Hip-Hop - umelci a ich tvorba

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
jovan
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa jovan »

vendo napísal:nikto sa ma na nic nepytal ty magor ale niekto tu v tomto topiku uz pisal ze oni su umelci tak som vam dal priklad co JE UMENIE...... NIE?? vidno ze z nich mas tak vymetenu hlavu ze ani nevies co hovoris trepes iba kktiny :shock:
volaky si nervozny......to je pre teba umenie, kazdy ma vlastny nazor a otom to je.
Rastaman
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

KF

Príspevok od používateľa Rastaman »

Urcite si KF dost preskakali a narobili vela bordelu po Piestanoch
Podla mna boli dobri a aj su ALE trosku sa zkudusili > zacmuchali penizky a uz ich zaujima iba to > ale sak kto z nas je ini ?
Nemam rad ked sa nasi raperi hraju na velkych ciernych gangstrov > podla mna je to trapne > nasi na to nemaju (nehovorim ze nasi nefetuju,nemaju ku**y a neroba zlotu) ale na Ciernych nebudu mat asi nikdy
Ja mam SK rap velmo rad ale > si pozrite 5 klipov od Sida a 5 klipov od KF > mozno niektory na nieco pridete :idea:
Jednoducho sa vsetcia opicime po Zapade > hmm smola

repregefankyhavs
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

ja na nich moc nazor nemam, kedze repky nepocuvam...
ale videl som par klipov, obcas vtipne ci zaujimave... myslim ze lepsie nez niektori ich "kamosi" z mainsteamu
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

podla mna je to banda vymidlených, nafajčených sporosých hláv ktorý nestoja ani za to aby ich davali v radiu a pod. :twisted:
Su proste ONIČOM
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

onicom je slabe ... to nie je hudba ale odpad... jedine co im beriem je ze boli prvi kto dokazal priniest rap na slovensku komercnu scenu, aj ked potom mozu za to neuveritelne premnozenie... takze spociatku som ich bral ako nieco nove co je originalne, ale teraz ked si zapnem hudobny kanal a vidim kontrafakt alebo nejakych inych vela ludi v kapucniach na streche v petrzalke ako kritizuju vsetko co sa da, bez najmensej snahy niecomu pomoct, tak je mi z tohto hudobneho stylu uplne zle :?
dusanko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dusanko »

Vesper napísal:onicom je slabe ... to nie je hudba ale odpad... jedine co im beriem je ze boli prvi kto dokazal priniest rap na slovensku komercnu scenu, aj ked potom mozu za to neuveritelne premnozenie... takze spociatku som ich bral ako nieco nove co je originalne, ale teraz ked si zapnem hudobny kanal a vidim kontrafakt alebo nejakych inych vela ludi v kapucniach na streche v petrzalke ako kritizuju vsetko co sa da, bez najmensej snahy niecomu pomoct, tak je mi z tohto hudobneho stylu uplne zle :?
te kapucne na strecha myslis drwiwu mensinu ?

este ktomu ze nafajceny ste spominali wed rytmus nefajci ani nepije takze newem ako nefajceny
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

okonenipica napísal:Poprosil by som tych co nepocuvaju rap, aby do tejto temy nepisali. Dokazujete o tom aky ste primitivny... SOJ!!!!

Nema to logiku. To jak keby inteligentna forma zivota z planety Melmak kritizovala Kofolu :roll:

//mastermind: 2 veci:
1. si nejak vynimocny, ze musis pisat velkym tucnym pismom?
2. do tejto temy sa moze vyjadrit uplne kazdy, takze podobne prispevky si nabuduce odpusti. hlavne, ze z tvojho prispevku inteligencia len tak srsi

