Hip-Hop - umelci a ich tvorba

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Tomasito: Az na jednu malickost, prave Rytmus nie je tym fetujucim, ale opletacky s tym mal iba Ego..
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Tomasito ja som sa nestranne vyjadroval k téme KF lebo každý na nich pindá aký sú, ale nikto nevie to čo oni, ja im to neberiem, a nikde som nedával do spojitosti SP & KF :!: Mám na nich svoj názor, ale ich hudobné úspechy im nikto nezoberie, ich prvý song bol zdá sami Dáva mi, a bol to veľký boom na SVK, neskôr prišla E.R.A. a nakoniec tu bola Pravda Bolí / Mulano Stylos, neviem presne kto tu písal, že Rytmus vs. Dara Rolins, ok bolo ta komerčná sračka ako vyšitá, čo sa môjho zaujatia k SP týka, ide o niečo čo asi ťažko pochopíš a v tejto téme ti to budem asi ťažko vysvetlovať, nie som nácek ani skin, mne imponuje to čo sa píše v SP ( dúfam, že ako odporca SP si si prečítal Stanovy :?: )
Článok 4.

SP rešpektuje medzinárodné dokumenty o ľudských právach. Svojich členov vedie k ľudskosti, láske k vlasti, k národu, k mravnosti, k čestnosti a spravodlivosti.
zo hl. osobnosti sú považovaný Štúrovci, Bernolákovci, kňazi a spol... ( nie sú to náhodou ľudia o ktorích sa účí už na ZŠ, ak áno, kde sme to "dospeli" )

Obrázok

Som hrdý na SVK, na SP, SĽS, SNS, na SVK hokejistov (a celkovo športovcov) nehlásam gestá a pokriky Náckov.

Imho pozri sa na bankovky, kto tak asi na nich je :?: Štefánik, Hlinka, Štúr, Bernolák, Sv. Cyril & Metód, Pribina (ľudia ktorích SP považuje za Osobnosti) :idea:
impending_disaster
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa impending_disaster »

ja som sa nestranne vyjadroval k téme KF
No ked to co si tu pisal povazujes za nestranne vyjadrovanie...

K Slovenskej pospolitosti: Najvyšší súd rozpustil SP-NS kvôli tomu, že jej politická činnosť je v rozpore s Ústavou SR. Je to extremisticka skupina zamerana na potlacanie prav a slobod mensin, ktoru sa snazili legalizovat.

Inak ty si celkovo zvlastny clovek, pretoze na jednej strane uznavas sturovcov, a na druhej ides obhajovat kotrafakt, ale vsetci co sa zasluzili o uzakonenie spisovnej slovenciny sa pri textoch kontrafaktu obracaju v hrobe.

A vobec co sem montujes bankovky a osobnosti slovenskej historie, to ako kto neuznava extremisticku SP nie je slovak, alebo narodovec? Za to ze je niekto hrdy slovak nemusi hned masirovat po ulici v ciernej uniforme s dvojkrizom na krku.
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

impending_disaster napísal:Za to ze je niekto hrdy slovak nemusi hned masirovat po ulici v ciernej uniforme s dvojkrizom na krku.
heh :lol:
Obrázokešte mi napíš, že to je uniforma HG :)
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

Capone_SVK napísal:heh :lol:
ešte mi napíš, že to je uniforma HG :)
ty si fakt divny
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

p4ra napísal:Tomasito: Az na jednu malickost, prave Rytmus nie je tym fetujucim, ale opletacky s tym mal iba Ego...
Ci mi budes verit alebo nie, chlapcom peniaze udreli na hlavu a ako Rytmus, tak aj Ego fukaju koks. Nuz a pokial ide o Ega, ten si este nedavno tucne slapal aj na pervitine (neviem ci s tym uz skoncil). Nemam ti to ako dokazat, napokon ani nepotrebujem.

2ALL: Vyjadrujte sa predmetu temy, tato tema nie je o Slovenskej pospolitosti (plati najma pre uzivatela Capone_SVK)!
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Tomasito: Rymtus nefukal nic. A Ego daval pervitin, ako si sam napisal, ale uz to nerobi. Viem to na 101%, lebo moj kamarat zo skoly byva vedla Ega na intraku. A stretava ich tam vsetkych..
Kekso 25
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kekso 25 »

Myslim si ze Kontrafakt je vazne vzorom pre mladych ludi lebo dnes je moderne robit to robia oni, normalne veci uz nie su IN lebo niekto ako kontrafakt chce nieco zmenit, rebelovat a tak a vela ludi sa k nim potom pridava, lebo tiez chcu byt ini......
Tomasito
VIP
VIP

p4ra, problemy Ega s pervitinom sa von dostali, pretoze to chlapec "trosicku" prehanal a este sa tym aj sem tam pochvalil- dilino, no myslis, ze ktokolvek "normalny" kto fuka to bude vesat na nos nejakemu susedovi na intraku? Opakujem, toto su veci, ktorymi sa pochvali len niekto, kto je uz mimo alebo uz nema cim zaujat (nehovorim, ked niekto po case prizna, ze to skusil). Pozri, ja viem o tom svoje, ty vies o tom svoje, pricom necitim potrebu ti tu nieco garantovat- je mi jedno comu veris.
dexxxy
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dexxxy »

