MystiQ napísal:to asi tym, ze ked zadrziava vodu, tak ta voda regeneruje svaly
1/voda svaly neregeneruje
2/glutamin nezadrziava vodu
Nyní se zaměřme na náš sport a položme si otázku: proč způsobuje kreatin nárůst hmotnosti? Zde se obecně udávají tři důvody. Tím prvním je, že spolu s kreatinem se do svalu dostává voda, tj. dochází k hydrataci buněk... Zdroj http://www.ronnie.cz/c-202-Creatine-Monohydrate.htmlHolubar napísal:to nieje pravda,dokaz to!
Tak to sa porad radsej s lekarom...Ale ked beries ATB , tak asi nebudes 100% zdravy (momentalne) tak naco chces teraz brat kretin?Radsej sa daj dokopy a ked budes fit,nasad plnu objemovku aj s cyklom kreatinuibbi napísal:mozem brat creatin ked berem antibiotika prosim poradte
tak sa nauc poriadne jest a cvicit a naberies aj bez kreatinu.Co sa tyka tych ATB,radsej ti nebudem radit,nevyznam sa az tak v problematike,bolo by dobre poradit sa s lekarom...ale ako zase poznam lekarov,tiez toho moc nevedia a povedia ti,ze nie,ze to je zakazane aj ked nebudu mat sajn,ci to nejako spolu interaguje...a to len preto,aby sa ti nahodou nieco nestalo. Ale mozno najdes profika,co sa fakt vyzna a vysvetli ti to.ibbi napísal:no tak ti to powem presne aby si vedel o com je rec ja totiz berem newem ci poznas roacutane to je taky liek na akne a musim to brat 5 mesiacov ja newem ci to je take klasicke silne antibiotikum mozno by sa s tym creatin dal brat kua ja newem nechce sa mi tolko cakat kua kym to doberem na leto sa cem trocha dat do poradku aby sa cajocky dobre balili
neviem ale je to poriadne velke ""HOVADO""vendermarch napísal:Fujha a čo to žere?
zvykavam jest cca. kazde 3hod.Holubar napísal:Radsej sem napis,co jes ty
kezdemu predspisovat jedz to alebo t oje hovadina, treba jest vsetko co vidis, hlavne nie sladkosti, acidka su vynikajuce, srvatky,tvaroh ryby (toto bolo hlavne jedlo co som jedaval a vo velkom mnozstve ),pom napísal:teraz dlhy cas cvicim len prsa, ale pred tym som cvivil chrbat,triceps,biceps,predlaktie,brucho,ramena
je pravda ze na nohy som nesiel, ale planujem v blizkej buducnosti
dobry tip na predlaktie:
na tyc pripevnite spagat,
spagat by mal byt o trochu kratsi ako vyska ramena od zeme,
na spagat pripevnite zavazie
a tocenim tyce zapestim, namotavajte zavazie na spagate
ak sa to robi spravne vysledky sa dostavia dost rychlo
mohli by ste poradit nejaku stranku kde by som zohnal podrobnejsie info o stravovani, ale nieco v ludskej reci, lebo niesom nutricionista