erapo napísal:...a preco 2 000 000 takych istych ludi neskace a cely zivot stravia na voziku? Niekomu ublizili? A aj keby, mali by dostat odpustenie....nemyslis?
...a preco by im nemalo byt niekedy odpustene?
...preco kazdy rok zomrie na hypotermiu tisice ludi, hoci ludstvo uz tisicrocia pozna oblecenie, ohen, teplo...?
...preco vo veku demokracie je tolko nasilia, ludskej hluposti - ved sme si preskakali 2 svetove vojny...?
zazraky sa deju jednotlivo, necakaj, ze zo dna na den VSETCI chromi budu chodit

Boh ma ku kazdemu osobitny pristup.
Niektorych si k sebe vedie ccelkom jednoducho...misionar...blabla...
ini si musia prejst "peklom" na zemi, padnut do najvacsieho bahna, aby si mohli priznat, ze sami svoj zivot nezvladaju.
na margo vyhod byt "hladajucim" po cely zivot... slovenska komora lekarov neodporuca...

do nirvany nevstupis, budes sa stale inkarnovat...nechcel by som

, pojdes rovno do Gehenny, lebo nebudes cisty a nebudes poznat klucove sury, nebudes moct byt s Bohom, lebo bude na tebe hriech a tym padom no everlasting life in heavens with God... ziadna sebevrazda s nejakym novodobym Guru, satan ta zavrhne, lebo si rozmyslal o Bohu a neluzil si jeho pekelnej vysosti (HIM - His Infernal Majesty

)...
mas to holt blby...
v niektorych veciach sa treba rozhodnut, kym este zijes...
vies kolko je sposobov prirodzenej smrti, resp. smrti v mladom veku? VELA. Ruku na srdce, kolko krat si uz mohol byt mrtvy?
vyhody Islamu, pokial ho budes zit, no pritom nebude pravdivy:
-budes zit cely zivot s urcitymi odriekaniami
-budes mat miliony spoluveriacich
-najistejsi listok ku Allahovi ti nebude nic platny
vyhody Budhizmu, Hinduizmu, vychodnych kultov, pokial ich "boh" nie je:
-dost ohybne telo (joga...)
-relativne zdravie (nie vsetky propagovane diety su zdrave)
-ohrozenie schizofreniou, resp. psychickymi poruchami (praktizovanie astralneho cestovania, transcendentalnej meditacie, styku s jemnohmotnym svetom...)
vyhody krestanstva, v pripade neexistencie Boha:
-zivot pri ktorom nie su problemy s dnesnymi zakonmi v EU, USA...(okrem striktne mohamedanskych krajin)
-urcite odriekanie (predmanzelsky sex...)
-nezavislost od cirkvi (ako kto...)
-nabozenstvo lasky - hlavnou prioritou krestanstva=laska voci bliznym (vsetkym ostatnym)
vsetko vyssie napisane plati pre cloveka, ktory "to" mysli vazne a nie pokrytecky.
ak som nieco vynechal... doplnte...
Viel Gluck
<><