Hip-Hop - umelci a ich tvorba
-
The Merlin
Expert
-
aLi3n_aTtacK
Medium Expert
-
tomasuhlar
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
vendo
Guru
co sa tyka kontrafaktu a celkovo rap-u su to sracky co NEMAJU zmysel NEMAJU dobru hudbu su tam nejake 4 tony ktore sa stale melu dookola texty su bezduche kktiny ktorymi sa snazia zaujat tych co sa boja otvorit si vlastnu hubu a tak pocuvaju niekoho co si tu hubu otvori aby zarobil peniaze
pozrite sa kto nazve kontrafakt (tu skupinku) UMELCAMI ja pre mna uuuuplny KOK*T
skuste sa zapocuvat do pesnicky od Metallicy-Fade To Black ak viete anglicky trochu dobre, prelozte si text a dajte si to dokopy s tou hudbou a uvidite co je UMENIE co je krasa ze ten text o niecom hovori ma zmysel hudba je nadherna krasne vystihuje a doplna vyznam toho textu a dokopy je to jedno velke umelecke dielo takto si predstavujem ja UMECOV
pozrite sa kto nazve kontrafakt (tu skupinku) UMELCAMI ja pre mna uuuuplny KOK*T
skuste sa zapocuvat do pesnicky od Metallicy-Fade To Black ak viete anglicky trochu dobre, prelozte si text a dajte si to dokopy s tou hudbou a uvidite co je UMENIE co je krasa ze ten text o niecom hovori ma zmysel hudba je nadherna krasne vystihuje a doplna vyznam toho textu a dokopy je to jedno velke umelecke dielo takto si predstavujem ja UMECOV
-
Dead_Warrior
Professional
-
okonenipica
Zablokovaný
-
Dead_Warrior
Professional
-
okonenipica
Zablokovaný
-
Dead_Warrior
Professional
-
okonenipica
Zablokovaný
ete ze sa ta vsetci pytali nato ze koho povazujes umelcami............................skuste sa zapocuvat do pesnicky od Metallicy-Fade To Black ak viete anglicky trochu dobre, prelozte si text a dajte si to dokopy s tou hudbou a uvidite co je UMENIE co je krasa ze ten text o niecom hovori ma zmysel hudba je nadherna krasne vystihuje a doplna vyznam toho textu a dokopy je to jedno velke umelecke dielo takto si predstavujem ja UMECOV
-
vendo
Guru
nikto sa ma na nic nepytal ty magor ale niekto tu v tomto topiku uz pisal ze oni su umelci tak som vam dal priklad co JE UMENIE...... NIE?? vidno ze z nich mas tak vymetenu hlavu ze ani nevies co hovoris trepes iba kktinyjovan napísal:este ze sa ta vsetci pytali nato ze koho povazujes umelcami............................
// Fajn, ty sa zase nauc citovat prispevky a dodrziavat pravidla fora. 2 dni basa za urazanie uzivatela jovan. Tomasito
kto im da text to by som chcel vedet ved si ho pisu samiafa napísal:co si myslim o kontrafaktu ani sa nepitajte viete kolko nadavok by som onich vedel ze by som este o pol noci pisal ani spievat nevedia podla mna to spev neni len rozpravanie ved anii nechapu co ropravaju len im daju text a to je vsetko vela si myslia o sebe
-
tomasuhlar
Medium Expert
Sak prave. Ze si to pisu sami,taky su vyplachnuti ty 3 ci 4 *cigoshi* ci kolko ich je , ale myslim ze nestoja za to aby sa preberali na tomto fore (nazor).dusanko napísal:kto im da text to by som chcel vedet ved si ho pisu sami
Nikoho z hiphoperov nechcem urazit, ale ved hiphop sa s umenim ani len nestretol. Muzika o nicom ako ktosi vyssie spominal ze 4 tony dookola.
Texty... nazval by som to vulgarnymi basnickami, ktore maju niekedy fakt "DOBRE" rymi. Tetxy kontrafaktu, co som par "skladieb" pocul, su vacsinou o urazani a nadavani. fakt nechapem ako moze toto niekoho naplnat...
Je to ako v tej piesni od SOAD-u BRAINWASHINN
a kto im to ma pisattomasuhlar napísal:Sak prave. Ze si to pisu sami,taky su vyplachnuti ty 3 ci 4 *cigoshi* ci kolko ich je , ale myslim ze nestoja za to aby sa preberali na tomto fore (nazor).
Nikoho z hiphoperov nechcem urazit, ale ved hiphop sa s umenim ani len nestretol. Muzika o nicom ako ktosi vyssie spominal ze 4 tony dookola.
Texty... nazval by som to vulgarnymi basnickami, ktore maju niekedy fakt "DOBRE" rymi. Tetxy kontrafaktu, co som par "skladieb" pocul, su vacsinou o urazani a nadavani. fakt nechapem ako moze toto niekoho naplnat...
Je to ako v tej piesni od SOAD-u BRAINWASHINN
-
okonenipica
Zablokovaný