USA

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Kosh
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

p4ra - ten clanok je v tejto teme uz treti krat (raz od tomasita, raz odomna, a raz odteba)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

artabanes napísal:p4ra - ten clanok je v tejto teme uz treti krat (raz od tomasita, raz odomna, a raz odteba)
Tak sa teda ospravedlnujem, asi som to prehliadol. Uz tolko clankov som cital, co ma na to vsetci odkazovali, ze som toto prehliadol.
Komo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Komo »

artabanes napísal:p4ra - ten clanok je v tejto teme uz treti krat (raz od tomasita, raz odomna, a raz odteba)
nuz, nie kazdy na nervy citat 66 stranok :)
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

komo - je to o stranu dozadu raz, a tusim o dve strany dozadu znova
Komo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Komo »

artabanes: ok, sorry.

Akurat som cital na SME.sk clanok, kde sa pise ze
"Ako vyplýva z niektorých materiálov, režim Saddáma Husajna sa obával, že v Iraku by mohli pôsobiť členovia teroristickej siete al-Káida."

neznamena to v skratke to, ze vlastne Sadam sa sam obaval al-kaidy a nebol jej spojenec, ako si to USA pocas vojny myslela?

"viac" na

Kód: Vybrať všetko

http://www.sme.sk/c/2636317/USA-zverejnili-predvojnove-dokumenty-irackej-vlady.html
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Neviem, ci tu bolo aj toto, ale ak ano, sorry. Kto mate dobre linky, tak mozete pozerat online, kto nie stiahnite si. Staci, aby ste vedeli dobre anglicky a mali hodinku casu, stoji to za pozretie. Po tomto dokumente velmi silne pochybujem o celom 9/11, aj ked je to vsetko taktiez konspiracia. Mne sa velmi pacilo, ako to bolo spracovane. Ak by sa niekto chcel o tom porozpravat neskor, bolo by to fayn. Tu je link:

http://video.google.com/videoplay?docid ... 0224991194
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

p4ra napísal:Neviem, ci tu bolo aj toto, ale ak ano, sorry. Kto mate dobre linky, tak mozete pozerat online, kto nie stiahnite si. Staci, aby ste vedeli dobre anglicky a mali hodinku casu, stoji to za pozretie. Po tomto dokumente velmi silne pochybujem o celom 9/11, aj ked je to vsetko taktiez konspiracia. Mne sa velmi pacilo, ako to bolo spracovane. Ak by sa niekto chcel o tom porozpravat neskor, bolo by to fayn. Tu je link:

http://video.google.com/videoplay?docid ... 0224991194
zatial to vyzera zaujimavo, az ma tak zahrialo pri srdci, ked som videl znovu padat WTC
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

t0m4s3 napísal:zatial to vyzera zaujimavo, az ma tak zahrialo pri srdci, ked som videl znovu padat WTC
som videl nejake dokumenty a boli fakt good ale toto bola sila...
so dodat?
to sa fakt nikto nenajde kto by spachal atentant na G.W.B.?
keep up the good work Osama :twisted:
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

dair .. super .. radujme sa veselme sa ze zomrelo tisece ludi .. maj nazor ze USA je kopa sraciek .. kazdy ma ten svoj ale prosim ta neraduj sa s toho ze stovky rodin prezili katastrofu ze im niekto z rodiny mozno uhorel v plamenoch alebo zomrel inaksim sposobom .. to si odpusti.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

^Nevermind napísal:dair .. super .. radujme sa veselme sa ze zomrelo tisece ludi .. maj nazor ze USA je kopa sraciek .. kazdy ma ten svoj ale prosim ta neraduj sa s toho ze stovky rodin prezili katastrofu ze im niekto z rodiny mozno uhorel v plamenoch alebo zomrel inaksim sposobom .. to si odpusti.
:?: :?: o com tocis? Nemyslim ze to bol on (O.b.L.) Usa si len naslo novy dovod pre to aby mohli napadnut inu krajinu... (a nebolo by to po prvy krat)
(a ak to bolo len na zaklade pasu ktory prezil vybuch co neprezili ani cierne skrinky tak to je dost blbe)
a to o kope sraciek a USA si mi zobral z ust...
demagogia USA nepozna hranic...
(k tvojim myslienkovym pochodom NO COMMENT)
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

aspon vidite ze historia sa opakuje - Vypalenie Reichstagu, Pearl Harbor,...
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

