Hip-Hop - umelci a ich tvorba
-
r3sp3ct
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tomasito ja som sa nestranne vyjadroval k téme KF lebo každý na nich pindá aký sú, ale nikto nevie to čo oni, ja im to neberiem, a nikde som nedával do spojitosti SP & KF
Mám na nich svoj názor, ale ich hudobné úspechy im nikto nezoberie, ich prvý song bol zdá sami Dáva mi, a bol to veľký boom na SVK, neskôr prišla E.R.A. a nakoniec tu bola Pravda Bolí / Mulano Stylos, neviem presne kto tu písal, že Rytmus vs. Dara Rolins, ok bolo ta komerčná sračka ako vyšitá, čo sa môjho zaujatia k SP týka, ide o niečo čo asi ťažko pochopíš a v tejto téme ti to budem asi ťažko vysvetlovať, nie som nácek ani skin, mne imponuje to čo sa píše v SP ( dúfam, že ako odporca SP si si prečítal Stanovy
)

Som hrdý na SVK, na SP, SĽS, SNS, na SVK hokejistov (a celkovo športovcov) nehlásam gestá a pokriky Náckov.
Imho pozri sa na bankovky, kto tak asi na nich je
Štefánik, Hlinka, Štúr, Bernolák, Sv. Cyril & Metód, Pribina (ľudia ktorích SP považuje za Osobnosti) 
zo hl. osobnosti sú považovaný Štúrovci, Bernolákovci, kňazi a spol... ( nie sú to náhodou ľudia o ktorích sa účí už na ZŠ, ak áno, kde sme to "dospeli" )Článok 4.
SP rešpektuje medzinárodné dokumenty o ľudských právach. Svojich členov vedie k ľudskosti, láske k vlasti, k národu, k mravnosti, k čestnosti a spravodlivosti.

Som hrdý na SVK, na SP, SĽS, SNS, na SVK hokejistov (a celkovo športovcov) nehlásam gestá a pokriky Náckov.
Imho pozri sa na bankovky, kto tak asi na nich je
-
impending_disaster
Medium Expert
No ked to co si tu pisal povazujes za nestranne vyjadrovanie...ja som sa nestranne vyjadroval k téme KF
K Slovenskej pospolitosti: Najvyšší súd rozpustil SP-NS kvôli tomu, že jej politická činnosť je v rozpore s Ústavou SR. Je to extremisticka skupina zamerana na potlacanie prav a slobod mensin, ktoru sa snazili legalizovat.
Inak ty si celkovo zvlastny clovek, pretoze na jednej strane uznavas sturovcov, a na druhej ides obhajovat kotrafakt, ale vsetci co sa zasluzili o uzakonenie spisovnej slovenciny sa pri textoch kontrafaktu obracaju v hrobe.
A vobec co sem montujes bankovky a osobnosti slovenskej historie, to ako kto neuznava extremisticku SP nie je slovak, alebo narodovec? Za to ze je niekto hrdy slovak nemusi hned masirovat po ulici v ciernej uniforme s dvojkrizom na krku.
Ci mi budes verit alebo nie, chlapcom peniaze udreli na hlavu a ako Rytmus, tak aj Ego fukaju koks. Nuz a pokial ide o Ega, ten si este nedavno tucne slapal aj na pervitine (neviem ci s tym uz skoncil). Nemam ti to ako dokazat, napokon ani nepotrebujem.p4ra napísal:Tomasito: Az na jednu malickost, prave Rytmus nie je tym fetujucim, ale opletacky s tym mal iba Ego...
2ALL: Vyjadrujte sa predmetu temy, tato tema nie je o Slovenskej pospolitosti (plati najma pre uzivatela Capone_SVK)!
p4ra, problemy Ega s pervitinom sa von dostali, pretoze to chlapec "trosicku" prehanal a este sa tym aj sem tam pochvalil- dilino, no myslis, ze ktokolvek "normalny" kto fuka to bude vesat na nos nejakemu susedovi na intraku? Opakujem, toto su veci, ktorymi sa pochvali len niekto, kto je uz mimo alebo uz nema cim zaujat (nehovorim, ked niekto po case prizna, ze to skusil). Pozri, ja viem o tom svoje, ty vies o tom svoje, pricom necitim potrebu ti tu nieco garantovat- je mi jedno comu veris.
su to uplny komercaci....a ten patrik ci ako sa vola je fakt ubohy....poznam par ludi co s nim aj spolupracovali v minulosti ked este patril pod zvuky ulice...ked bol ako patrikmetamorfolog....je to proste namyslenu komercak nemam co dodat....vydavaju same sracky a vymymvaju mozgy nastrocnym...vsetky babenky su z nich prdeli bo maju v klipe auta a su ,,velky´´ gangstry...proste ukazuju mladezi uplny opak toho aky naozaj svk hiphop je...moj nazor 
-
Dead_Warrior
Professional
-
Dead_Warrior
Professional
-
p4ra
Redeemer
Vola sa to "Cigansky sen" a bol natacany v New Yorku. Resp. nie je ani taky novy, ale prave ide to TV.Stopa napísal:ako sa vola ten song?
O to sa nestrachuj.cubix napísal:len ci to mas ty v hlave OK.
Cista pravda.Trojice Rytmus, Ego a DJ Aneš z Piešťan alias Kontrafakt knokautovala svým prvním albem "E.R.A." (2004) slovenskou hiphopovou scénu, a nejen ji. Album mělo slušný ohlas i v Česku, kam kapela často jezdí koncertovat, a i v rámci středoevropského rapu patří k těžce zpochybnitelným leaderům. Kapela si za svoji krátkou kariéru sebevědomým vystupováním nadělala spoustu nepřátel, ale těžko jim lze upřít rapový um a také značný komerční úspěch, který jim může kdokoliv z českých rapových skupin závidět. Ten ovšem rozhodně nepřišel jako důsledek nějakých kompromisů, Kontrafakt se vyznačují ostrými texty plnými nevybíravých (často ale velmi originálních) slov, které si skupina neodpustila ani na předávání výročních cen Aurel, kde triumfovali jako nejlepší kapela roku. Kapele nechybí sebevědomí, nadhled a hlavně smysl pro humor.
-
p4ra
Redeemer
Jasne, ze reziser je ten, kt. to vytvaral, ale chcel som len poukazat na kvality a ten klip by nikdy nesiel von, keby aj Rytmus nepovie ano. A co je spatne na ceskej HH scene? Indy&Wich, Orion, Supercroo? Co je na nich spatne? Osobne si myslim, ze HH scena v Cechach je silnejsia, ako na Slovensku. Nejdem do Ceska pre nazory, len som chcel ukazat, ze su respektovani a uznavani aj mimo Slovenska, co o niecom svedci.Tomasito napísal:p4ra, za spracovanie klipu obdivuj rezisera, pricom ten citat je zase len jeden nazor z mnohych. Nechapem, naco si chodis pre nazory do Ciech, kde je na tom HH scena dost spatne, miesto toho aby si tu obhajoval vlastny nazor (samozrejme tvoja vec).
ešte mi napíš, že to je uniforma HG