Slovenská Pospolitosť

Diskusie na politické témy...
tomexx
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

hezo napísal:páni sledujte aj www.nss.sk

Budem mat aj autentické prejavy Dr. Jozefa Tisa ak by bol záujem, uploadnem...
To som ani nemal vidiet. Klikol som si na jeden z ich spriatelenych webov - na "Jednotu slovenskej mladeze" (http://www.jsm.szm.sk/) a vidim ze nam tu rastie novodoba Hitlerjugend. :( Nechapem ako mozu byt ludia taki nepoucitelni... :o
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

hehe, nerobil tie obrazky co tam maju uplink? :)

vendermarch:
to ze sa pravnici daju zaplatit to je jasne.. nic to ale neznamena a ty urcite nevies ako program vznikal.. irelevantne...

"pocit stability a istoty" to je typicke.. ale co tym chces povedat? Kazdy si vybera svoj politicky smer podla niecoho.. taky mastermind ma pocit istoty a stability v sdku, niekto v kss a co?

Co je zle na apelovani na mladych ludi? Mozno tebe by sa pacilo keby ich jedinou starostou boli Vyvoleni, Superstar, mobil...? lol

Hitler sa dostal k moci demokratickym sposobom. Akoby si mal strach. :)
impending_disaster
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa impending_disaster »

Hitler sa dostal k moci demokratickym sposobom. Akoby si mal strach.
No ved prave, mali by sme sa poucit z historie a strany ako SP zakazat, co sa vlastne aj stalo, tak je to vsetko na najlepsej ceste.
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa POiNTER »

impending_disaster napísal: No ved prave, mali by sme sa poucit z historie a strany ako SP zakazat, co sa vlastne aj stalo, tak je to vsetko na najlepsej ceste.
SP sa zakazala bohuzial len strana...obcianske zdruzenie SP existuje stale...a stranku si prestahovali na nejaky americky server, kde im za to nic nehrozi. Takze bohuzial funguju dalej...a ich clenovia su aj na kandidatke tej strany nss. Tak to uz by bolo keby sa byvali (a zrejme aj sucasny) skinheadi (naskovia) dostali do vlady :cry:
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

POiNTER napísal:Tak to uz by bolo keby sa byvali (a zrejme aj sucasny) skinheadi (naskovia) dostali do vlady :cry:
Ty si nejaký expert :!:

http://www.pospolitost.org/

Potom mi daj vedieť :wink:
Zorg
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zorg »

No parada, uz davno som sa tak nepobavil ako pri stranke www.nss.sk Najlepsie su reportaze a fotky z akcii. Staci ked si niekto precita a pozrie toto a bude mu jasne ze sa zaobideme aj bez podobnych trapnosti.

Mne uplne staci ked vidim niekoho v tych debilnych uniformach, k tomu titulovanie "Vodca".... excellent.
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Capone_SVK napísal:Ty si nejaký expert
Ano...poznam odtial osobne hned dvoch ludi...obaja byvali skinhedi :)
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

POiNTER napísal:Ano...poznam odtial osobne hned dvoch ludi...obaja byvali skinhedi :)
V každej spoločnosti sa nájdu ľudia, a čo :?: vieš, čo je to vôbec Skinheds :?: o5 ďalší čo si pletie Náckov, Skínov a SP looool
Hovorí ti niečo napr. kapelka Orlík (bývalí člen D. Landa) aj on bol Skín (Landa) a myslíš, že bol Nácek :?: Hudobné smery ti niečo hovoria :?:
Asi veľa pozeráš Televízne noviny na Markíze a honíš bambus nad Ďurianovou.
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

POiNTER napísal:...a ich clenovia su aj na kandidatke tej strany nss.
Máš to trošku pomýlené, NSS nemá stranua a ani nekandidujú do vlády...
príklad toho ako sú tí, čo najviac rýpu, kvalitne informovaný, ked ani nevedia kto kam kandiduje :lol:

Na Stráž!
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

hezo napísal:...

