Bojove umenia a pod.

O športe...

Ktoré bojové umenie je vaše najoblúbenejšie ?

Muay Thai
95
28%
Kung Fu
30
9%
Karate
24
7%
Judo
8
2%
Capoeira
30
9%
Aikido
39
12%
Combat Sambo
6
2%
Taekwondo
29
9%
ine
74
22%

Celkom hlasov: 335

eXo
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa eXo »

ja som robil tai-chi, karate, thajsky box. i ked karate ako maly a thajsky box viac menej nie od profesionala... Teraz mam vlastne bojove umenie. take privatne. Ucim par kamaratov a je to viac menej par veci z ostatnych bojovych umeni a potom vlastne paky a uderi. Je to hlavne na ulicu zamerane. Taky streetfighter styl.
Prílohy
Tak toto je napr. Tai-chi este par rokov do zadu.
Tak toto je napr. Tai-chi este par rokov do zadu.
taichi.jpg (40.46 KiB) 1714 zobrazení
sakul20
Light Expert
Light Expert

Jeet Kune Do

Príspevok od používateľa sakul20 »

nema niekdo stranky ako sa naucit toto bojove umenie??? nikde to nemozem najst, prosiim pomozte. Dakujem.

PS:moze byt aj akido, abo nejake ine bojove umenie dakujem.
Maki
Darca
Darca

Re: Jeet Kune Do

Príspevok od používateľa Maki »

sakul20 napísal:nema niekdo stranky ako sa naucit toto bojove umenie???

nechapem ako sa chces ucit bojove umenie zo stranky... urcite je v tvojom meste nejake to dojo - teraz ich je vela, zajdi do niektoreho, pokecaj s trenerom,ze o co tam ide a ci mozes zacat cvicit... urco sa nieco vyriesi - ale zo stranky ee - skusal som sa ucit karate z knihy - asi 3 mesiace a nic som nevedel - preto odporucam zivy pristup...
sakul20
Light Expert
Light Expert

Re: Jeet Kune Do

Maki napísal:nechapem ako sa chces ucit bojove umenie zo stranky... urcite je v tvojom meste nejake to dojo - teraz ich je vela, zajdi do niektoreho, pokecaj s trenerom,ze o co tam ide a ci mozes zacat cvicit... urco sa nieco vyriesi - ale zo stranky ee - skusal som sa ucit karate z knihy - asi 3 mesiace a nic som nevedel - preto odporucam zivy pristup...

hmm tak skusim, ale ked u nas je iba karate, box, kickbox.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

jj skus, a mozno je u vas aj nieco o com nevies, treba sa len spytat ludi co by to mohli vediet - trenerov - ti sa zvyknu navzajom poznat ;) pripadne sa spytaj niekoho znameho ci o niecom nevie aj v blizkom okoli - napriklad zvolencania chodia ku nam dost casto na aikido - do BB(22km)...
cestovatel
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cestovatel »

tiez som presvedceny ze ucit sa nieco take ako bojove umenie cez http:// :? sa neda
ja som trenoval karate a viem ze zo zaciatku ta musi niekto viest
elko520
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa elko520 »

Wing Tsun-Kung-fu! www.ewto.sk Vrelo odporucam! Je to kung-fu prispôsobene na boj na ulici! Za 3 roky sa tam naucis viac ako na nejakom karate
za 10 rokov (bez urazky, bol to len priklad) Pre vsetky vahove kategorie a vekove skupiny. Podstatou je : "Search and Destroy!" (najdi a znic)
sakul20
Light Expert
Light Expert

elko520 napísal:Wing Tsun-Kung-fu! www.ewto.sk Vrelo odporucam! Je to kung-fu prispôsobene na boj na ulici! Za 3 roky sa tam naucis viac ako na nejakom karate
za 10 rokov (bez urazky, bol to len priklad) Pre vsetky vahove kategorie a vekove skupiny. Podstatou je : "Search and Destroy!" (najdi a znic)
nevyzera to byt zlee len keby to bolo blyzsie k Dubnici nad Vahom :-(((
H5ck2r
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa H5ck2r »

elko520 napísal:Wing Tsun-Kung-fu! www.ewto.sk Vrelo odporucam! Je to kung-fu prispôsobene na boj na ulici! Za 3 roky sa tam naucis viac ako na nejakom karate
A je to lepsie ako thaiskybox????? :?:
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: mh

Príspevok od používateľa Traktorista »

