odporucam dokument outfoxed. ked mas zaujem ozvi sa.Aryan Angel napísal:samozrejme ze je tam vacsia sloboda.. napriklad taka sloboda ako -freedom of speech-
USA
-
mastermind
VIP
-
Kosh
King
- Kontaktovať používateľa:
odporucam tento clanok:
http://www.zvedavec.org/clanky_1483.htm
je tam presne vysvetlene to, co vlastne robia USA vo svete - ja osobne tomu verim do posledneho slova, kedze to napisa jeden mudry ujo
som velmi zvedavy, co sa stane z USA, ak ta ropna burza naozaj vznikne - ale mozno stihnu americania zautocit proti "atomovemu" iranu
// Ten clanok je naozaj zaujimavy, no nabuduce staci pozorne citat- pozri predchadzajucu stranku, konkretne prispevok 09 Mar 2006, 15:33. Tomasito
je tam presne vysvetlene to, co vlastne robia USA vo svete - ja osobne tomu verim do posledneho slova, kedze to napisa jeden mudry ujo
som velmi zvedavy, co sa stane z USA, ak ta ropna burza naozaj vznikne - ale mozno stihnu americania zautocit proti "atomovemu" iranu
// Ten clanok je naozaj zaujimavy, no nabuduce staci pozorne citat- pozri predchadzajucu stranku, konkretne prispevok 09 Mar 2006, 15:33. Tomasito
-
mastermind
VIP
To test:
Pocet odmietnutych viz do USA je 5 az 10% a to nielen podla US velvyslanectva, ale aj podla vlady SR. Chcel by som ta vyzvat, aby si tu take veci, ktore si sam vymyslas nepisal, lebo infikujes durhych ludi, ktori to uveria. Samozrejme este aj podla mojho nazoru sa stavaju veci, ktore sa ani mne osobne nepacia pri udelovani viz do USA. Ale pri vsetkej ucte ked je vela ludi v SR, ktori rozmyslaju podobne ako vacsina ludi na tomto fore, co ocakavas, ze budu hadzat viza Americania nad Blavou z helikoptery? Mne osobne sa nepacia napr. take veci, ako su odmietnutie viz pre ludi pre ktorych nemaju ziaden dovod. Ako priklad uvadzam odmietnutie viza mame svetovej fitnesky Majorovej na navstevu dcery v Californii a snubenici jedneho slovenskeho hokejistu v NHL, ktoreho meno som zabudol. Taketo pripady odmietnutia vonkoncom neuznavam. To cislo ktore si uvadzal o odmietnuti viz, tie si si vymyslel asi z vlastnej hlavy, alebo to rozsiruje taky janko slota.Samozrejme, ze sa do Ameriky dostanes bez skoly, nedostanes sa tam len bez viza a to je velmi casto problem, pretoze denne poziada o vizum par desiatok ludi (60-100) a z toho dostane vizum tak maximalne 8 ludi.
-
fuCKYou
Medium Professional
omg ziadne vymisli su to neni .. pozri .. les hovoril o vizach ked chces ist napriklad na navstevu alebo na dovolenku .(nie nastalo) tak a ja som ich dostal 4 krat po sebe .. to bude urcite nahoda lebo z tich 100 som bol 4x jednim z 8 stastlivcov.artabanes napísal:ako pocitam, tak pocitam - pri pocte 60-100, a prijatych 8 kusov, co napisal test mi to vychadza tak, ze to sedi takmer aj podla toho co napisal les, cize les - neviem o akych vymysloch tocis??
-
Kosh
King
podla ma je 8 zo 60-100 takmer v 5 az 10 % - neviem kde sa tu hovori o uceli viza??Les napísal:To test:Pocet odmietnutych viz do USA je 5 az 10% a to nielen podla US velvyslanectva, ale aj podla vlady SR. Chcel by som ta vyzvat, aby si tu take veci, ktore si sam vymyslas nepisal, lebo infikujes durhych ludi, ktori to uveria.
