ludia kde su nejake tie hodnoty? co sa tyka znasilnenia: moze to decko za to? nemoze. radsej by mali dat nasilnika na 10-20 rokov do basy. nehovorim ze ich treba zakonom zakazat, to nie, ale stale su ine moznosti: kondom, tabletky, tabletky po, hniezda zachrany, decaky(tiez ziadna vyhra)... potrat je svinstvo.pokial nieje ohrozeny zivot matky tak nie. a argumenty ze by si tym pokazila zivot.. to skadial viete? skor si myslim ze potrat jej znici zivot az nad tym zacne uvazovat co urobila.
-
Martin44
Professional
Tak ja sa tu snazim urobit kompromis a ty tu tresnes taku pixovinu...zelovoc napísal:ne, nenisu spravne. ved ako by aj mohli byt. radsj neh si kupia antikoncepciu, to nieje az take drahe ako zivot. kua ludia kde su nejake tie hodnoty? co sa tyka znasilnenia: moze to decko za to? nemoze. radsej by mali dat nasilnika na 10-20 rokov do basy. nehovorim ze ich treba zakonom zakazat, to nie, ale stale su ine moznosti: kondom, tabletky, tabletky po, hniezda zachrany, decaky(tiez ziadna vyhra)... potrat je svinstvo.pokial nieje ohrozeny zivot matky tak nie. a argumenty ze by si tym pokazila zivot.. to skadial viete? skor si myslim ze potrat jej znici zivot az nad tym zacne uvazovat co urobila.
To co si tu napisal uz som tu 10x vysvetlil....
Zlyhanie antikoncepcie....
Je velmi relativne Cim si znici zivot...niekto si ho znici tym ze to decko bude mat...iny zase tym ze ide na potrat...Nemysli si ze kazdy to citi rovnako...
A je to spravne pre tych ktori to citia ze je to spravne a pre tych co to citia inak tak prosim...
A este raz pripominam ze uz v podstate ked tu vypravate o decku po spojeni vajicka a spermie tka potom aj v hajzlovej mise sperma a nahodne vajicko je potom uz decko...a ked ho splachnem ta kho vlastne zavrazdim....
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
no neviem o tom ze by sa v zachodovej mise bezne nachadzalo vajicko na ktore by si si mohol vyhonit, ako fakt. btw, povedz mi ako si niekto znici zivot tym ze bude mat decko? ja si to neviem predstavit. to ze sa bude musiet obmedzit znamena ze si doserie zivot? to je egoisticke. a ked ho uz nehce tak nech ho necha v decaku. no a? stale lepsie ako ho zabit a mat vycitky na cely zivot.Martin44 napísal:Tak ja sa tu snazim urobit kompromis a ty tu tresnes taku pixovinu...
To co si tu napisal uz som tu 10x vysvetlil....
Zlyhanie antikoncepcie....
Je velmi relativne Cim si znici zivot...niekto si ho znici tym ze to decko bude mat...iny zase tym ze ide na potrat...Nemysli si ze kazdy to citi rovnako...
A je to spravne pre tych ktori to citia ze je to spravne a pre tych co to citia inak tak prosim...
A este raz pripominam ze uz v podstate ked tu vypravate o decku po spojeni vajicka a spermie tka potom aj v hajzlovej mise sperma a nahodne vajicko je potom uz decko...a ked ho splachnem ta kho vlastne zavrazdim....![]()
netvrdim ze treba zakazat potraty ale ze ich treba obmedzit. nech sa zena dozvie co to obnasa, ake to ma nasledky, co sa bude diat s plodom. ja som ten film s priebehom potratu nevidel. nemohol som sa na to pozerat. ved nech jej daju alternativy tej zene.
preco su v tejto dobe tie nazory take chore?
-
Martin44
Professional
Ja som teoretizoval s tym vajickou kua...tiez ma netahajte za za koule....
Mno a doserie lahko.Z pohladu zeny:9 mesiacov furt jej to pripomina ze ho nexce to ze ho nosi...je tym padom obmedzena...zamestnanie casto krat tazsie najde,nemoze robit co chce lebo musi davat pozor aby sa decku neco nestalo...stres, nervozita...jedno z druhym.
Z pohladu muza: Je nervozny zo zeny, stale v napati[ze si zena bude chcet nehat decko]...a vsetko sa to okolo toho kruti...PROSTE SOM ZA POTRAT ZA KAZDYCH OKOLNOSTI.JE MI JEDNO ZE JE TO PODLA VAS VRAZDA.
Mno a doserie lahko.Z pohladu zeny:9 mesiacov furt jej to pripomina ze ho nexce to ze ho nosi...je tym padom obmedzena...zamestnanie casto krat tazsie najde,nemoze robit co chce lebo musi davat pozor aby sa decku neco nestalo...stres, nervozita...jedno z druhym.
Z pohladu muza: Je nervozny zo zeny, stale v napati[ze si zena bude chcet nehat decko]...a vsetko sa to okolo toho kruti...PROSTE SOM ZA POTRAT ZA KAZDYCH OKOLNOSTI.JE MI JEDNO ZE JE TO PODLA VAS VRAZDA.
-
okonenipica
Zablokovaný
-
mastermind
VIP
cize clovek ma rozhodnut o zivote alebo smrti ineho cloveka?co keby sa tvoja matka dnes rozhodla ze ma socialne problemy a ze ta uz nechce? tak isto by ta mohla nechat strelit do zatylku.okonenipica napísal:Nech sa potraty roba!! Ked tu mame demokraciu, tak nech si kazda matka vyberie, ci jej decko bude zit..
Co ked ma financne, rodinne alebo socialne problemy??
-
okonenipica
Zablokovaný
-
ganja_rk
Medium Star
a co by si povedal na to keby takto rozmyslala tvoja matka? takato myslienka by ti asi dvakrat prijemna nebola,co povies?okonenipica napísal:![]()
Podla mojho nazoru, ma matka pravo rozhodnut, ci dieta ktore nosi v brusku ma zomriet, alebo trpiet vo svete... Je lepsie to skoncit, ako ho hodit do lesa, a znicit mu tym buducnost... nemyslis?
zamysli sa nad tym co si napisal pretoze ta formulacia ma dost zarazila,citujem ta:"matka ma pravo ROZHODNUT, ci dieta ktore nosi v brusku ma ZOMRIET" -> ziadny clovek nerozhoduje(nema pravo) o zivote a smrti
-
okonenipica
Zablokovaný
-
ganja_rk
Medium Star
preco by ma mala moja matka hodit do lesa?okonenipica napísal:no neviem, ale ja by som nechcel zit v domove, alebo sa niekde tlacit s desiatimy detmialebo co keby tvoja matka ta hodila do lesa, a ty by si tam skapal pomalou smrtou? to by bolo lepsie ze?
to ty tu tvrdis ze zena ma pravo rozhodnut ci dieta zomrie alebo nie -> preto som ti polozil taku protiotazku ci by sa to tebe pacilo ak by tak rozhodovala o tvojom zivote, ale ja to netvrdim takze neviem co tu splietas a kladies mi taku otazku
btw ides do takych extremov ze az, hodit do lesa a skapat pomalou smrtou -> toto moze urobit len necivilizovany a asocialny clovek,kazdy normalny clovek ak nechce dieta, ktore prislo neplanovane tak ho da na adopciu
je ine ak zena ide na potrat ked je v ohrozeni jej zivot alebo ked bola znasilnena,ale inac nesuhlasim s potratmi,pretoze tomu mohla zabranit napr. antikoncepciou
-
MisguidedAngel
Star
-
mastermind
VIP