To som ani nemal vidiet. Klikol som si na jeden z ich spriatelenych webov - na "Jednotu slovenskej mladeze" (http://www.jsm.szm.sk/) a vidim ze nam tu rastie novodoba Hitlerjugend.hezo napísal:páni sledujte aj www.nss.sk
Budem mat aj autentické prejavy Dr. Jozefa Tisa ak by bol záujem, uploadnem...
Slovenská Pospolitosť
-
tomexx
King
- Kontaktovať používateľa:
hehe, nerobil tie obrazky co tam maju uplink?hezo napísal:páni sledujte aj www.nss.sk
vendermarch:
to ze sa pravnici daju zaplatit to je jasne.. nic to ale neznamena a ty urcite nevies ako program vznikal.. irelevantne...
"pocit stability a istoty" to je typicke.. ale co tym chces povedat? Kazdy si vybera svoj politicky smer podla niecoho.. taky mastermind ma pocit istoty a stability v sdku, niekto v kss a co?
Co je zle na apelovani na mladych ludi? Mozno tebe by sa pacilo keby ich jedinou starostou boli Vyvoleni, Superstar, mobil...? lol
Hitler sa dostal k moci demokratickym sposobom. Akoby si mal strach.
-
impending_disaster
Medium Expert
-
POiNTER
Medium Star
SP sa zakazala bohuzial len strana...obcianske zdruzenie SP existuje stale...a stranku si prestahovali na nejaky americky server, kde im za to nic nehrozi. Takze bohuzial funguju dalej...a ich clenovia su aj na kandidatke tej strany nss. Tak to uz by bolo keby sa byvali (a zrejme aj sucasny) skinheadi (naskovia) dostali do vladyimpending_disaster napísal: No ved prave, mali by sme sa poucit z historie a strany ako SP zakazat, co sa vlastne aj stalo, tak je to vsetko na najlepsej ceste.
-
r3sp3ct
Light Professional
Ty si nejaký expertPOiNTER napísal:Tak to uz by bolo keby sa byvali (a zrejme aj sucasny) skinheadi (naskovia) dostali do vlady
http://www.pospolitost.org/
Potom mi daj vedieťhezo napísal:páni sledujte aj www.nss.sk
No parada, uz davno som sa tak nepobavil ako pri stranke www.nss.sk Najlepsie su reportaze a fotky z akcii. Staci ked si niekto precita a pozrie toto a bude mu jasne ze sa zaobideme aj bez podobnych trapnosti.
Mne uplne staci ked vidim niekoho v tych debilnych uniformach, k tomu titulovanie "Vodca".... excellent.
Mne uplne staci ked vidim niekoho v tych debilnych uniformach, k tomu titulovanie "Vodca".... excellent.
-
r3sp3ct
Light Professional
V každej spoločnosti sa nájdu ľudia, a čoPOiNTER napísal:Ano...poznam odtial osobne hned dvoch ludi...obaja byvali skinhedi
Hovorí ti niečo napr. kapelka Orlík (bývalí člen D. Landa) aj on bol Skín (Landa) a myslíš, že bol Nácek
Asi veľa pozeráš Televízne noviny na Markíze a honíš bambus nad Ďurianovou.
-
POiNTER
Medium Star
Uz sme sa tu o tom bavili o par stran v predu...nezaujima ma trapne rozdelovanie...je mi to u prdele...hovorim proste o skinheads ktori su plny nenavisti...rozdeluj si to ako chcesCapone_SVK napísal:vieš, čo je to vôbec Skinheds
Nepamatam si uz ako sa ta strana vola...mal som pocit ze to bola NSS...nechcelo (a ani nechce) sa mi to hladat...len viem ze je tam Kotleba na 2.mieste kandidatky....a tych co poznam su tiez pomerne vysoko...obaja v prvej 20ke...ale ty budes urcite dobre vediet aka je to strana, takze takhezo napísal:Máš to trošku pomýlené, NSS nemá stranua a ani nekandidujú do vlády...
EDIT: Tak som si to nasiel...netrvalo to zase az tak dlho
-
impending_disaster
Medium Expert
Toto som sa docital na stranke SPV sobotu, 10. decembra, na deň boja za slobodu prejavu sa v Prahe konali dve protestné podujatia. Obe organizovala česká nacionalistická organizácia - Vlastenecká fronta.
Prvé zhromaždenie za účasti niekoľko desiatok ľudí bolo pred rakúskym veľvyslanectvom. Účastníci tu chceli protestovať proti uväzneniu známeho britského vojnového historika Davida Irvinga, len za to, že vraj spochybňoval holokaust. V skutočnosti sa svojim nezávislým vedeckým výskumom snažil nájsť pravdu o tejto kapitole svetových dejín.
-
r3sp3ct
Light Professional
Tak načo sa púšťaš do takých debátPOiNTER napísal:Uz sme sa tu o tom bavili o par stran v predu...nezaujima ma trapne rozdelovanie...je mi to u prdele...hovorim proste o skinheads ktori su plny nenavisti...rozdeluj si to ako chces
Na stráž
A nebude ti náhodu na vracanie vtedy, keď sa pozrieš do zrkadla?impending_disaster napísal: Toto som sa docital na stranke SP. Samozrejme ze clenovia SP sa protestu zucstnili a zli bolsevicki policajti od nich pytali doklady, ked ich uvideli masirovat v ciernych uniformach. Chudaci neonacisti, v cechach si uz ani slobodne zahajlovat nemozu. Inak to co sa pise v tom uryvku vypoveda vela o povahe celej organizacie, je to na vracanie.[/code]
-
impending_disaster
Medium Expert
-
impending_disaster
Medium Expert
-
r3sp3ct
Light Professional
A aké máš ty argumenty, tvoje sci-fi, že hajlujúimpending_disaster napísal:Coje? Dochadzaju ti argumenty? Myslel som ze tu prebieha diskusia, namiesto toho aby si sa k tomu clanku vyjadril sa tu pokusas niekoho urazat?
-
impending_disaster
Medium Expert
-
r3sp3ct
Light Professional
Hľa svetloimpending_disaster napísal:Prosim ta kde som napisal ze hajluju. Si najpr precitaj moje prispevky.
Ešte niečoimpending_disaster napísal:Toto som sa docital na stranke SP. Samozrejme ze clenovia SP sa protestu zucstnili a zli bolsevicki policajti od nich pytali doklady, ked ich uvideli masirovat v ciernych uniformach. Chudaci neonacisti, v cechach si uz ani slobodne zahajlovat nemozu. Inak to co sa pise v tom uryvku vypoveda vela o povahe celej organizacie, je to na vracanie.