Návšteva UROLOGA
-
cestovatel
Expert
ja som bol, zopar krat, aj som sa liecil, neprijemna je tycka/sonda cez mocovod, pocitaj s tym, ze ked ti ju budu davat, tak ti zoderu pokozku zvnutra, ktora je jemna a este tak den budes rad za kazdu chvilu, kedy nebudes musiet curat, lebo je to nieco ako curat klince.
drzim palce, aby si sa tomu vysetreniu vyhol, ale myslim, ze je to prezitelne, su aj horsie, aj ked uz spominana gastroskopia je podla mna pohodovejsia
drzim palce, aby si sa tomu vysetreniu vyhol, ale myslim, ze je to prezitelne, su aj horsie, aj ked uz spominana gastroskopia je podla mna pohodovejsia
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no mne davali pred 2 rokmi tu hadicu do zaludka, ale aky som vygrcany a vyplakany (nechtiac, slzy jak svina mi tiekli) ksicht takto uz nikdymishenko napísal:ja som bol, zopar krat, aj som sa liecil, neprijemna je tycka/sonda cez mocovod, pocitaj s tym, ze ked ti ju budu davat, tak ti zoderu pokozku zvnutra, ktora je jemna a este tak den budes rad za kazdu chvilu, kedy nebudes musiet curat, lebo je to nieco ako curat klince.
tiez som zazil, je to neprijemne, ale nastastie len docasne. inak mne aj do hrubeho creva a cez cele, to bolo horsie ako do zaludka. slinam a slzam nezabraniscanopus napísal:no mne davali pred 2 rokmi tu hadicu do zaludka, ale aky som vygrcany a vyplakany (nechtiac, slzy jak svina mi tiekli) ksicht takto uz nikdy
a teraz k teme : zabudol som povedat, ze urologovia pri tychto prilezitostiach radi pchaju aj prsty do zadku a tade kontroluju prostatu. lubrikant to isti
tak už si tam asi bol.
ale myslím, že to je ok. aj urolog je len človek. a je to odborník, ako každý iný lekár. takže v pohode, berie to profesionálne. a ak sa ti aj postaví, určite ich tam už mal takých pár, takže. je to ako keď baba ide ku gynekológovi. tiež si nemyslím, že u to vzrušuje, keď ju vyšetruje
ale myslím, že to je ok. aj urolog je len človek. a je to odborník, ako každý iný lekár. takže v pohode, berie to profesionálne. a ak sa ti aj postaví, určite ich tam už mal takých pár, takže. je to ako keď baba ide ku gynekológovi. tiež si nemyslím, že u to vzrušuje, keď ju vyšetruje
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
ledenaster
Medium Professional
-
ledenaster
Medium Professional