Hip-Hop - umelci a ich tvorba

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
mambo55
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mambo55 »

KF? neviem moc ich nemusim sice par songov maju f poho, ale ako myslim, boli v podstate prvy kto na SR pustil hip-hop, ci rap do eteru, medzi dav ... ale drzim im palce!!
tomo.za
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomo.za »

hudba?? KF je hudba?? lol odkedy? ze som si doteraz nevsimol... sracky je vhodnejsie :twisted: :P
hols
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hols »

KF som mal zo zaciatku rad ale potom tie ich pozi ma dostali.Dosiahli toho vela ale radsej si vypocujem Nazov Stavby alebo H16 a ine slovenske.
quasimoto
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quasimoto »

mastermind napísal:Hudba co produkuje KF nema nic z toho co od hudby ocakavam
hmm samotna hudba je este lepsia cast ich diela. len skoda ze aj ta hudba nie je celkom uplne ich vlastna tvorba pokial viem
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

quasimoto napísal:hmm samotna hudba je este lepsia cast ich diela. len skoda ze aj ta hudba nie je celkom uplne ich vlastna tvorba pokial viem
Tak hudba je ich, ale niektore sample mavaju prebrate, ale nie cele pesnicky, kt. su na albumoch. Ked si precitas booklet zistis. Texty si pisu sami.
quasimoto
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quasimoto »

p4ra napísal:Tak hudba je ich, ale niektore sample mavaju prebrate, ale nie cele pesnicky, kt. su na albumoch. Ked si precitas booklet zistis. Texty si pisu sami.
hej texty verim ze si pisu sami, take primitivizmi hocikto nedokaze vypotit ako rytmus.

ked sme napr pri tej hudbe nie somsiisty ci nemaju aj nieco cele, napr aj Cistychov - Z teba je cely podmaz z No Digity (Dr.Dre feat Blackstreet)
S@ndman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa S@ndman »

taky traperi...
MisguidedAngel
Star
Star

Príspevok od používateľa MisguidedAngel »

Jediné čo ma dostáva je podmaz k "Pi*u o mne víš", ten ma zabíja. A remix Nelutujem s Tomášom Gajlíkom. Inak nič od nich nepočúvam.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

quasimoto napísal:samotna hudba je este lepsia cast ich diela. len skoda ze aj ta hudba nie je celkom uplne ich vlastna tvorba pokial viem
Vacsina samplov je uz na prve pocutie prebrata- "kurd" Aneska sa netaji tym, ze ich sam kupuje. Nuz a pokial ide napr. o Murdardo Mulano Tour 2005, uz som to tu okrajovo spominal... tam im robil hudbu Marian Cekovsky so svojou band, ktora hrava aj pre Rolincovu + komplet organizaciu tour im robil- tiez financoval- Jopo (prrresne, typek z Dekahitov, Kuul klubu).

PS: Hlavne ze Patres bere do huby Vrabca za to, ze mu robil hudbu Tasler, ktoremu na koncertoch odkazuje, nech umre...
_MaSter_
Expert
Expert

Príspevok od používateľa _MaSter_ »

Podla mna su trapny tak ako recituju
dusanko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dusanko »

Dem0n napísal:Ano, to je pravda, instrumentalky su super :)
newes kde by som zohnal jeho instrumentalky
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Ja som hlasoval za Ja Rula 50centak je len jedna velkaa komercia ktoreho texty su o h0wne
Kekso 25
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kekso 25 »

Podla mna Kontrafakt je banda k*****v ktori si o sebe myslia ze su najlepsi, nemam rad takych ludi.....
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

ten privesok je fakt bohovy... a neviem kde ho sehnat... :?
_MaSter_
Expert
Expert

Kekso 25 napísal:Podla mna Kontrafakt je banda k*****v ktori si o sebe myslia ze su najlepsi, nemam rad takych ludi.....
presne tak su K....I omg ze uz oni more ved to iba recituju
_MaSter_
Expert
Expert

50 da best :wink: :wink: namakany
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

_MaSter_ napísal:presne tak su K....I omg ze uz oni more ved to iba recituju
Ty nevieš, ani to :!: Kontrafakt sú uznávaný, predavajú sa ich veci a sú vzorom mladých :!: to je fakt. Ak nie ich, tak Rap na SVK je plienkach, oni prerazili v Čechách a v Poľsku, taký Vrabec MC aka. MecVrabec robil zo seba trapka v Mojsejovcoch - Nalada Graduje Graduje :!:
Čo sa Rytmusa týka, ukážte mi Rapera, ktorý vie to čo on :?: aj keď si myslím o ňom svoje, má kvality :!:

Predtým tu bolo :
Capone_SVK napísal:Ak sa považuješ za inteligenta, tak čakám text do piatka :wink: ak splašíš poriadny text (svoj) dám si deletnúť acc :!:
Podmienka : žiadne vulgarizmy :roll: buď king :D
Ako vidíte som tu stále, skutek utek :!:
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

Capone_SVK napísal:Ako vidíte som tu stále, skutek utek :!:
no a? popularnost sa nerovna kvalite. Ano mas pravdu ze su vzorom mladych - dnes je super byt zvrhle arogantne vulgarne hovado.
TY nemas dost tych pseudo tvrdych chlapcoch v buzer*nt-like style ktory sa ohanuju tvrdostou ulice pritom ani nevedia co to znamena, doma este chlascu mlieko z matkynich ceckov a este maju nadmieru presvihnute sebavedomie pricom su obycajne howno (tak ako aj ostatny) ?

END :roll:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Capone_SVK, avatar mas biely dvojkriz v kruhu, v teme Slovenska pospolitost sa stotoznujes s idelogiou tejto organizacie a tu ides obhajovat KF, na cele s tucne fetujucim ciganom Patresom? KF s textami, ktore normalne zmyslajucemu cloveku nemaju co ponuknut (ziadne hodnoty), su totalne v rozpore s ideami Slovenskej pospolitosti, ktora ti tak imponuje, nehovoriac o tom, ze si ich lider nevidi do vlastnej papule (vid. konkretne priklady). Ved ty si potom rovnaky pozer ako Patres. Ano, prave taketo decka tvoria drvivu vacsinu fanusikov a robia KF uznavanymi. NJ, ako sa hovori, vrana k vrane sada...

BTW. Co poukazujes na nejakeho Vrabca, ktory ore na svojom malom poli, avsak aspon predtym nestaval svoj image na kritike toho co dnes robi? Co nevytiahnes napr. "Cisteho Chova"? Uz to, ze Patres ma potrebu riesit "somradzezijemchlapcavrabca" hovori samo za seba. Nezabudni aj mna zaklincovat argumentom za vsetky drobne, aby som ti napisal lepsi text ako maju KF!

PS: Kludne si pocuvaj co chces- proti gustu ziaden disputat- no aspon skus najst sam seba (vid. Slovenska pospolitost/KF).
impending_disaster
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa impending_disaster »

Tomasito: Tak teraz si trafil klinec pohlavicke.

Capone_SVK: Preco by som mal svoju inteligenciu dokazovat vymyslanim nejakych hip-hopovych textov?
Napísať odpoveď