USA
-
Komo
Star
- Kontaktovať používateľa:
artabanes: ok, sorry.
Akurat som cital na SME.sk clanok, kde sa pise ze
"Ako vyplýva z niektorých materiálov, režim Saddáma Husajna sa obával, že v Iraku by mohli pôsobiť členovia teroristickej siete al-Káida."
neznamena to v skratke to, ze vlastne Sadam sa sam obaval al-kaidy a nebol jej spojenec, ako si to USA pocas vojny myslela?
"viac" na
Akurat som cital na SME.sk clanok, kde sa pise ze
"Ako vyplýva z niektorých materiálov, režim Saddáma Husajna sa obával, že v Iraku by mohli pôsobiť členovia teroristickej siete al-Káida."
neznamena to v skratke to, ze vlastne Sadam sa sam obaval al-kaidy a nebol jej spojenec, ako si to USA pocas vojny myslela?
"viac" na
Kód: Vybrať všetko
http://www.sme.sk/c/2636317/USA-zverejnili-predvojnove-dokumenty-irackej-vlady.html-
p4ra
Redeemer
Neviem, ci tu bolo aj toto, ale ak ano, sorry. Kto mate dobre linky, tak mozete pozerat online, kto nie stiahnite si. Staci, aby ste vedeli dobre anglicky a mali hodinku casu, stoji to za pozretie. Po tomto dokumente velmi silne pochybujem o celom 9/11, aj ked je to vsetko taktiez konspiracia. Mne sa velmi pacilo, ako to bolo spracovane. Ak by sa niekto chcel o tom porozpravat neskor, bolo by to fayn. Tu je link:
http://video.google.com/videoplay?docid ... 0224991194
-
t0m4s3
Admin
zatial to vyzera zaujimavo, az ma tak zahrialo pri srdci, ked som videl znovu padat WTCp4ra napísal:Neviem, ci tu bolo aj toto, ale ak ano, sorry. Kto mate dobre linky, tak mozete pozerat online, kto nie stiahnite si. Staci, aby ste vedeli dobre anglicky a mali hodinku casu, stoji to za pozretie. Po tomto dokumente velmi silne pochybujem o celom 9/11, aj ked je to vsetko taktiez konspiracia. Mne sa velmi pacilo, ako to bolo spracovane. Ak by sa niekto chcel o tom porozpravat neskor, bolo by to fayn. Tu je link:
-
dair
Guru wannabe
^Nevermind napísal:dair .. super .. radujme sa veselme sa ze zomrelo tisece ludi .. maj nazor ze USA je kopa sraciek .. kazdy ma ten svoj ale prosim ta neraduj sa s toho ze stovky rodin prezili katastrofu ze im niekto z rodiny mozno uhorel v plamenoch alebo zomrel inaksim sposobom .. to si odpusti.
(a ak to bolo len na zaklade pasu ktory prezil vybuch co neprezili ani cierne skrinky tak to je dost blbe)
a to o kope sraciek a USA si mi zobral z ust...
demagogia USA nepozna hranic...
(k tvojim myslienkovym pochodom NO COMMENT)
-
fuCKYou
Medium Professional
To NO COMMENT berem tak ze nemas co k tomu povedat lebo vies ze si s tim keep up the good work Osama povedal riadnu blbost .. neviem co by si to povedal keby to lietadlo pristalo vo vasom meste a zrovnalo by to zo zemou tvoje bydlisko .. potom by si prosil na kolenach USA aby s tim nieco robili
.. Geogre W. Bush nieje presny idol prezidenta ako bol napriklad Regan (alebo jak sa to pise) ale nenadavaj na USA 
-
fuCKYou
Medium Professional
tomase .. ci mi das basu alebo nie .. poviem ti ze tvoj nazor je trapny .. jak sa mozes radovat z niekoho smrti? je to smutne .. nazor je nieco ine ako to ked si rad ze niekto ma problemy .. myslim ze sa tomu nadava skodoradost.
//btw o akej slobode nazor trepes? spomenies ju len ked sa ti hodi alebo co?
//btw o akej slobode nazor trepes? spomenies ju len ked sa ti hodi alebo co?
