Hip-Hop - umelci a ich tvorba
-
quasimoto
Star
- Kontaktovať používateľa:
hej texty verim ze si pisu sami, take primitivizmi hocikto nedokaze vypotit ako rytmus.p4ra napísal:Tak hudba je ich, ale niektore sample mavaju prebrate, ale nie cele pesnicky, kt. su na albumoch. Ked si precitas booklet zistis. Texty si pisu sami.
ked sme napr pri tej hudbe nie somsiisty ci nemaju aj nieco cele, napr aj Cistychov - Z teba je cely podmaz z No Digity (Dr.Dre feat Blackstreet)
-
MisguidedAngel
Star
Vacsina samplov je uz na prve pocutie prebrata- "kurd" Aneska sa netaji tym, ze ich sam kupuje. Nuz a pokial ide napr. o Murdardo Mulano Tour 2005, uz som to tu okrajovo spominal... tam im robil hudbu Marian Cekovsky so svojou band, ktora hrava aj pre Rolincovu + komplet organizaciu tour im robil- tiez financoval- Jopo (prrresne, typek z Dekahitov, Kuul klubu).quasimoto napísal:samotna hudba je este lepsia cast ich diela. len skoda ze aj ta hudba nie je celkom uplne ich vlastna tvorba pokial viem
PS: Hlavne ze Patres bere do huby Vrabca za to, ze mu robil hudbu Tasler, ktoremu na koncertoch odkazuje, nech umre...
-
Dead_Warrior
Professional
-
r3sp3ct
Light Professional
Ty nevieš, ani to_MaSter_ napísal:presne tak su K....I omg ze uz oni more ved to iba recituju
Čo sa Rytmusa týka, ukážte mi Rapera, ktorý vie to čo on
Predtým tu bolo :
Ako vidíte som tu stále, skutek utekCapone_SVK napísal:Ak sa považuješ za inteligenta, tak čakám text do piatkaak splašíš poriadny text (svoj) dám si deletnúť acc
Podmienka : žiadne vulgarizmybuď king
no a? popularnost sa nerovna kvalite. Ano mas pravdu ze su vzorom mladych - dnes je super byt zvrhle arogantne vulgarne hovado.Capone_SVK napísal:Ako vidíte som tu stále, skutek utek
TY nemas dost tych pseudo tvrdych chlapcoch v buzer*nt-like style ktory sa ohanuju tvrdostou ulice pritom ani nevedia co to znamena, doma este chlascu mlieko z matkynich ceckov a este maju nadmieru presvihnute sebavedomie pricom su obycajne howno (tak ako aj ostatny) ?
END
Capone_SVK, avatar mas biely dvojkriz v kruhu, v teme Slovenska pospolitost sa stotoznujes s idelogiou tejto organizacie a tu ides obhajovat KF, na cele s tucne fetujucim ciganom Patresom? KF s textami, ktore normalne zmyslajucemu cloveku nemaju co ponuknut (ziadne hodnoty), su totalne v rozpore s ideami Slovenskej pospolitosti, ktora ti tak imponuje, nehovoriac o tom, ze si ich lider nevidi do vlastnej papule (vid. konkretne priklady). Ved ty si potom rovnaky pozer ako Patres. Ano, prave taketo decka tvoria drvivu vacsinu fanusikov a robia KF uznavanymi. NJ, ako sa hovori, vrana k vrane sada...
BTW. Co poukazujes na nejakeho Vrabca, ktory ore na svojom malom poli, avsak aspon predtym nestaval svoj image na kritike toho co dnes robi? Co nevytiahnes napr. "Cisteho Chova"? Uz to, ze Patres ma potrebu riesit "somradzezijemchlapcavrabca" hovori samo za seba. Nezabudni aj mna zaklincovat argumentom za vsetky drobne, aby som ti napisal lepsi text ako maju KF!
PS: Kludne si pocuvaj co chces- proti gustu ziaden disputat- no aspon skus najst sam seba (vid. Slovenska pospolitost/KF).
BTW. Co poukazujes na nejakeho Vrabca, ktory ore na svojom malom poli, avsak aspon predtym nestaval svoj image na kritike toho co dnes robi? Co nevytiahnes napr. "Cisteho Chova"? Uz to, ze Patres ma potrebu riesit "somradzezijemchlapcavrabca" hovori samo za seba. Nezabudni aj mna zaklincovat argumentom za vsetky drobne, aby som ti napisal lepsi text ako maju KF!
PS: Kludne si pocuvaj co chces- proti gustu ziaden disputat- no aspon skus najst sam seba (vid. Slovenska pospolitost/KF).
-
impending_disaster
Medium Expert