Hmm, "Mam na mysli spracovanie a kvalitu klipu, nehovorme o hudbe/texte". Nebol si to ty, kto napisal tieto slova?!p4ra napísal:Ale ved on spravil text, vystupuje v tom klipe.. Nikto to za neho nespravil. Ja neobdivujem jeho slovicko "ano", ale celu tu pracu, ako dopadla.
Hip-Hop - umelci a ich tvorba
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Napisal, ale vychadzal som z toho, ze kopec ludi tu pise, ze ich nemaju radi kvoli textom, vyzore atd. Ja ten pripad nie som, preto som uviedol, nehovorme o hudbe/texte. Lebo mna sa paci aj hudba, aj text.Tomasito napísal:Hmm, "Mam na mysli spracovanie a kvalitu klipu, nehovorme o hudbe/texte". Nebol si to ty, kto napisal tieto slova?!
-
impending_disaster
Medium Expert
-
okonenipica
Zablokovaný
-
r3sp3ct
Light Professional
Od nich poznám iba jeden Song a to Pravda bolí, nejak ich nemusím, skôr ich sledujem ako to čo robia a tak... ja som skňr fanda Robbieho Williamsa, Karola Duchoňa, Lucie, Drišľak, IMT SMiLE, Pink Floyd, Robo Grigorovokonenipica napísal:b]Capone[/b] inac ako sa ti paci KF ?? Pacil sa ti pred rokom 2004 alebo teraz ?? A co Patrik Metamorfolog ?? Ked daval stare veci, ako sa ti pacili ??
-
last_knight
Light Professional
-
impending_disaster
Medium Expert
-
impending_disaster
Medium Expert
No to je vrchol. Poznas od nich jednu pesnicku a ides ma tu o niecom presviedcat. To snad neni pravda. Pokial sa rovnako "fundovane" vzjadruju aj ostatni na fore tak je to v peknych srackach.Capone_SVK napísal:Od nich poznám iba jeden Song a to Pravda bolí, nejak ich nemusím, skôr ich sledujem ako to čo robia a tak... ja som skňr fanda Robbieho Williamsa, Karola Duchoňa, Lucie, Drišľak, IMT SMiLE, Pink Floyd, Robo Grigorov
-
last_knight
Light Professional
ja si tiez z casu na cas pocuvam rap, ale kontrafaku sa vyhybam ako len mozemjovan napísal:to je jasne ze sa nebudu lubit, tym co nepocuvaju rep....ja si myslim ze su dobri.praveze niektori ludia sa v ich textoch vidia a prezili si to......a co sa tyka komercie, tak to oni sami hovoria na tom dvd, radsej si to kupte, kuknite a potom hovorte...........
-
okonenipica
Zablokovaný
-
r3sp3ct
Light Professional
o5 ty lolko si pozorne nečítal čo som písal, že od nich poznám jednu pieseň, ale že ich sledujem, čo sa ich vystupovania týka a tak... HH nie je moje orechové, a čo sa týka toho čo píšeš, ide o to, že som ťa "nakopal" v topicu SP a niekomu kleslo Ego a sebavedomie. Tak musí podpichovať.impending_disaster napísal:No to je vrchol. Poznas od nich jednu pesnicku a ides ma tu o niecom presviedcat. To snad neni pravda. Pokial sa rovnako "fundovane" vzjadruju aj ostatni na fore tak je to v peknych srackach.
-
impending_disaster
Medium Expert
Je smutne ze to beries takto. Myslel som ze do diskusie sa vstupuje s tym ze po serii argumentov diskutujuci pridu k nejakemu spolocnemu zaveru, pripadne rozsiria si svoje obzory a nejdu nikoho nakopavat. Mne sa zda ze niekto z nas dvoch si potrebuje zvysit ego na inetovom fore, ale ja to niesom.
A inac pozri si kedy som sem dal tento prispevok a kedy som pridal prvy dnesny prispevok k SP. Zistis ze toto som napisal omnoho skor. A v prispevku na ktory som reagoval si napisal:
A to ci si ma "nakopal" v teme k SP posudia aj tak ostatni.
P.S. sorry za offtopic
A inac pozri si kedy som sem dal tento prispevok a kedy som pridal prvy dnesny prispevok k SP. Zistis ze toto som napisal omnoho skor. A v prispevku na ktory som reagoval si napisal:
Co som jasnovidec, aby som si vedel co si myslel castou "sledujem ako to co robia a tak..." ty lolko. Ked nechces aby sa do teba ludia navazali tak napis poriadny prispevok.Od nich poznám iba jeden Song a to Pravda bolí, nejak ich nemusím, skôr ich sledujem ako to čo robia a tak... ja som skňr fanda Robbieho Williamsa, Karola Duchoňa, Lucie, Drišľak, IMT SMiLE, Pink Floyd, Robo Grigorov
A to ci si ma "nakopal" v teme k SP posudia aj tak ostatni.
P.S. sorry za offtopic
-
okonenipica
Zablokovaný