UFO!!!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Verite v UFO?

nie
209
22%
ano
515
53%
mozno
240
25%

Celkom hlasov: 964

klasika
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa klasika »

vydeli ste vo stvrtok na jednotke relaciu Pre a proti?
boli tam riadny blazni,aspon ten jeden s tymi obrazkamy :lol:
elko520
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa elko520 »

verim v UFO, ((unidentificied flyng object)..alebo tak nejako)- neidentifikovatelne lietajuce objekty......lenze ludia si ich casto mylia s IFO (identifikovat. liet. ob.) niekto uvidi mrak....UFO!, niekto lietadlo.. UFO! ale pritom su to len objekty ktore nedokazeme zaradit lebo ich nepozname....
90% UFO su vlastne IFO,,, inak neviem co si mam o "malych zelenych muzickoch" mysliet......precital som uz dost knih aby som si vytvoril vlastny nazor.....je to proste haluz....vedel by som to vysvetlit ale by som sa upisal k smrti.........ale urcite vo vesmire nejsme sami.....podla mna za tych 14 mld. rokov sa vytvorily stovky takych svetov ako sme my, lenze aj zaniklo....
proste, treba sa nad tym zamysliet hlbsie.......ovela hlbsie ako "su, nie su?"
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

brejky napísal:raz som pozeral na oblohu a videl som nieco ako lietadlo lenze sa to nachvilu zastavilo a potom to islo na opacnu stranu. :roll: Mozno uz je take lietadlo alebo to bolo UFO :)
Pocuj a nic si pred tym nebral? (To je len joke) Mozno uz NASA vyrobila take lietadlo, ktore spehuje ludi. A teraz vazne. Podla mna nieco tam hore je.
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

pHysIQ napísal:Pocuj a nic si pred tym nebral? (To je len joke) Mozno uz NASA vyrobila take lietadlo, ktore spehuje ludi. A teraz vazne. Podla mna nieco tam hore je.
Urciet ez tam daco hore je...sak na tomto svete nemozme byt predsa samy...ale predstavi o malych zelenych muzickoch sa mi zdaju byt troxu diwne...
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Dead_Warrior napísal:Urciet ez tam daco hore je...sak na tomto svete nemozme byt predsa samy...ale predstavi o malych zelenych muzickoch sa mi zdaju byt troxu diwne...
To s tymi zelenymi muzikmi suhlasim. Ale aj co napisal elko520 nie je od veci.
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

pHysIQ napísal:To s tymi zelenymi muzikmi suhlasim. Ale aj co napisal elko520 nie je od veci.
jj zaujimalo by ma na co naraza..neviem rpeco ale javy/veci ktore nemaju skoro rozumne riesenie/vysvetlenia ma zaujimaju :-P
cestovatel
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cestovatel »

urcite nieco v nieakej forme existuje
ved vesmir je nekonecny=nekonecne vela moznosti => nieaka ina forma BYTIA asi existuje :)
ale urcite nie zeleny s velkymi ciernymi ocami a velkymi hlavami a telom ktore je take chuducke ze ledva udrzi hlavu :lol:
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Budem mozno vyzerat ako :smt009 ale nezamyslal sa niekedy niekto and tym ze ci nemozu vyzerat ako my? :shock: spravat sa ako my len mozno byt par rokov za nami alebo pred nami :?:
QyncY
Expert
Expert

Príspevok od používateľa QyncY »

Dead_Warrior napísal:Budem mozno vyzerat ako :smt009 ale nezamyslal sa niekedy niekto and tym ze ci nemozu vyzerat ako my? :shock: spravat sa ako my len mozno byt par rokov za nami alebo pred nami :?:
Hej, zamýšlal som sa nad tým. A takto by sa dali aj neskôr realizovať cesty do budúcnosti v resp. minulosti, povedal by som, že pri tých miliardách planét, ktoré vo vesmíre sú, je dosť pravdepodobné, že niektorá bude mať také isté podmienky ako my.
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Ja ked som nemal raz co robit tak som rozmyslal ze mozno ak by existovala taka planeta ako je nasa a zili by na nej ludia ako my..ale ze bude by boli par rokov dozadu alebo par rokov do predu(to som uz napisal)..ale potom ma aj napadlo ze ak by sa taka planeta objavila a zili by na nej ludia ako mi...a boli by trebars o par r. dozadu tak by sme sa dozvedeli mozno o neobjasnenych situaciach ako sa naozaj staly... :?: :roll: :shock: :smt009
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

Ja to verim a verim aj tomu, ze v ovsesmire je niejaka civilizacia okrem nas :wink:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

MystiQ napísal:Ja to verim a verim aj tomu, ze v ovsesmire je niejaka civilizacia okrem nas :wink:
Kto nie, tak je naivny, samozrejme, ze v takom priestore a case nemozeme ani zdaleka byt sami.
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

p4ra napísal:Kto nie, tak je naivny, samozrejme, ze v takom priestore a case nemozeme ani zdaleka byt sami.
ale crta sa nam otazka, ze na akej su urovni vo vyspelosti :shock:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

MystiQ napísal:ale crta sa nam otazka, ze na akej su urovni vo vyspelosti :shock:
Ked najdes odpoved, daj vediet... :coffee:

... dovtedy je otazka cislo 1 existencia mimozemskych civilizacii, a to bez ohladu na to, ci v ich existenciu verime alebo nie.
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Tak ju podme hladat sami :P :smt024 na akej urovni? su 3 moznosti
a)na nizsej urovni
b)na rovnakej
c)na vyzsej
Takze si staci len vybrat tu spravnu alebo to preskumat a tak zistit spravnu dopoved..inaksie co si myslite o tom co robili trebars Yahoo o tom vysielani signalu do vesmiru? Maju sancu to rozifrovat? Ak ano tak podla vas za aku dobu..sa mi zda ze ten signal k nim s "nasimi posolstvami" sa mi zda dojde az za nievem kolko rokov...sa mi zda 4-9rokov ale presne neviem to by som klamal...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Podla mna zatial na to nemame technologie, aby sme robili take badania. Az sa nam podari stabilizovat nejaku zakladnu napr. na Marse a naucime sa kompletne vyuzivat vsetko, co nam ponuka vesmir, najdeme alternativne paliva, vykonne motory a pod. zalezitosti, mozeme uvaozvat o skumani vesmiru, zatial na to podla mna nemame.

Ale pozrime sa na to z druheho pohladu. Co sa stane, ak nieco najdeme? Ako sa zmeni nase zmyslanie? Budeme sa citit ohrozeni?
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Mas pravdu p4ra ale kym sa taka technologia vynajde tak my uz budeme mozno stari dedkovia/babky a citit sa v tom veku v ohrozeni? sak vtedy nebezpecenstvo striehne na teba za kazdym rohom...A kym sa vyvinie taka technologia tak este vela casu pretecie Dunajom :lol:
cestovatel
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cestovatel »

a uplne super by bolo keby cela ty mimozemska planeta hovorila po SLOVENSKY :lol: to by potom bolo
uz by si nas nemylili zo Slovinskom.... :P
to by bolo :D
Baya
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Baya »

cestovatel napísal:a uplne super by bolo keby cela ty mimozemska planeta hovorila po SLOVENSKY :lol: to by potom bolo
uz by si nas nemylili zo Slovinskom.... :P
to by bolo :D
no aj newiem, ale podla mna by si nas furt mylili zo Slowinskom... :roll:
pe3x
Professional
Professional

Príspevok od používateľa pe3x »

Napísať odpoveď