Slovenská Pospolitosť

Diskusie na politické témy...
tomexx
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

azimut3 napísal:Pred mesiacom som bol v Strausburgu na pracovnej ceste. Ako som sa od tamojsich ludi dozvedel, tie vytrznosti su tam uz roky po celom Francuzku. Az ked sa dostali do Pariza tak si ich zacali vsimat media. Ide od diskriminaciu mensinovej rasy v state. Ak by ma tu zacali utlacat romovia tiez by som sa branil. Ja hovorim dajme romom nove byty, ale ROMOM nie ciganom ani nasim bielim podonym ich, ktory su neprisposobivy. A este k tomu utlacaniu. Chces mi povedat ze skini neutlacaju nas bielich??? Je bezne, ze skini zmlatia hocikoho...............
Presne tak, ale kto nezazil, neuveri... :?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Na co sa tam hrnu ked ich tam diskriminuju, ked sa tam maju tak zle, ze musia chudaci prevracat a zapalovat auta,.. huh?
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Tak! Co im brani v tom, aby "sli o dum dal", ked sa im tam nelubi? By som im dal demokracie ... :roll:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

azimut3 napísal:Pred mesiacom som bol v Strausburgu na pracovnej ceste. Ako som sa od tamojsich ludi dozvedel, tie vytrznosti su tam uz roky po celom Francuzku. Az ked sa dostali do Pariza tak si ich zacali vsimat media. Ide od diskriminaciu mensinovej rasy v state. Ak by ma tu zacali utlacat romovia tiez by som sa branil. Ja hovorim dajme romom nove byty, ale ROMOM nie ciganom ani nasim bielim podonym ich, ktory su neprisposobivy. A este k tomu utlacaniu. Chces mi povedat ze skini neutlacaju nas bielich??? Je bezne, ze skini zmlatia hocikoho...............
70 percent skinheadov nevedia ani za co bojuju takze v tom ti mozem dat za pravdu. aA ktym romom no asi tolko ze v ich jazyku rom znamena clovek takze aj ty si rom aj ja takze dostanem aj ja byt? Nie dostane ho cigan a ten ho zdemoluje a dostane dalsi a dalsi a tak to pojde furt to je podla mna neprisposobenie sa spolocnosti a s tam treba nieco robit
azimut3
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa azimut3 »

kali520 napísal:70 percent skinheadov nevedia ani za co bojuju takze v tom ti mozem dat za pravdu. aA ktym romom no asi tolko ze v ich jazyku rom znamena clovek takze aj ty si rom aj ja takze dostanem aj ja byt? Nie dostane ho cigan a ten ho zdemoluje a dostane dalsi a dalsi a tak to pojde furt to je podla mna neprisposobenie sa spolocnosti a s tam treba nieco robit
No vo Zvolene to uz vyriesili. Neplatici dostali jedny byty a tie uz aj tak nemali skoro ziadnu cenu a ak si ich zdemolovali ich problem. Platici dostali lepsie ubytko. Ak zacali demolovat, isli k tim ostatnym. Dalsie byty im nedali. Aj ine mesta by mali nasledovat to mesto. Takto sa to da vyriesit. Staci ich kontrolovat....
vendermarch
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa vendermarch »

Ale je to hovadina. Ak chcete riešiť rómsky problém tak najprv musíte pretrhnúť začarovaný kruh. Keď sa dieťa narodí do rodiny a vidí ako je matka nonstop tehotná, foter sa živý kradnutím hlinníkových značiek a žije z podpory za decká. Čo taký človek urobí? Bude žiť presne tak isto až na výnimky, lebo nemá šancu na vzdelanie bez podpory doma. A takisto aj keby mal rovno vysokú školu tak ľudia nechcú zamestnávať cigánov ani nemusia byť sami rasisti stačí aby sa báli čo povedia ostatní. A poznám takú babu (teraz už skôr ženu) takže to nieje len nejaká teória.

