Bojove umenia a pod.
ja som robil tai-chi, karate, thajsky box. i ked karate ako maly a thajsky box viac menej nie od profesionala... Teraz mam vlastne bojove umenie. take privatne. Ucim par kamaratov a je to viac menej par veci z ostatnych bojovych umeni a potom vlastne paky a uderi. Je to hlavne na ulicu zamerane. Taky streetfighter styl.
- Prílohy
-
- Tak toto je napr. Tai-chi este par rokov do zadu.
- taichi.jpg (40.46 KiB) 1701 zobrazení
Jeet Kune Do
nema niekdo stranky ako sa naucit toto bojove umenie??? nikde to nemozem najst, prosiim pomozte. Dakujem.
PS:moze byt aj akido, abo nejake ine bojove umenie dakujem.
PS:moze byt aj akido, abo nejake ine bojove umenie dakujem.
Re: Jeet Kune Do
sakul20 napísal:nema niekdo stranky ako sa naucit toto bojove umenie???
nechapem ako sa chces ucit bojove umenie zo stranky... urcite je v tvojom meste nejake to dojo - teraz ich je vela, zajdi do niektoreho, pokecaj s trenerom,ze o co tam ide a ci mozes zacat cvicit... urco sa nieco vyriesi - ale zo stranky ee - skusal som sa ucit karate z knihy - asi 3 mesiace a nic som nevedel - preto odporucam zivy pristup...
Re: Jeet Kune Do
Maki napísal:nechapem ako sa chces ucit bojove umenie zo stranky... urcite je v tvojom meste nejake to dojo - teraz ich je vela, zajdi do niektoreho, pokecaj s trenerom,ze o co tam ide a ci mozes zacat cvicit... urco sa nieco vyriesi - ale zo stranky ee - skusal som sa ucit karate z knihy - asi 3 mesiace a nic som nevedel - preto odporucam zivy pristup...
hmm tak skusim, ale ked u nas je iba karate, box, kickbox.
-
cestovatel
Expert
-
elko520
Medium Expert
Wing Tsun-Kung-fu! www.ewto.sk Vrelo odporucam! Je to kung-fu prispôsobene na boj na ulici! Za 3 roky sa tam naucis viac ako na nejakom karate
za 10 rokov (bez urazky, bol to len priklad) Pre vsetky vahove kategorie a vekove skupiny. Podstatou je : "Search and Destroy!" (najdi a znic)
za 10 rokov (bez urazky, bol to len priklad) Pre vsetky vahove kategorie a vekove skupiny. Podstatou je : "Search and Destroy!" (najdi a znic)
nevyzera to byt zlee len keby to bolo blyzsie k Dubnici nad Vahomelko520 napísal:Wing Tsun-Kung-fu! www.ewto.sk Vrelo odporucam! Je to kung-fu prispôsobene na boj na ulici! Za 3 roky sa tam naucis viac ako na nejakom karate
-
H5ck2r
Star
- Kontaktovať používateľa:
A je to lepsie ako thaiskybox?????elko520 napísal:Wing Tsun-Kung-fu! www.ewto.sk Vrelo odporucam! Je to kung-fu prispôsobene na boj na ulici! Za 3 roky sa tam naucis viac ako na nejakom karate
-
Traktorista
Guru
Re: mh
hm, a ja snad hovorim ze ho zlozim alebo co,...Dufik napísal:Ked tak frajeris, chod tam vyzvat jedneho brazilcana, je len 160 cm vysoky, to zvladnes, ne ? Pripomeniem ti len, ze peniaze si zarabal hlavne na ultimatoch, KF1 a podobne...
good luck n00b
capoeira.sk
ked je taky super, nech si zobere thajca, 160cm vysokeho,... to by som xcel vidiet,.. ale ty asi nie, lebo ten tvoj majster kuaaa-dzun-cun by bol dost rychlo dole,...
-
haliegro
Medium Star
ja som zasa robila taekwondo a mala som tu cest byt na niekolkych lekciach kickboxu, ale najlepsie a najintenzivnejsie, cim som presla je krav maga - izraelsky sport sebaobrany. neplatia tu ziadne sportove pravidla, len sila, lest, vytrvalost, technika a vola prezit. ako cvicenec si postaveny do pozicie obate nasilnika a to co spravis ta bud zachrani, alebo znici. najde sa tu nieco z takmer vsetkych bojovych umeni. nejake ukazky na: http://www.kravmaga.com/video.asp a http://www.kravmaga.nl/?pagina=clips
-
canopus
Addict
tak toto vyzera velmi zaujimavohaliegro napísal:ja som zasa robila taekwondo a mala som tu cest byt na niekolkych lekciach kickboxu, ale najlepsie a najintenzivnejsie, cim som presla je krav maga - izraelsky sport sebaobrany. neplatia tu ziadne sportove pravidla, len sila, lest, vytrvalost, technika a vola prezit. ako cvicenec si postaveny do pozicie obate nasilnika a to co spravis ta bud zachrani, alebo znici. najde sa tu nieco z takmer vsetkych bojovych umeni. nejake ukazky na: http://www.kravmaga.com/video.asp a http://www.kravmaga.nl/?pagina=clips
-
haliegro
Medium Star
je to velmi zaujimave, vyucuje sa to uz aj v niektorych statoch v armade. len u nas to este nieje velmi zname. podla mojich info su dvaja ludia v ba, co to ucia, ale nemam tusenia, do akej miery su zbehli. v maji by mal dojst nejaky izraelsky manik na KM, ktory da cely klub do hromady a potom sa to zacne vo velkom aj tu.
-
HardiKrishna
Light Star
1, umenie je boju sa vyhnut
2, najefektivnejsie je ked mas 9mm a si vzdialen cca 2metre od protivnika.
3, a ked uz bojove umenie, tak bratu zacni makat, myslim naber silu a rychlost, ja som chcel cvicit uz ako zasran, ale ma takmer cela rodina vysmiala,zacal som behat, vsetky cviky s telom+ cinky, teraz po troch rokoch som pripraveny prihlasit sa do nejakej skoly, najskor AIKIDO, alebo JIU JUTSU
2, najefektivnejsie je ked mas 9mm a si vzdialen cca 2metre od protivnika.
3, a ked uz bojove umenie, tak bratu zacni makat, myslim naber silu a rychlost, ja som chcel cvicit uz ako zasran, ale ma takmer cela rodina vysmiala,zacal som behat, vsetky cviky s telom+ cinky, teraz po troch rokoch som pripraveny prihlasit sa do nejakej skoly, najskor AIKIDO, alebo JIU JUTSU
-
elko520
Medium Expert
Re: bojove umenia
Typci su skoro ako jadrakeman napísal:co na to hovorite?Kód: Vybrať všetko
http://im.super.cz/fun/05/70-asie.wmv
-
Kapone11
Medium Expert
Keby ste chceli vediet ty chlapci maju aj svoj vlastny veb a na nich kopu videi www.teamryouko.com
-
last_knight
Light Professional
nieco take je aj jeet kune doohaliegro napísal:ja som zasa robila taekwondo a mala som tu cest byt na niekolkych lekciach kickboxu, ale najlepsie a najintenzivnejsie, cim som presla je krav maga - izraelsky sport sebaobrany. neplatia tu ziadne sportove pravidla, len sila, lest, vytrvalost, technika a vola prezit. ako cvicenec si postaveny do pozicie obate nasilnika a to co spravis ta bud zachrani, alebo znici. najde sa tu nieco z takmer vsetkych bojovych umeni. nejake ukazky na: http://www.kravmaga.com/video.asp a http://www.kravmaga.nl/?pagina=clips