Dufik napísal:Ked tak frajeris, chod tam vyzvat jedneho brazilcana, je len 160 cm vysoky, to zvladnes, ne ? Pripomeniem ti len, ze peniaze si zarabal hlavne na ultimatoch, KF1 a podobne...
good luck n00b
capoeira.sk
hm, a ja snad hovorim ze ho zlozim alebo co,...
ked je taky super, nech si zobere thajca, 160cm vysokeho,... to by som xcel vidiet,.. ale ty asi nie, lebo ten tvoj majster kuaaa-dzun-cun by bol dost rychlo dole,...
haliegro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa haliegro »

ja som zasa robila taekwondo a mala som tu cest byt na niekolkych lekciach kickboxu, ale najlepsie a najintenzivnejsie, cim som presla je krav maga - izraelsky sport sebaobrany. neplatia tu ziadne sportove pravidla, len sila, lest, vytrvalost, technika a vola prezit. ako cvicenec si postaveny do pozicie obate nasilnika a to co spravis ta bud zachrani, alebo znici. najde sa tu nieco z takmer vsetkych bojovych umeni. nejake ukazky na: http://www.kravmaga.com/video.asp a http://www.kravmaga.nl/?pagina=clips
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

haliegro napísal:ja som zasa robila taekwondo a mala som tu cest byt na niekolkych lekciach kickboxu, ale najlepsie a najintenzivnejsie, cim som presla je krav maga - izraelsky sport sebaobrany. neplatia tu ziadne sportove pravidla, len sila, lest, vytrvalost, technika a vola prezit. ako cvicenec si postaveny do pozicie obate nasilnika a to co spravis ta bud zachrani, alebo znici. najde sa tu nieco z takmer vsetkych bojovych umeni. nejake ukazky na: http://www.kravmaga.com/video.asp a http://www.kravmaga.nl/?pagina=clips
tak toto vyzera velmi zaujimavo
haliegro
Medium Star
Medium Star

je to velmi zaujimave, vyucuje sa to uz aj v niektorych statoch v armade. len u nas to este nieje velmi zname. podla mojich info su dvaja ludia v ba, co to ucia, ale nemam tusenia, do akej miery su zbehli. v maji by mal dojst nejaky izraelsky manik na KM, ktory da cely klub do hromady a potom sa to zacne vo velkom aj tu.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Neviete, ci sa niekto v BA seriozne venuje brazilskemu Jiu Jitsu?

PS to haliegro, kde si absolvovala ten kurz KM? V niektorych technikach mi to dost pripomina SAMBO (rusky combat system).
haliegro
Medium Star
Medium Star

holandsko-leiden

edit: apropo s podobnostou na rozne ine bojove sporty moze byt - prebera totiz najucinnejsie techniky z kazdeho sportu, alebo teda z vacsiny. mne sa njviac pacila cast zapasenia, vzhladom na to, ze som v skupine 25tich jednou z dvoch bab. :D
HardiKrishna
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa HardiKrishna »

1, umenie je boju sa vyhnut
2, najefektivnejsie je ked mas 9mm a si vzdialen cca 2metre od protivnika.
3, a ked uz bojove umenie, tak bratu zacni makat, myslim naber silu a rychlost, ja som chcel cvicit uz ako zasran, ale ma takmer cela rodina vysmiala,zacal som behat, vsetky cviky s telom+ cinky, teraz po troch rokoch som pripraveny prihlasit sa do nejakej skoly, najskor AIKIDO, alebo JIU JUTSU
Andy
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andy »

krischna blbost na aikido nepotrebujes fyzicku zdatnost
elko520
Medium Expert
Medium Expert

Re: bojove umenia

Príspevok od používateľa elko520 »

drakeman napísal:

Kód: Vybrať všetko

http://im.super.cz/fun/05/70-asie.wmv
co na to hovorite?
Typci su skoro ako ja 8) .....ale este budu musiet vela cvicit :D
Kapone11
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kapone11 »

Keby ste chceli vediet ty chlapci maju aj svoj vlastny veb a na nich kopu videi www.teamryouko.com
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

haliegro napísal:ja som zasa robila taekwondo a mala som tu cest byt na niekolkych lekciach kickboxu, ale najlepsie a najintenzivnejsie, cim som presla je krav maga - izraelsky sport sebaobrany. neplatia tu ziadne sportove pravidla, len sila, lest, vytrvalost, technika a vola prezit. ako cvicenec si postaveny do pozicie obate nasilnika a to co spravis ta bud zachrani, alebo znici. najde sa tu nieco z takmer vsetkych bojovych umeni. nejake ukazky na: http://www.kravmaga.com/video.asp a http://www.kravmaga.nl/?pagina=clips
nieco take je aj jeet kune doo
Napísať odpoveď