Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
Holubar
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Netrenovat nohy je hlupost, bohuzial to je pre vela ludi bezny pristup, ze nohy daju len tak aby sa nepovedalo...Ja im venujem jeden cely trening. Sice trva len hodinu, ale odchadzam z neho akoby ma poje**** :) Proste drep a mrtvy tah, to su krali vsetkych cvikov, len keby z drepov tak nerastla rit
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

To su mi zase vymysli....Tak bud ste vsetci do jedneho nezamestnani alebo skolou nepovinni inak nevidim ze tie vase vystatovania kto 15x a kto 17x do dna cvici su len vymysli....By ma zaujimalo kde na to beriete cas...ci na hojkovi je zavedeny 36hodinovy den???
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Martin44 napísal:To su mi zase vymysli....Tak bud ste vsetci do jedneho nezamestnani alebo skolou nepovinni inak nevidim ze tie vase vystatovania kto 15x a kto 17x do dna cvici su len vymysli....By ma zaujimalo kde na to beriete cas...ci na hojkovi je zavedeny 36hodinovy den???
O com tocis?Ake 15 a 17?
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Holubar napísal:O com tocis?Ake 15 a 17?
Tebe asi vazne spravne nefunguje ten najcennejsi sval(mozog).Ak za to co vzdy napisem nenapisem"obrazne povedane" tka to akoze nikto nepochopi?!?
Co ste vsetci studovali cukrar stolar?!?

Ved vidim tie denne rozpisy a vidim ze je to vymysel...
:lol: Len sa pretekate proste...
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

No v skole travim cca 40hodin v tyzdni,dalsich 10 mi berie cestovanie...Posilovna mi berie do tyzdna 4 hodiny.Co je na tom take neuskutocnitelne?
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Holubar napísal:No dam sem moj objemovy jedalnicek z posledneho skuskoveho obdobia(januar (2006):
v den treningu:
ranajky:(9:00)Ovsene vlocky, hrozienka,granko, nizkotucne mlieko
na to ranny trening, okamzite po treningu 25g srvatkoveho koncentratu (80%)+40g gainer (35% protein,65% glukoza)+5g kreatin.
cca hodinka po treningu obed:co je doma navarene,vacsinou maso (kuracie alebo bravcove)k tomu dost velka porcia ryze alebo zemiakov
-cca 3 hodky po obede(15:00) 40g susene vajecne bielky+40g gainer vo vode
-17:00 Spagety so syrom a omackou z konzervy...ak bolo tak aj kusky kuracieho masa
-18:00 vacsia porcia polievky s rodicmi (tradicia, do toho radsej nerypem :P)
-19:00 vecera (to co na obed)
-21:00 5g kreatin,25g srvatkovy koncentrat+20g gainer
-23:00 250g tvarohu, nizkotucne mlieko, granko

V den volna,som namiesto vlociek zvykol jest prazenicu (asi 5 vajec) a medzi ranajkami a obedom som dal este jednu porciu susenych vajecnych bielkov s gainerom a nejake ovocie (jablko,banan...co bolo doma)

Trening 4 krat do tyzdna. menej opakovani, vyssie vahy a intenzita

Za cca mesiac som isiel z 68kg na 74kg, ktore si v pohode drzim aj teraz cez semester. Jasne, ze to neboli ciste svaly, ale aj nejaky tuk, ale gate este viem zapnut :)
Tak uz aj napriklad tie ranajky o tom case a cele to nezapada :lol:
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Martin44 napísal:Tak uz aj napriklad tie ranajky o tom case a cele to nezapada :lol:
Na zaciatku toho prispevku je pisane, ze je to moj jedalnicek v skuskovom obdobi. Vtedy chodim spavat medzi 0:00-1:00 a vstavam o 9:00. vies skuskove obdobie je o tom, ze si vlastne asi 6 tyzdnov v kuse doma a pripravujes sa na jednotlive skusky. stale ma urazas, ze nepouzivam mozog, ale ja neviem, kto z nas dvoch ho nepouziva
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Mozno som ho nepouzil najspravnejsi,mno Ale tak kecas 5 cez 9...
A uz odklanas moje namietky ktore boli o tom ze sa tu len vystatujete a snazite sa jeden druheho prestat...
Keby si v jednom kuse zral a cvicil tak by ti z toho asi drblo(mno mozno sa uz stalo) a nebolo by to prave nejvhodnejsia priprava na skuskove:)
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ja sa nevystatujem, nemam potrebu vychvalovat sa,ake vahy dviham, aky mam obvod bicepsu, stehna ani hrudnika. Snazim sa akurat poradit alebo usmernit ludi, ktori zacinaju a nemaju tolko skusenosti...a je lespie ich varovat,akoby sa mali ucit z rovnakych chyb ako som mozno robil ja.

