volaky si nervozny......to je pre teba umenie, kazdy ma vlastny nazor a otom to je.vendo napísal:nikto sa ma na nic nepytal ty magor ale niekto tu v tomto topiku uz pisal ze oni su umelci tak som vam dal priklad co JE UMENIE...... NIE?? vidno ze z nich mas tak vymetenu hlavu ze ani nevies co hovoris trepes iba kktiny
Hip-Hop - umelci a ich tvorba
KF
Urcite si KF dost preskakali a narobili vela bordelu po Piestanoch
Podla mna boli dobri a aj su ALE trosku sa zkudusili > zacmuchali penizky a uz ich zaujima iba to > ale sak kto z nas je ini ?
Nemam rad ked sa nasi raperi hraju na velkych ciernych gangstrov > podla mna je to trapne > nasi na to nemaju (nehovorim ze nasi nefetuju,nemaju ku**y a neroba zlotu) ale na Ciernych nebudu mat asi nikdy
Ja mam SK rap velmo rad ale > si pozrite 5 klipov od Sida a 5 klipov od KF > mozno niektory na nieco pridete
Jednoducho sa vsetcia opicime po Zapade > hmm smola
repregefankyhavs
Podla mna boli dobri a aj su ALE trosku sa zkudusili > zacmuchali penizky a uz ich zaujima iba to > ale sak kto z nas je ini ?
Nemam rad ked sa nasi raperi hraju na velkych ciernych gangstrov > podla mna je to trapne > nasi na to nemaju (nehovorim ze nasi nefetuju,nemaju ku**y a neroba zlotu) ale na Ciernych nebudu mat asi nikdy
Ja mam SK rap velmo rad ale > si pozrite 5 klipov od Sida a 5 klipov od KF > mozno niektory na nieco pridete
Jednoducho sa vsetcia opicime po Zapade > hmm smola
repregefankyhavs
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
-
Vesper
Professional
onicom je slabe ... to nie je hudba ale odpad... jedine co im beriem je ze boli prvi kto dokazal priniest rap na slovensku komercnu scenu, aj ked potom mozu za to neuveritelne premnozenie... takze spociatku som ich bral ako nieco nove co je originalne, ale teraz ked si zapnem hudobny kanal a vidim kontrafakt alebo nejakych inych vela ludi v kapucniach na streche v petrzalke ako kritizuju vsetko co sa da, bez najmensej snahy niecomu pomoct, tak je mi z tohto hudobneho stylu uplne zle 
te kapucne na strecha myslis drwiwu mensinu ?Vesper napísal:onicom je slabe ... to nie je hudba ale odpad... jedine co im beriem je ze boli prvi kto dokazal priniest rap na slovensku komercnu scenu, aj ked potom mozu za to neuveritelne premnozenie... takze spociatku som ich bral ako nieco nove co je originalne, ale teraz ked si zapnem hudobny kanal a vidim kontrafakt alebo nejakych inych vela ludi v kapucniach na streche v petrzalke ako kritizuju vsetko co sa da, bez najmensej snahy niecomu pomoct, tak je mi z tohto hudobneho stylu uplne zle
este ktomu ze nafajceny ste spominali wed rytmus nefajci ani nepije takze newem ako nefajceny
-
okonenipica
Zablokovaný
Preco by tu nemohli pisat ludia co nepocuvaju rap? V teme aky druh rapu sa vam najviac paci je to este pochopitelne ale tu je otazka co si myslite o KF. Preco by nemohli pisat ludia co nepocuvaju rap? Oni nemozu mat nazor na KF?okonenipica napísal:Poprosil by som tych co nepocuvaju rap, aby do tejto temy nepisali. Dokazujete o tom aky ste primitivny... SOJ!!!!
Nema to logiku. To jak keby inteligentna forma zivota z planety Melmak kritizovala Kofolu
//mastermind: 2 veci:
1. si nejak vynimocny, ze musis pisat velkym tucnym pismom?
2. do tejto temy sa moze vyjadrit uplne kazdy, takze podobne prispevky si nabuduce odpusti. hlavne, ze z tvojho prispevku inteligencia len tak srsi
K teme: KF su dost trapni, hlavne ten Rytmus. To je uplny "pozer"
-
okonenipica
Zablokovaný
-
t0m4s3
Admin
je rozdiel ten nazor vyjadrit normalnym sposobom a nie nadavat ako dlazdic pri tom.Digital napísal:Rap treba počúvať srdcom , zamyslieť sa nad textami , ponoriť sa do inštrumentálok ! Kontrafakt je podla mna dobré zoskupenie . Snažia sa tak sa aj dostali tam kde chceli možno aj viac ! Tí čo pi****ú závidia !
-
Vesper
Professional
ale ved si uvedom ze aj tymito tvojimi prisvepkami robis rapu ''dobre'' menookonenipica napísal:keby tu bola tema o skupine Nirvana, a polovica prispevkov v teme by bola od ludi co nepocuva hudbu v ktorom Nirvana "uraduje", v ktorom by bolo napisane "su trapny", "onicom" atd. navyse ked ti dotycni vydeli len 3klipy, 2clany v bulvari a inac nic?
vy howada
a este trochu k teme. ja napriklad mam dost kamosov raperov aj ked tuto hudbu nepocuvam a oni su v pohode, dalej aj ta filozofia ze RESPECT je podla mna dobra vec, ale proste mozem ti povedat z pohladu hudobnika ze ta hudba je uplny shit
-
2pec
Light Star
maximalne s tebou suhlasim...perfektne si to vystihol....Vesper napísal:ale ved si uvedom ze aj tymito tvojimi prisvepkami robis rapu ''dobre'' meno![]()
a este trochu k teme. ja napriklad mam dost kamosov raperov aj ked tuto hudbu nepocuvam a oni su v pohode, dalej aj ta filozofia ze RESPECT je podla mna dobra vec, ale proste mozem ti povedat z pohladu hudobnika ze ta hudba je uplny shit
-
aLi3n_aTtacK
Medium Expert
KF
KONTRAFAKT su skratka Pecka... Ked su taki onicom, preco sa dostali az tam kde su teraz? A Rytmus patri medzi elitu MCs v strednej Europe... Takze pozeri,pohov!!!

-
t0m4s3
Admin
Re: KF
Preco? Pretoze ich pocuvaju "vymastene" deti 10-17r. a myslia si aki su uzasni ked si slapu na nohavice, daju si tricko XXXXL ktore maju po kolena, siltovka dozadu a hra sa na rappera/hiphoperaaLi3n_aTtacK napísal:KONTRAFAKT su skratka Pecka... Ked su taki onicom, preco sa dostali az tam kde su teraz? A Rytmus patri medzi elitu MCs v strednej Europe... Takze pozeri,pohov!!!![]()
-
aLi3n_aTtacK
Medium Expert
Re: KF
Ja tu vobec nehovorim o detoch, hovorim o tvorbe, a Ty asi 2h nepocuvas, ako som to vycital z tvojho prispevku...t0m4s3 napísal:Preco? Pretoze ich pocuvaju "vymastene" deti 10-17r. a myslia si aki su uzasni ked si slapu na nohavice, daju si tricko XXXXL ktore maju po kolena, siltovka dozadu a hra sa na rappera/hiphopera