Preco by tu nemohli pisat ludia co nepocuvaju rap? V teme aky druh rapu sa vam najviac paci je to este pochopitelne ale tu je otazka co si myslite o KF. Preco by nemohli pisat ludia co nepocuvaju rap? Oni nemozu mat nazor na KF? :roll:
K teme: KF su dost trapni, hlavne ten Rytmus. To je uplny "pozer"
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Rap treba počúvať srdcom , zamyslieť sa nad textami , ponoriť sa do inštrumentálok ! Kontrafakt je podla mna dobré zoskupenie . Snažia sa tak sa aj dostali tam kde chceli možno aj viac ! Tí čo pi**** závidia !
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

co sa tyka textov tak su fakt take o zivote, na zamyslenie a mam jedneho znameho co sa s nimi pozna osobne a povedal ze su to uplne v pohode chalani len ze maju trochu v hlavach na.rate :D
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

prosex: Oni su uplne v pohode. :wink:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Digital napísal:Rap treba počúvať srdcom , zamyslieť sa nad textami , ponoriť sa do inštrumentálok ! Kontrafakt je podla mna dobré zoskupenie . Snažia sa tak sa aj dostali tam kde chceli možno aj viac ! Tí čo pi****ú závidia !
je rozdiel ten nazor vyjadrit normalnym sposobom a nie nadavat ako dlazdic pri tom.
2pec
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2pec »

podla mna je to cisty kentus....akoze je to kazdeho vec co pocuva....ja osobne nikdy v zivote..... :smt078
Molo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Molo »

podľa mňa sú celkom v poho
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

okonenipica napísal::roll: keby tu bola tema o skupine Nirvana, a polovica prispevkov v teme by bola od ludi co nepocuva hudbu v ktorom Nirvana "uraduje", v ktorom by bolo napisane "su trapny", "onicom" atd. navyse ked ti dotycni vydeli len 3klipy, 2clany v bulvari a inac nic?

vy howada :roll:
ale ved si uvedom ze aj tymito tvojimi prisvepkami robis rapu ''dobre'' meno 8)
a este trochu k teme. ja napriklad mam dost kamosov raperov aj ked tuto hudbu nepocuvam a oni su v pohode, dalej aj ta filozofia ze RESPECT je podla mna dobra vec, ale proste mozem ti povedat z pohladu hudobnika ze ta hudba je uplny shit :roll:
2pec
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2pec »

Vesper napísal:ale ved si uvedom ze aj tymito tvojimi prisvepkami robis rapu ''dobre'' meno 8)
a este trochu k teme. ja napriklad mam dost kamosov raperov aj ked tuto hudbu nepocuvam a oni su v pohode, dalej aj ta filozofia ze RESPECT je podla mna dobra vec, ale proste mozem ti povedat z pohladu hudobnika ze ta hudba je uplny shit :roll:
maximalne s tebou suhlasim...perfektne si to vystihol.... :wink:
aLi3n_aTtacK
Medium Expert
Medium Expert

KF

Príspevok od používateľa aLi3n_aTtacK »

KONTRAFAKT su skratka Pecka... Ked su taki onicom, preco sa dostali az tam kde su teraz? A Rytmus patri medzi elitu MCs v strednej Europe... Takze pozeri,pohov!!! :evil: :evil:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: KF

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

aLi3n_aTtacK napísal:KONTRAFAKT su skratka Pecka... Ked su taki onicom, preco sa dostali az tam kde su teraz? A Rytmus patri medzi elitu MCs v strednej Europe... Takze pozeri,pohov!!! :evil: :evil:
Preco? Pretoze ich pocuvaju "vymastene" deti 10-17r. a myslia si aki su uzasni ked si slapu na nohavice, daju si tricko XXXXL ktore maju po kolena, siltovka dozadu a hra sa na rappera/hiphopera
aLi3n_aTtacK
Medium Expert
Medium Expert

Re: KF

Príspevok od používateľa aLi3n_aTtacK »

t0m4s3 napísal:Preco? Pretoze ich pocuvaju "vymastene" deti 10-17r. a myslia si aki su uzasni ked si slapu na nohavice, daju si tricko XXXXL ktore maju po kolena, siltovka dozadu a hra sa na rappera/hiphopera
Ja tu vobec nehovorim o detoch, hovorim o tvorbe, a Ty asi 2h nepocuvas, ako som to vycital z tvojho prispevku... :!:
Napísať odpoveď