A k tomu dennemu rozvrhu:Den v skuskovom prebieha asi tak, ze vstanem o 9:00,dam ranajky,ak je den treningu,idem do posilky,a od 12 som volny pre ucenie.Aj tak sa nikdy neucim skor ako od 12-13:00. Do kuchyne odbieham kazde dve tri hodky,jedla som uz pisal vyssie. Skusky som zvladol az na jednu dost s prehladom...a to moja skola nepatri zrovna medzi tie najlahsie...Takze neni o com.
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Presne tak neni o com :lol:
Nemyslim ze akakolvek vysoka skola je lahka...
A to ti aj ja mozem napisat...blablbla...
Pochvalil by som ta ale kedze si tu skusku nezvladol tak srry :P
pom
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa pom »

Martin44 napísal:To su mi zase vymysli....Tak bud ste vsetci do jedneho nezamestnani alebo skolou nepovinni inak nevidim ze tie vase vystatovania kto 15x a kto 17x do dna cvici su len vymysli....By ma zaujimalo kde na to beriete cas...ci na hojkovi je zavedeny 36hodinovy den???
ja cvicim raz denne cca 45 min +-10min po praci v Po,St, Pi.
neviem napr co je na tomto tak neuveritelne, a popri tom v pohode chodim dialkovo na vysku. pravda v piatok to hram na tesnotku, lebo v praci koncim o 14:00 a o 3tej mam skolu(chvala bohu profesory/ky vzdy meskaju cca 5-10 min).
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

o com vy dvaja tocite a hlavne ty martin44, preco by nemal cas na tie veci co ma rad, ja som chodil na vysku a vysoka je o kvaseni a nic nerobeni, a ze by nenasiel cas na cvicenie tu 1 1/2hod?he he, ja som tam prespal polovicu svoho ucenia, ked ma clovek skolu ako vy vsetci co chodite na vysku (denne), to je zivot, hcel by som este raz zazit,

holubar: presne tak , tie nohy a chrbat som aj ja spolu cvivil, a domov som chodil ako zbity, a k tomu zadku, to musi byt inak to nejde, ako ked vyzeras ako rambo a zenska ti povie "a kde si nechal rit, co priroda ti este visi rit, alebo si si ju zabudol doma" :lol:
pom
Light Star
Light Star

plz poradte nieco fakt dobre na brusne svalstvo, lebo to co som cvicil ja ma uz nebavi a citim ze mi to uz zacina nicit chrbat.

robieval som:

obycajne sedlahy tak aby brusne svalstvo bolo vzdy v zabere, cize som si nelihal uplne a mal som cely cas vystrety chrbat + som si na čele pridrziaval zavazie

+ sedlahy na lavicke tak ze som hornu cast tela mal vo vzduchu a len nohy som mal na lavicke a robil som sedlahy tak ze som trup pustal pod uroven noh + som si na cele pridrziaval zavazie
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

pom, dovolim si malu radu... vzdy ked odcvicis brucho, odcvic aspon 3 serie hyperextenzie a pokial nie je povod bolesti chrbta v zle prevadzanych cvikoch, nemal by si mat dalej problemy s chrbatom. Dolezite je rovnomerne zatazovanie strednej casti tela...
Pokial ide o samotne cviky na brucho, ja som sa pred casom nechal inspirovat Pilatesom. Mnoho chalanov ma predsudky, ze ide o cviky pre zeny... to je bullshit (sval ako sval). Pozri napr. sem (clanok ma pokracovanie), odporucit mozem najma tento cvik.

PS: Mozno ti to bude zniet otrepane, ale pri kazdom cviku dbaj na jeho techniku, specialne pri bruchu tiez na zivotospravu etc.
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

velmi malo ludi ma od narodenia pevne brucho

POM: mas slabucky chrbat aj ten treba cvicit
ak chces mat vymakane brucho treba ho cvicit kazdy den aspon 30 minut
treba tiez dbat na cukry a tuky a behavat
pom
Light Star
Light Star

chrbat nemam az tak slaby lebo dost dlho som ho cvicil davnejsie.
ale urcite skusim tu hyperexteziu http://www.sportujeme.sk/view.php?cislo ... 2003010601

dik za rady
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

pom napísal:chrbat nemam az tak slaby lebo dost dlho som ho cvicil davnejsie.
ale urcite skusim tu hyperexteziu http://www.sportujeme.sk/view.php?cislo ... 2003010601

dik za rady
tak ho mas slaby ked si ho cvicil davnejsie :wink:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ja osobne ked cvicim brucho,zaroven cvicim aj chrbat a to pyramidovo - 60brusakov/skracovaciek+50extenzii(na zemi - dviham aj trup aj nohy), potom idem dole vzdy o 10 a potom zasa stupam s opakovaniami(60,50,40,30,20,30,40,50,60).. je to fajn ;) nezabere to az tolko casu,da sa to vpohode cvicit doma a zaroven si tym nemate ako dosrat chrbat kedze nerobite iba brucho...

asi skusim este tie pilatesove cviky ;)
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lewis »

mrtvy tah je to najlepsie pre vase chrbty. a nielen pre chrbty.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Lewis napísal:mrtvy tah je to najlepsie pre vase chrbty. a nielen pre chrbty.
Tym co to zle cvicia aj pre chrbticu :)
btw ako ho cvicis?zakladny alebo nejaku variantu?
Napísať odpoveď