Vies kolko je na svete "mudrych ujov"artabanes napísal:odporucam tento clanok:
-
hojko
Site Admin
Pozeral som dnes televizne noviny a co nevidim? Strelba v USA, ale to ma az tak neuputalo. Skor ma zaujalo odsudenie muza, ktory znasilnil tusim 11 rocne dievca pred dvomi rokmi, dostal za to trest smrti. Nahodou sa to stalo na Floride, odkial je aj Les
Nechcem sa zastavat toho muza, dostal to co mu patri, ale trest smrti v tomto tisicroci a navyse v USA???
-
Komo
Star
Vies, americania to maju velmi dobre premyslene, az by si sa cudoval.mastermind napísal:dokument o spravodajstve v spojenych statoch a o slobode prejavu...
Denne vennuju spravam zo zahranicia cca. 10 minut svojho vysielacieho casu.
Amerika masiruje mozgy svojim ludom. Pusti im len to, co chcu aby videli.
Myslis, ze ked vtedy, asi pred rokom amici v iraku pustili palbu na vlastnych ze to bolo v spravach? Zabudni.
A k tomu, ze to maju paradne premyslene asi len tolko: Naco by si siel minat svoje tazko zarobene peniaze do Europy, Azie atd. Ked ich mozes minut tu! Mame tu Eifellovku v Las Vegas, Sikmu Vezu, Vitazny obluk.
A este jedna vec: V amerike mas len "virtualne" peniaze. Zijes si na dobrej urovni, zarabas, stat sa o teba stara atd. Ale vsetci ziju na hypiotekach, ale vyhovuje im to. A presne toto im brani ist zit niekde inde.
-
p4ra
Redeemer
Na druhu stranu, nelubilo by sa ti to? Ved to je pohodovy bezstarostny zivot. Ja osobne by som sa tiez nestahoval, keby mame tak premyslenu ekonomiku.Komo napísal:A este jedna vec: V amerike mas len "virtualne" peniaze. Zijes si na dobrej urovni, zarabas, stat sa o teba stara atd. Ale vsetci ziju na hypiotekach, ale vyhovuje im to. A presne toto im brani ist zit niekde inde.
-
Komo
Star
vsak som pisal, ze im to vyhovuje, ved ono to je perfektne poriesene.p4ra napísal:Na druhu stranu, nelubilo by sa ti to? Ved to je pohodovy bezstarostny zivot. Ja osobne by som sa tiez nestahoval, keby mame tak premyslenu ekonomiku.
Kazdy si zije ako chce, ma svaty pokoj, budujes si kreditovu historiu atd.
-
p4ra
Redeemer
Inak, ked sa uz bavime o tej Amerike, tu je jeden perfektny, sice trosku dlhsi clanok a v cestine, ale fantasticky napisany. Ja osobne nemam nic proti Amerike, ale tento clanok ma nenechal chladnym: http://www.mwm.cz/clanek1.php?id=1271&p ... redit=&p1=
-
Komo
Star
no vidis, teraz to budu ututlavat pre verejnostou [samozrejme v takomto zneni sa to nikdy nedozvedia] a pred koncom bushovho volebneho obdobia ho obvinia s toho vsetkeho, lud bude vinit Busha a vladnu kolaliciu, a tym problem hasne Pride novy prezident, na vsetko sa zabudne.p4ra napísal:Inak, ked sa uz bavime o tej Amerike, tu je jeden perfektny, sice trosku dlhsi clanok a v cestine, ale fantasticky napisany. Ja osobne nemam nic proti Amerike, ale tento clanok ma nenechal chladnym: http://www.mwm.cz/clanek1.php?id=1271&p ... redit=&p1=
A v roku 2090 dojde ropa a vsetci zahynieme
-
p4ra
Redeemer
Ved to je jasne, ze normalna verejnost sa to nikdy v takomto zneni nedozvie. Ale pravdu si treba povedat. Aj na Slovensku a v Cechach sa to v takomto zneni dozvie mozno nejake to chabe percento ludi, kt. ma doma internet a nahodou zabludi alebo dostane odkaz z nejakeho fora, ako napr. ty teraz tuto odomna. No nie?