Pozitívna diskriminácia môže byť užitočná ale zákony musia platiť rovnako pre každého. A rasizmus by mal byť tvrdo potláčaný.
azimut3
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa azimut3 »

vendermarch napísal:ale zákony musia platiť rovnako pre každého. A rasizmus by mal byť tvrdo potláčaný.
Presne s tebou suhlasim. Na slovensku, bohuzial, zakony nie su rovne pre vsetkych. Ludia si vsak zacinaju uvedomovat, ze aj Romovia su ludia a pomaly ich zaclenuju do spolocnosti. Bude to trvat velmi dlho, kim sa ty normalny pracovity Romovia zaclenia, ale raz sa to urcite podari. No a pokial ide o tych neprisposobivych, tim uz nepomoze nic. Vacsina ich deti aj tak konci v sirotincoch, kde dostanu vzdelanie a stade maju potom lepsi zivot.....
Co bude dalej nikto nevie....
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak Markiza sa pekne strapnila vo vcerajsej Palbe a mozno sa docka aj nejakej zaloby :D

Prva veta "Pospolitost tu roky heilovala...." :lol:
vendermarch
Light Expert
Light Expert

Aryan Angel napísal:Tak Markiza sa pekne strapnila vo vcerajsej Palbe a mozno sa docka aj nejakej zaloby :D

Prva veta "Pospolitost tu roky heilovala...." :lol:
Inak toto je presne to. Samozrejme že "neheilovala" . Na čo? To robia predsa iba ich prívrženci. Toto slovíčkarenie je tvoja jediná obrana proti rozumným argumentom?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

§ 373 Ohováranie
§ 345 Krivé obvinenie

:D

a tie rozumne argumenty su inac kde?
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

videl si niekedy ze by mala slovenska pospolitosti rozumne argumenty ? :lol:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Cela Slovenska pospolitost je nerozumna..
vendermarch
Light Expert
Light Expert

Aryan Angel napísal:§ 373 Ohováranie
§ 345 Krivé obvinenie

:D

a tie rozumne argumenty su inac kde?
Každý vie že rozdiel je iba v slovíčkach. Ak si nejaký horlivý redaktor pustil hubu na špacír verejne - jeho chyba. Som zvedavý ako sa ten proces skončí.

Rozumné argumenty ktoré padli vyššie. Nie v mojom poslednom príspevku.

Aryan Angel Mohol by si mi mimochodom vysvetliť čo ťa k tomu vedie? Myslím k tomu obraňovaniu SP... očividne sa stotožňuješ s tou ideológiou. Prečo?
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

ZAUJIMAVE JE ZE DNES SOM BOL KUPIT NEJAKY CHLAST S KAMOSMI V TESCU A KED SME VYCHADZALI TAK TA BOL JEDEN TYPEK Z POSPOLITOSTI A BOL AJ OBLECENY V TEJ "ROVNOSATE" A ZACAL VYKRIKOVAT VY SPODINA,SIEG HEIL...(tak ma to napadlo ze to tu napisem)A VY MI CHCETE POVEDAT ZE TOTO NIESU NACISTI ?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

bocian: Ti, ktori tvrdia, ze nimi nie su, klamu sami seba..
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

vendermarch napísal:Aryan Angel Mohol by si mi mimochodom vysvetliť čo ťa k tomu vedie? Myslím k tomu obraňovaniu SP... očividne sa stotožňuješ s tou ideológiou. Prečo?
Ja sa s tým stotožnujem tiež a čo :?: nie som nejaký rasista, ale veci ohľadne toho mi imponujú, keď je niekto v GreenPeace (či dajak tak...) tak si poviem, že feťák, hipík a pod...
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

ale náhodou GreenPeace maju aj rozumne veci narozdiel od pospolitosti
ako take ze sa hodia pod vlak aby nepresiel vlak s radioaktivnym palivom to nemusim
ale ked napriklad som podpisal vcera peticiu o tom aby sa na jedlách písalo aby bolo napisane na jedle ked je z geneticky upravovanych veci a pod.
vendermarch
Light Expert
Light Expert

No asociácia greenpeace = feťák je trocha divná ale budiž. Ale celkovo neviem pochopiť ako môže nejaký ožran v kuse pod parou nadávať niekomu kto hulí trávu nadávať do feťákov. To ako by som sedel v trabante a nadával na varburg že robí hluk
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

okonenipica napísal:Prosim vas, sak Slovenska Pospolitost, je banda mladych tupcov, ktori vedia vsetko o vsetkom, teda sa aspon o to tvaria. Nema to zmysel komentovat. Najviac ma pobavilo, jak chcu opevnit hranice z Madarskom :lol:
Rád by som čítal tie tvoje komentáre :!: :roll:
Napísať odpoveď