Na Stráž!
Koho alebo co chces furt strazit?
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Capone_SVK napísal:vieš, čo je to vôbec Skinheds :?:
Uz sme sa tu o tom bavili o par stran v predu...nezaujima ma trapne rozdelovanie...je mi to u prdele...hovorim proste o skinheads ktori su plny nenavisti...rozdeluj si to ako chces :lol:
hezo napísal:Máš to trošku pomýlené, NSS nemá stranua a ani nekandidujú do vlády...
Nepamatam si uz ako sa ta strana vola...mal som pocit ze to bola NSS...nechcelo (a ani nechce) sa mi to hladat...len viem ze je tam Kotleba na 2.mieste kandidatky....a tych co poznam su tiez pomerne vysoko...obaja v prvej 20ke...ale ty budes urcite dobre vediet aka je to strana, takze tak :wink:

EDIT: Tak som si to nasiel...netrvalo to zase az tak dlho :D http://www.hsls.sk/
impending_disaster
Medium Expert
Medium Expert

V sobotu, 10. decembra, na deň boja za slobodu prejavu sa v Prahe konali dve protestné podujatia. Obe organizovala česká nacionalistická organizácia - Vlastenecká fronta.
Prvé zhromaždenie za účasti niekoľko desiatok ľudí bolo pred rakúskym veľvyslanectvom. Účastníci tu chceli protestovať proti uväzneniu známeho britského vojnového historika Davida Irvinga, len za to, že vraj spochybňoval holokaust. V skutočnosti sa svojim nezávislým vedeckým výskumom snažil nájsť pravdu o tejto kapitole svetových dejín.
Toto som sa docital na stranke SP :lol: . Samozrejme ze clenovia SP sa protestu zucstnili a zli bolsevicki policajti od nich pytali doklady, ked ich uvideli masirovat v ciernych uniformach. Chudaci neonacisti, v cechach si uz ani slobodne zahajlovat nemozu. Inak to co sa pise v tom uryvku vypoveda vela o povahe celej organizacie, je to na vracanie.[/code]
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

POiNTER napísal:Uz sme sa tu o tom bavili o par stran v predu...nezaujima ma trapne rozdelovanie...je mi to u prdele...hovorim proste o skinheads ktori su plny nenavisti...rozdeluj si to ako chces :D
Tak načo sa púšťaš do takých debát :?: Si s*reš sám sebe do huby :!: Lebo píšeš veci, ktoré neviem posúdiť, ja keď sa púštam do nejakej témy, preštudujem si veci, z oboch strán. :wink:

Na stráž :!:
hezo
Darca
Darca

impending_disaster napísal: Toto som sa docital na stranke SP :lol: . Samozrejme ze clenovia SP sa protestu zucstnili a zli bolsevicki policajti od nich pytali doklady, ked ich uvideli masirovat v ciernych uniformach. Chudaci neonacisti, v cechach si uz ani slobodne zahajlovat nemozu. Inak to co sa pise v tom uryvku vypoveda vela o povahe celej organizacie, je to na vracanie.[/code]
A nebude ti náhodu na vracanie vtedy, keď sa pozrieš do zrkadla?
impending_disaster
Medium Expert
Medium Expert

Coje? Dochadzaju ti argumenty? Myslel som ze tu prebieha diskusia, namiesto toho aby si sa k tomu clanku vyjadril sa tu pokusas niekoho urazat?
hezo
Darca
Darca

A ty svojimi blbými príspevkami náhodou neurážas SP?
impending_disaster
Medium Expert
Medium Expert

Mne sa hlavne zda ze oni urazaju sami seba akciami toho typu ako som spomenul vyssie. Nevies preco isla slovenska organizacia protestovat proti uvazneniu rakuskeho historika, ktory siri totalne bludy o holokauste. Ja ti to poviem: Lebo v SP su sami neonacisti!
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

impending_disaster napísal:Coje? Dochadzaju ti argumenty? Myslel som ze tu prebieha diskusia, namiesto toho aby si sa k tomu clanku vyjadril sa tu pokusas niekoho urazat?
A aké máš ty argumenty, tvoje sci-fi, že hajlujú :?: lool, a ešte píš, že hezo nemá argumenty :!: Čítaj, veľa čítaj, a až potom sa bav na také témy :!:
impending_disaster
Medium Expert
Medium Expert

Prosim ta kde som napisal ze hajluju. Si najpr precitaj moje prispevky.
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

impending_disaster napísal:Prosim ta kde som napisal ze hajluju. Si najpr precitaj moje prispevky.
Hľa svetlo :!:
impending_disaster napísal:Toto som sa docital na stranke SP :lol: . Samozrejme ze clenovia SP sa protestu zucstnili a zli bolsevicki policajti od nich pytali doklady, ked ich uvideli masirovat v ciernych uniformach. Chudaci neonacisti, v cechach si uz ani slobodne zahajlovat nemozu. Inak to co sa pise v tom uryvku vypoveda vela o povahe celej organizacie, je to na vracanie.
Ešte niečo :?:
Napísať odpoveď