Hip-Hop - umelci a ich tvorba

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Tomasito
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Tomasito »

p4ra napísal:Ale ved on spravil text, vystupuje v tom klipe.. Nikto to za neho nespravil. Ja neobdivujem jeho slovicko "ano", ale celu tu pracu, ako dopadla.
Hmm, "Mam na mysli spracovanie a kvalitu klipu, nehovorme o hudbe/texte". Nebol si to ty, kto napisal tieto slova?!
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Tomasito napísal:Hmm, "Mam na mysli spracovanie a kvalitu klipu, nehovorme o hudbe/texte". Nebol si to ty, kto napisal tieto slova?!
Napisal, ale vychadzal som z toho, ze kopec ludi tu pise, ze ich nemaju radi kvoli textom, vyzore atd. Ja ten pripad nie som, preto som uviedol, nehovorme o hudbe/texte. Lebo mna sa paci aj hudba, aj text.
impending_disaster
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa impending_disaster »

Kontrafakt je momentalne uspesny, maju prachy, preto si mozu dovolit urobit kvalitny klip. To je cele.
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

Su dobri, ale trochu by sa mohli krotit s tymi recami, situacia v nasom state a tak celkovo nie je az taka zla ako to oni prezentuju :roll:
_MaSter_
Expert
Expert

Príspevok od používateľa _MaSter_ »

:!: No niekomu sa pacia a niekomu nie mne zase nie a inym ano ! :!:
flasch
Expert
Expert

Príspevok od používateľa flasch »

malô si tam dat kategoriu *nemusim*....to by som asi oznacil..... :)
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

okonenipica napísal:b]Capone[/b] inac ako sa ti paci KF ?? Pacil sa ti pred rokom 2004 alebo teraz ?? A co Patrik Metamorfolog ?? Ked daval stare veci, ako sa ti pacili ??
Od nich poznám iba jeden Song a to Pravda bolí, nejak ich nemusím, skôr ich sledujem ako to čo robia a tak... ja som skňr fanda Robbieho Williamsa, Karola Duchoňa, Lucie, Drišľak, IMT SMiLE, Pink Floyd, Robo Grigorov :wink:
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

ja ich nepocuvam vobec, skor sa im snazim vyhybat :!:
jovan
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa jovan »

to je jasne ze sa nebudu lubit, tym co nepocuvaju rep....ja si myslim ze su dobri.praveze niektori ludia sa v ich textoch vidia a prezili si to......a co sa tyka komercie, tak to oni sami hovoria na tom dvd, radsej si to kupte, kuknite a potom hovorte...........
impending_disaster
Medium Expert
Medium Expert

V mojom pripade by to boli najhorsie investovane peniaze za poslednych 5 rokov
impending_disaster
Medium Expert
Medium Expert

Capone_SVK napísal:Od nich poznám iba jeden Song a to Pravda bolí, nejak ich nemusím, skôr ich sledujem ako to čo robia a tak... ja som skňr fanda Robbieho Williamsa, Karola Duchoňa, Lucie, Drišľak, IMT SMiLE, Pink Floyd, Robo Grigorov :wink:
No to je vrchol. Poznas od nich jednu pesnicku a ides ma tu o niecom presviedcat. To snad neni pravda. Pokial sa rovnako "fundovane" vzjadruju aj ostatni na fore tak je to v peknych srackach.
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

jovan napísal:to je jasne ze sa nebudu lubit, tym co nepocuvaju rep....ja si myslim ze su dobri.praveze niektori ludia sa v ich textoch vidia a prezili si to......a co sa tyka komercie, tak to oni sami hovoria na tom dvd, radsej si to kupte, kuknite a potom hovorte...........
ja si tiez z casu na cas pocuvam rap, ale kontrafaku sa vyhybam ako len mozem
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

dan
Expert
Expert

ach

Príspevok od používateľa dan »

DEMENTIIIIIIIIIII :evil:
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

impending_disaster napísal:No to je vrchol. Poznas od nich jednu pesnicku a ides ma tu o niecom presviedcat. To snad neni pravda. Pokial sa rovnako "fundovane" vzjadruju aj ostatni na fore tak je to v peknych srackach.
o5 ty lolko si pozorne nečítal čo som písal, že od nich poznám jednu pieseň, ale že ich sledujem, čo sa ich vystupovania týka a tak... HH nie je moje orechové, a čo sa týka toho čo píšeš, ide o to, že som ťa "nakopal" v topicu SP a niekomu kleslo Ego a sebavedomie. Tak musí podpichovať. :roll:
impending_disaster
Medium Expert
Medium Expert

Je smutne ze to beries takto. Myslel som ze do diskusie sa vstupuje s tym ze po serii argumentov diskutujuci pridu k nejakemu spolocnemu zaveru, pripadne rozsiria si svoje obzory a nejdu nikoho nakopavat. Mne sa zda ze niekto z nas dvoch si potrebuje zvysit ego na inetovom fore, ale ja to niesom.
A inac pozri si kedy som sem dal tento prispevok a kedy som pridal prvy dnesny prispevok k SP. Zistis ze toto som napisal omnoho skor. A v prispevku na ktory som reagoval si napisal:
Od nich poznám iba jeden Song a to Pravda bolí, nejak ich nemusím, skôr ich sledujem ako to čo robia a tak... ja som skňr fanda Robbieho Williamsa, Karola Duchoňa, Lucie, Drišľak, IMT SMiLE, Pink Floyd, Robo Grigorov
Co som jasnovidec, aby som si vedel co si myslel castou "sledujem ako to co robia a tak..." ty lolko. Ked nechces aby sa do teba ludia navazali tak napis poriadny prispevok.

A to ci si ma "nakopal" v teme k SP posudia aj tak ostatni.

P.S. sorry za offtopic
das fas
Star
Star

Príspevok od používateľa das fas »

Mne sú ukradnutí.Ja rap či hip-hop či čo to je nepočúvam a ani neplánujem počúvať. btw.Punk´s not dead
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Odpustite si zbytocne invektiva ako napr. ty lolko a pod. a taktiez sa vyjadrujte k predmetu temy, nie kde kto koho nakopal.

13, hlavne ze mas prispevok, ze? :roll:

Capone_SVK, v tomto suhlasim s impending_disaster. Poznat tieto tvoje nazory, mam v tejto teme min. o prispevok menej.
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Napísať odpoveď