jasne porozmyslam nad tim fest ci nebude lepsie len super kamaratka lepsiap4ra napísal:Radim ti, riadne si to zvaz. Nech tato veta znie hociako "teplo" alebo co, ale bude ta to boliet. A velmi, ak ti povie nie alebo, ked sa date dokopy a potom sa rozidete.
Ako jej povedat ze ju lubis?
s tym vyrazom "lubim ta" suhlasim s chalanmi co pisali aby si to radsej zvazil. To jej mozes hovorit potom ked budete dlhsie spolu a budes si isty ze to vyzera na dlhsie. teraz by som zvolil skor "nejako som sa na teba namotal", "dost si mi pomotala hlavu" alebo take nieco ...a ked to je vzajomne mozes dodat "nespravime s tym nieco?" a ked sa spyta co, tak jej das pusu.
...
-
---Aaron---
Light Star
ked sa hanbis....skus jej to jemne naznacit...pozvy ju na zmrzku...ked sa hanbis a asi hej
...tak sa vyberte kamarati do mesta a tam ju pozves...takto jej to davaj najavo...prezvanaj jej (ak ju to neotravuje)....alebo sem-tam napis esemesku ze ako sa ma....skus si najst jej nick na POKECI....zabere to...tam si s nou trochu pis....a tak....proste klasika 
-
freestyler
Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
Colortraincleaner
Medium Star
vydes si s nou, nakusnes cez nejaky vyrok temu, zacnete sa rozpravat, ... musis s nou viacej sympatizovat v comkolvek aj ked je to proti tvojmu prudu zajmou, nepretlacat za kazdu cenu svoj nazor proti jejmu aj ked v normalnych situaciach by si tak robil, nesnazit sa zbytocne vtipkovat na kazdu vec co uvidis, nedat na sebe tolko znat ze nevies co povedat a ze si nervozny, a postupom casu pokial konverzacia nevazne sa uvolnenoe presunes k osobnejsim vecom a ked to pojde okei tak aj naky ten dotyk mozes pridat a aj ked toto pojde tak ...