su to uplny komercaci....a ten patrik ci ako sa vola je fakt ubohy....poznam par ludi co s nim aj spolupracovali v minulosti ked este patril pod zvuky ulice...ked bol ako patrikmetamorfolog....je to proste namyslenu komercak nemam co dodat....vydavaju same sracky a vymymvaju mozgy nastrocnym...vsetky babenky su z nich prdeli bo maju v klipe auta a su ,,velky´´ gangstry...proste ukazuju mladezi uplny opak toho aky naozaj svk hiphop je...moj nazor :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Videli ste Rytmov novy klip? Kto mi povie, ze je nekvalitny, tak nemoze mat vsetko v hlave OK. Mam na mysli spracovanie a kvalitu klipu, nehovorme o hudbe/texte (ta sa nemusi kazdemu pacit).
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

p4ra hej videl som ho dobre spraveny ale cital som uz aj take odozvy na ten klip ze daktore sceny z toho klipu uz boli pouzite v inych klipoch...ale neviem v akych takze radsej k tomu ci to prevzali z dacoho sa nebudem vyjadrovat..ale inaksie ako som povedal dobry klip :P
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

p4ra napísal:Videli ste Rytmov novy klip? Kto mi povie, ze je nekvalitny, tak nemoze mat vsetko v hlave OK. Mam na mysli spracovanie a kvalitu klipu, nehovorme o hudbe/texte (ta sa nemusi kazdemu pacit).
ako sa vola ten song?
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Stopa napísal:ako sa vola ten song?
Myslela asi Moji Ludia ak sa nemylim ze p4ra?
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

p4ra napísal:Videli ste Rytmov novy klip? Kto mi povie, ze je nekvalitny, tak nemoze mat vsetko v hlave OK. Mam na mysli spracovanie a kvalitu klipu, nehovorme o hudbe/texte (ta sa nemusi kazdemu pacit).
len ci to mas ty v hlave OK.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Stopa napísal:ako sa vola ten song?
Vola sa to "Cigansky sen" a bol natacany v New Yorku. Resp. nie je ani taky novy, ale prave ide to TV.
cubix napísal:len ci to mas ty v hlave OK.
O to sa nestrachuj.
Trojice Rytmus, Ego a DJ Aneš z Piešťan alias Kontrafakt knokautovala svým prvním albem "E.R.A." (2004) slovenskou hiphopovou scénu, a nejen ji. Album mělo slušný ohlas i v Česku, kam kapela často jezdí koncertovat, a i v rámci středoevropského rapu patří k těžce zpochybnitelným leaderům. Kapela si za svoji krátkou kariéru sebevědomým vystupováním nadělala spoustu nepřátel, ale těžko jim lze upřít rapový um a také značný komerční úspěch, který jim může kdokoliv z českých rapových skupin závidět. Ten ovšem rozhodně nepřišel jako důsledek nějakých kompromisů, Kontrafakt se vyznačují ostrými texty plnými nevybíravých (často ale velmi originálních) slov, které si skupina neodpustila ani na předávání výročních cen Aurel, kde triumfovali jako nejlepší kapela roku. Kapele nechybí sebevědomí, nadhled a hlavně smysl pro humor.
Cista pravda.
Tomasito
VIP
VIP

p4ra, za spracovanie klipu obdivuj rezisera, pricom ten citat je zase len jeden nazor z mnohych. Nechapem, naco si chodis pre nazory do Ciech, kde je na tom HH scena dost spatne, miesto toho aby si tu obhajoval vlastny nazor (samozrejme tvoja vec).
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:p4ra, za spracovanie klipu obdivuj rezisera, pricom ten citat je zase len jeden nazor z mnohych. Nechapem, naco si chodis pre nazory do Ciech, kde je na tom HH scena dost spatne, miesto toho aby si tu obhajoval vlastny nazor (samozrejme tvoja vec).
Jasne, ze reziser je ten, kt. to vytvaral, ale chcel som len poukazat na kvality a ten klip by nikdy nesiel von, keby aj Rytmus nepovie ano. A co je spatne na ceskej HH scene? Indy&Wich, Orion, Supercroo? Co je na nich spatne? Osobne si myslim, ze HH scena v Cechach je silnejsia, ako na Slovensku. Nejdem do Ceska pre nazory, len som chcel ukazat, ze su respektovani a uznavani aj mimo Slovenska, co o niecom svedci.
Tomasito
VIP
VIP

p4ra, vidis, Patresa si tu schopny obdivovat uz aj za nejake "ano" k niecomu, co nakoniec urobi niekto iny- to hovori za vsetko.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:p4ra, vidis, Patresa si tu schopny obdivovat uz aj za nejake "ano" k niecomu, co nakoniec urobi niekto iny- to hovori za vsetko.
Ale ved on spravil text, vystupuje v tom klipe.. Nikto to za neho nespravil. Ja neobdivujem jeho slovicko "ano", ale celu tu pracu, ako dopadla.
Napísať odpoveď