To NO COMMENT berem tak ze nemas co k tomu povedat lebo vies ze si s tim keep up the good work Osama povedal riadnu blbost .. neviem co by si to povedal keby to lietadlo pristalo vo vasom meste a zrovnalo by to zo zemou tvoje bydlisko .. potom by si prosil na kolenach USA aby s tim nieco robili :) .. Geogre W. Bush nieje presny idol prezidenta ako bol napriklad Regan (alebo jak sa to pise) ale nenadavaj na USA :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

sloboda nazoru nic? Alebo ked ty nieco napises a ini tvoj nazor odsudia tak sa tym budes az potom ohanat? Ja sa tiez radujem a veselim ze tam umreli tisice, dufam ze americkych, ludi
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

tomase .. ci mi das basu alebo nie .. poviem ti ze tvoj nazor je trapny .. jak sa mozes radovat z niekoho smrti? je to smutne .. nazor je nieco ine ako to ked si rad ze niekto ma problemy .. myslim ze sa tomu nadava skodoradost.

//btw o akej slobode nazor trepes? spomenies ju len ked sa ti hodi alebo co?
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Nevermind sorry ale nemusis ma chytat za slovicka a vsuvat to co som nepovedal.... asi tolko k tomu no comment
a ako sa zda presne to co som napisal Tomase aj pochopil... takze...
a ked si myslis ze sa je normal pre hocikoho sa radovat z toho ze tam zomreli cele rodiny si hlupak...
(a si pozri este raz ten dokument a mozno pochopis moj prispevok)
thanx Tomaso za support
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

pozrite si ten dokument co sem hodil p4ra - vynikajuca zalezitost. Dava fakty cierne na bielom, myslim ze je to celkom uveritelne a ak je to skutocne pravda co tam hovoria tak pan boh nas ochranuj pred Amerikou!!!
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Ako ja osobne, ked som videl ten dokument, tak mi zimomriavky behali po chrbte. A suhlasim, ak toto USA robi, aby si udrzala moc, a aby aj dolar o vsetkom rozhodoval, ochranuj toho, kto sa im postavi proti, ak dokazu zabit sami svojich. Pozrite si ten dokument naozaj.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Fajn dokument (taktiez mozem kazdemu len odporucit). Nieco podobne, konkretne vsak ohladom utoku 9/11 na Pentagon bolo uvedene v teme Ste za to, aby sa celosvetovo bojovalo proti terorizmu? (viedo TU). Tesi ma, ze posledne uvedeny dokument uviedol prave uzivatel p4ra, najma po tom, ako a v akej podobe doteraz prezentoval svoje nazory ohladom USA.

p4ra, ak mas o tuto temu konecne seriozny zaujem a najma cas, na IT je k utokom 9/11 vela zaujimavych informacii, no v dobrom ti odporucam precitat si od zaciatku temy USA a uz spominanu temu Ste za to, aby sa celosvetovo bojovalo proti terorizmu? Po precitani si tychto tem, vratane v nich uvedenych linkov uplne postaci spomenut si na skutocnost, ze prave utoky 9/11 rozputali tzv. celosvetovy fenomen boja proti terorizmu, v dosledku ktoreho boli napadnute Afganistan a Irak...

PS: Ano, v pripade 9/11 islo o zamienku, na zaklade ktorej sa vo svete vela zmenilo a pravdepodobne este vela zmeni...
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

^Nevermind napísal:... keby to lietadlo pristalo vo vasom meste a zrovnalo by to zo zemou tvoje bydlisko .. potom by si prosil na kolenach USA aby s tim nieco robili :) .. Geogre W. Bush nieje presny idol prezidenta ako bol napriklad Regan (alebo jak sa to pise) ale nenadavaj na USA :)
to s tym prosenim nemyslis vazne... presne o tom hovorim ze ty tu obhajujes ludi co kludne nechali sejmut svojich... (a ty tu pomaly obvinujes mna) ...si precitaj co napisal Para.
Uz pri najlepsej voli ked si odmyslim to polemizovanie kto a co a si len zoberiem do uvahy ciste fakty, ktore sa odohrali (a ako sa ta "tvoja" ospevovana uzasna vlada zachovala) sa mi proste tazko veri ze niekto z blizkeho vychodu co je ho rozpoznat na mile spravi nieco tak velke... a to nehovorim len o jednoduchom uneseni lietadla... (vid dokument)
(ale mozno nehovoris anglicky tak si tomu velmi nechapal co sa deje)

btw nechapem tomu co som zatial zazil ze ti amici v tom cirom nacionalizme by napr. takeho Moora (co mal podobny dokument) najradsej ukamenovali ako nejakeho protiamerickeho bolsevika...
fakt oni budu mat nejaky drsny know-how na ten brainwashing :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Este by som doporucil tento dokument: The Truth of September 11th 8)
Napísať odpoveď