-
dair
Guru wannabe
Nevermind sorry ale nemusis ma chytat za slovicka a vsuvat to co som nepovedal.... asi tolko k tomu no comment
a ako sa zda presne to co som napisal Tomase aj pochopil... takze...
a ked si myslis ze sa je normal pre hocikoho sa radovat z toho ze tam zomreli cele rodiny si hlupak...
(a si pozri este raz ten dokument a mozno pochopis moj prispevok)
thanx Tomaso za support
a ako sa zda presne to co som napisal Tomase aj pochopil... takze...
a ked si myslis ze sa je normal pre hocikoho sa radovat z toho ze tam zomreli cele rodiny si hlupak...
(a si pozri este raz ten dokument a mozno pochopis moj prispevok)
thanx Tomaso za support
Fajn dokument (taktiez mozem kazdemu len odporucit). Nieco podobne, konkretne vsak ohladom utoku 9/11 na Pentagon bolo uvedene v teme Ste za to, aby sa celosvetovo bojovalo proti terorizmu? (viedo TU). Tesi ma, ze posledne uvedeny dokument uviedol prave uzivatel p4ra, najma po tom, ako a v akej podobe doteraz prezentoval svoje nazory ohladom USA.
p4ra, ak mas o tuto temu konecne seriozny zaujem a najma cas, na IT je k utokom 9/11 vela zaujimavych informacii, no v dobrom ti odporucam precitat si od zaciatku temy USA a uz spominanu temu Ste za to, aby sa celosvetovo bojovalo proti terorizmu? Po precitani si tychto tem, vratane v nich uvedenych linkov uplne postaci spomenut si na skutocnost, ze prave utoky 9/11 rozputali tzv. celosvetovy fenomen boja proti terorizmu, v dosledku ktoreho boli napadnute Afganistan a Irak...
PS: Ano, v pripade 9/11 islo o zamienku, na zaklade ktorej sa vo svete vela zmenilo a pravdepodobne este vela zmeni...
p4ra, ak mas o tuto temu konecne seriozny zaujem a najma cas, na IT je k utokom 9/11 vela zaujimavych informacii, no v dobrom ti odporucam precitat si od zaciatku temy USA a uz spominanu temu Ste za to, aby sa celosvetovo bojovalo proti terorizmu? Po precitani si tychto tem, vratane v nich uvedenych linkov uplne postaci spomenut si na skutocnost, ze prave utoky 9/11 rozputali tzv. celosvetovy fenomen boja proti terorizmu, v dosledku ktoreho boli napadnute Afganistan a Irak...
PS: Ano, v pripade 9/11 islo o zamienku, na zaklade ktorej sa vo svete vela zmenilo a pravdepodobne este vela zmeni...
-
dair
Guru wannabe
to s tym prosenim nemyslis vazne... presne o tom hovorim ze ty tu obhajujes ludi co kludne nechali sejmut svojich... (a ty tu pomaly obvinujes mna) ...si precitaj co napisal Para.^Nevermind napísal:... keby to lietadlo pristalo vo vasom meste a zrovnalo by to zo zemou tvoje bydlisko .. potom by si prosil na kolenach USA aby s tim nieco robili.. Geogre W. Bush nieje presny idol prezidenta ako bol napriklad Regan (alebo jak sa to pise) ale nenadavaj na USA
Uz pri najlepsej voli ked si odmyslim to polemizovanie kto a co a si len zoberiem do uvahy ciste fakty, ktore sa odohrali (a ako sa ta "tvoja" ospevovana uzasna vlada zachovala) sa mi proste tazko veri ze niekto z blizkeho vychodu co je ho rozpoznat na mile spravi nieco tak velke... a to nehovorim len o jednoduchom uneseni lietadla... (vid dokument)
(ale mozno nehovoris anglicky tak si tomu velmi nechapal co sa deje)
btw nechapem tomu co som zatial zazil ze ti amici v tom cirom nacionalizme by napr. takeho Moora (co mal podobny dokument) najradsej ukamenovali ako nejakeho protiamerickeho bolsevika...
fakt oni budu mat nejaky drsny know-how na ten brainwashing