Hip-Hop - umelci a ich tvorba

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
The Merlin
Expert
Expert

Príspevok od používateľa The Merlin »

Mne sa nepaci Kontrafakt, podla mna su trapni... Vseobecne hip-hop sa mi nepaci, podla mna je to taky lahky styl hudby a nezasluzi si byt vazeny. Taky rap dokaze urobit hocikto... A KF si hned mysli ze jaky su KINGOVIA ze su raperi... = hlavne tato vlastvost sa mi na raperoch nepaci...
aLi3n_aTtacK
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa aLi3n_aTtacK »

Je to štvorsingel, tak asi preto.. Inak celkom v pohode, uz sa teším na album Druhej Strany... :)
H5ck2r
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa H5ck2r »

MNe sa moc nepacia
tomasuhlar
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasuhlar »

ked pocujem slovo kontrafakt, napadne mi text jednej pesnicky co spievaju horkyze slize na albume alibaba... myslim ze sa vola banda tupych hlav, alebo tak nejak...
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

co sa tyka kontrafaktu a celkovo rap-u su to sracky co NEMAJU zmysel NEMAJU dobru hudbu su tam nejake 4 tony ktore sa stale melu dookola texty su bezduche kktiny ktorymi sa snazia zaujat tych co sa boja otvorit si vlastnu hubu a tak pocuvaju niekoho co si tu hubu otvori aby zarobil peniaze
pozrite sa kto nazve kontrafakt (tu skupinku) UMELCAMI ja pre mna uuuuplny KOK*T

skuste sa zapocuvat do pesnicky od Metallicy-Fade To Black ak viete anglicky trochu dobre, prelozte si text a dajte si to dokopy s tou hudbou a uvidite co je UMENIE co je krasa ze ten text o niecom hovori ma zmysel hudba je nadherna krasne vystihuje a doplna vyznam toho textu a dokopy je to jedno velke umelecke dielo takto si predstavujem ja UMECOV :)
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

aLi3n_aTtacK napísal:Je to štvorsingel, tak asi preto.. Inak celkom v pohode, uz sa teším na album Druhej Strany... :)
Ale este vacsi narez bdue H16 - Kvalitny Material
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Dead_Warrior napísal:Ale este vacsi narez bdue H16 - Kvalitny Material
jj ta H16 sa tesim ako malicky chlapecek ... a ten miky mora sa da ! mne sa tam pacia vsetky 4 tracky ..
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

okonenipica ja som najprv ze stiahnem vypocujem a kupim ale niak som sa k tomu este nedostal...a ako si si vsimol tak som to nerobil naschval(Maraton - Maratón) lebo tunak na fore nepouzivam diakritiku... :wink:
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

okonenipica napísal:Ale sak co si slepy? To neni MAraton, ale MOratón.
OK ok vsimol som si uz huh nj mensi preklep :P a konkretne ktore songy boli prehodene v trackliste?
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

jovan
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa jovan »

skuste sa zapocuvat do pesnicky od Metallicy-Fade To Black ak viete anglicky trochu dobre, prelozte si text a dajte si to dokopy s tou hudbou a uvidite co je UMENIE co je krasa ze ten text o niecom hovori ma zmysel hudba je nadherna krasne vystihuje a doplna vyznam toho textu a dokopy je to jedno velke umelecke dielo takto si predstavujem ja UMECOV :)
ete ze sa ta vsetci pytali nato ze koho povazujes umelcami............................
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

jovan napísal:este ze sa ta vsetci pytali nato ze koho povazujes umelcami............................
nikto sa ma na nic nepytal ty magor ale niekto tu v tomto topiku uz pisal ze oni su umelci tak som vam dal priklad co JE UMENIE...... NIE?? vidno ze z nich mas tak vymetenu hlavu ze ani nevies co hovoris trepes iba kktiny :shock:

// Fajn, ty sa zase nauc citovat prispevky a dodrziavat pravidla fora. 2 dni basa za urazanie uzivatela jovan. Tomasito
Kaidžas
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kaidžas »

s textoch maju prilis vela zbytocných nadavok.. to znaci že nevedia vymysliet nic ine iba nadavky do rýmov.. ale celkový efekt je dobrý
afa
Expert
Expert

Príspevok od používateľa afa »

co si myslim o kontrafaktu ani sa nepitajte viete kolko nadavok by som onich vedel ze by som este o pol noci pisal ani spievat nevedia podla mna to spev neni len rozpravanie ved anii nechapu co ropravaju len im daju text a to je vsetko vela si myslia o sebe
dusanko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dusanko »

afa napísal:co si myslim o kontrafaktu ani sa nepitajte viete kolko nadavok by som onich vedel ze by som este o pol noci pisal ani spievat nevedia podla mna to spev neni len rozpravanie ved anii nechapu co ropravaju len im daju text a to je vsetko vela si myslia o sebe
kto im da text to by som chcel vedet ved si ho pisu sami
tomasuhlar
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasuhlar »

dusanko napísal:kto im da text to by som chcel vedet ved si ho pisu sami
Sak prave. Ze si to pisu sami,taky su vyplachnuti ty 3 ci 4 *cigoshi* ci kolko ich je , ale myslim ze nestoja za to aby sa preberali na tomto fore (nazor).
Nikoho z hiphoperov nechcem urazit, ale ved hiphop sa s umenim ani len nestretol. Muzika o nicom ako ktosi vyssie spominal ze 4 tony dookola.
Texty... nazval by som to vulgarnymi basnickami, ktore maju niekedy fakt "DOBRE" rymi. Tetxy kontrafaktu, co som par "skladieb" pocul, su vacsinou o urazani a nadavani. fakt nechapem ako moze toto niekoho naplnat...

Je to ako v tej piesni od SOAD-u BRAINWASHINN
dusanko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dusanko »

tomasuhlar napísal:Sak prave. Ze si to pisu sami,taky su vyplachnuti ty 3 ci 4 *cigoshi* ci kolko ich je , ale myslim ze nestoja za to aby sa preberali na tomto fore (nazor).
Nikoho z hiphoperov nechcem urazit, ale ved hiphop sa s umenim ani len nestretol. Muzika o nicom ako ktosi vyssie spominal ze 4 tony dookola.
Texty... nazval by som to vulgarnymi basnickami, ktore maju niekedy fakt "DOBRE" rymi. Tetxy kontrafaktu, co som par "skladieb" pocul, su vacsinou o urazani a nadavani. fakt nechapem ako moze toto niekoho naplnat...

Je to ako v tej piesni od SOAD-u BRAINWASHINN
a kto im to ma pisat
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Napísať odpoveď