boli tam riadny blazni,aspon ten jeden s tymi obrazkamy
UFO!!!
-
elko520
Medium Expert
verim v UFO, ((unidentificied flyng object)..alebo tak nejako)- neidentifikovatelne lietajuce objekty......lenze ludia si ich casto mylia s IFO (identifikovat. liet. ob.) niekto uvidi mrak....UFO!, niekto lietadlo.. UFO! ale pritom su to len objekty ktore nedokazeme zaradit lebo ich nepozname....
90% UFO su vlastne IFO,,, inak neviem co si mam o "malych zelenych muzickoch" mysliet......precital som uz dost knih aby som si vytvoril vlastny nazor.....je to proste haluz....vedel by som to vysvetlit ale by som sa upisal k smrti.........ale urcite vo vesmire nejsme sami.....podla mna za tych 14 mld. rokov sa vytvorily stovky takych svetov ako sme my, lenze aj zaniklo....
proste, treba sa nad tym zamysliet hlbsie.......ovela hlbsie ako "su, nie su?"
90% UFO su vlastne IFO,,, inak neviem co si mam o "malych zelenych muzickoch" mysliet......precital som uz dost knih aby som si vytvoril vlastny nazor.....je to proste haluz....vedel by som to vysvetlit ale by som sa upisal k smrti.........ale urcite vo vesmire nejsme sami.....podla mna za tych 14 mld. rokov sa vytvorily stovky takych svetov ako sme my, lenze aj zaniklo....
proste, treba sa nad tym zamysliet hlbsie.......ovela hlbsie ako "su, nie su?"
Pocuj a nic si pred tym nebral? (To je len joke) Mozno uz NASA vyrobila take lietadlo, ktore spehuje ludi. A teraz vazne. Podla mna nieco tam hore je.brejky napísal:raz som pozeral na oblohu a videl som nieco ako lietadlo lenze sa to nachvilu zastavilo a potom to islo na opacnu stranu.Mozno uz je take lietadlo alebo to bolo UFO
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Urciet ez tam daco hore je...sak na tomto svete nemozme byt predsa samy...ale predstavi o malych zelenych muzickoch sa mi zdaju byt troxu diwne...pHysIQ napísal:Pocuj a nic si pred tym nebral? (To je len joke) Mozno uz NASA vyrobila take lietadlo, ktore spehuje ludi. A teraz vazne. Podla mna nieco tam hore je.
-
Dead_Warrior
Professional
-
cestovatel
Expert
-
Dead_Warrior
Professional
Hej, zamýšlal som sa nad tým. A takto by sa dali aj neskôr realizovať cesty do budúcnosti v resp. minulosti, povedal by som, že pri tých miliardách planét, ktoré vo vesmíre sú, je dosť pravdepodobné, že niektorá bude mať také isté podmienky ako my.Dead_Warrior napísal:Budem mozno vyzerat akoale nezamyslal sa niekedy niekto and tym ze ci nemozu vyzerat ako my?
spravat sa ako my len mozno byt par rokov za nami alebo pred nami
-
Dead_Warrior
Professional
Ja ked som nemal raz co robit tak som rozmyslal ze mozno ak by existovala taka planeta ako je nasa a zili by na nej ludia ako my..ale ze bude by boli par rokov dozadu alebo par rokov do predu(to som uz napisal)..ale potom ma aj napadlo ze ak by sa taka planeta objavila a zili by na nej ludia ako mi...a boli by trebars o par r. dozadu tak by sme sa dozvedeli mozno o neobjasnenych situaciach ako sa naozaj staly...

-
Dead_Warrior
Professional
Tak ju podme hladat sami
na akej urovni? su 3 moznosti
a)na nizsej urovni
b)na rovnakej
c)na vyzsej
Takze si staci len vybrat tu spravnu alebo to preskumat a tak zistit spravnu dopoved..inaksie co si myslite o tom co robili trebars Yahoo o tom vysielani signalu do vesmiru? Maju sancu to rozifrovat? Ak ano tak podla vas za aku dobu..sa mi zda ze ten signal k nim s "nasimi posolstvami" sa mi zda dojde az za nievem kolko rokov...sa mi zda 4-9rokov ale presne neviem to by som klamal...
a)na nizsej urovni
b)na rovnakej
c)na vyzsej
Takze si staci len vybrat tu spravnu alebo to preskumat a tak zistit spravnu dopoved..inaksie co si myslite o tom co robili trebars Yahoo o tom vysielani signalu do vesmiru? Maju sancu to rozifrovat? Ak ano tak podla vas za aku dobu..sa mi zda ze ten signal k nim s "nasimi posolstvami" sa mi zda dojde az za nievem kolko rokov...sa mi zda 4-9rokov ale presne neviem to by som klamal...
-
p4ra
Redeemer
Podla mna zatial na to nemame technologie, aby sme robili take badania. Az sa nam podari stabilizovat nejaku zakladnu napr. na Marse a naucime sa kompletne vyuzivat vsetko, co nam ponuka vesmir, najdeme alternativne paliva, vykonne motory a pod. zalezitosti, mozeme uvaozvat o skumani vesmiru, zatial na to podla mna nemame.
Ale pozrime sa na to z druheho pohladu. Co sa stane, ak nieco najdeme? Ako sa zmeni nase zmyslanie? Budeme sa citit ohrozeni?
Ale pozrime sa na to z druheho pohladu. Co sa stane, ak nieco najdeme? Ako sa zmeni nase zmyslanie? Budeme sa citit ohrozeni?
-
Dead_Warrior
Professional
-
cestovatel
Expert