make up ako ta nechutna vrstva farby na tvari ma odpudzuje uz len pri pohlade na niekoho kto ho ma, preferujem jemne nalicene oci (spirala+ jemne tiene) ktore zvyraznia ich krasu, urcite by som si na svoju plet nenapatlala nic typu- ruz na licka aby sa cervenali alebo na pery, aj tak si myslim ze to muzom prekaza pri bozkavani olizovat vseliake chemikalie asi nieje zazitok
je v pohode, ked sa DECENTNE upravi, ked ide vonku.. napriklad ta moja.. ale ked sa "maluje" aj vtedy, ked povedzme sedi doma pred televizor, to je uz fakt vela.. vraj to ani zdrave nie je.... mne sa najviac pacia zeny, ktore su prirodzene pekne
make-up sa da ale fakt iba trosicku aby to vyzeralo prirodzene... len je najhorsie ze v dnesnej obre si uz vacsina bab mysli ze bez make-upu ani nemozu vyjst na ulicu
podla mna niektore zenske ked sa maluju tak si myslia ze su v kuchyni a obaluju rezen, tiez si na seba nahodia jak murar 3 vrstvy a modlia sa aby to pocas dna neodpadlo ako kus omietky.
Moja srdca dama sa nemaluje vobec a je to cool. Pravdu povediac nic by som na nej nemenil je krasna taka ako ju Pan Boh stvoril. Amen.
Jergus Lapin
haliegro napísal:takze aby ste tu mali aj babsky nazor: cez den do prace si dam len maskaru (fakt sem-tam aj ceruzku na oci) a vtedy som taka siva myska, chlap si ma vsimne len ak do mna narazi, alebo ak mu v rade oci padnu na moj zadok (tym nechcem povedat, ze je nadrozmerny). aaaaaale, vecer, ked sa chystam von, pridam k make-upu aj ocne tiene a lesk na pery a vysoke podpatky, odrazu sa za mnou otacaju vsetky hlavy. tak co prirodzena krasa? BULL SHIT
heh ta sak ja ket vidim daku sexbombu ist po meste ta ties sa obzrem sak kto by sa neobzrel.... ale potom si tak pomyslim ze jaka musi byt sprosta ket dokaze tolko betonu nadzabat na xicht...
no s make-upom je neradno sa zahrávať..... a ešte ked vidím niektoré baby ... uff...mám dosť
ja make-up používam len maličko...teda v malom množstve na prekrytie nedostatkov.... samozrejme špirála a nejaký ten lesk na pery....
ale permanentný make-up...akože natetovať si linky na viečka a pery...to nehovorím o obočí.... hrúza.....
najhorsie na tvari inak peknej baby je, ak ma na sebe centimetrovu vrstvu make-upu. to potom pride domov a prve, co spravi, bude, ze si odlepi vrstvu hrubu ako brizolitovu omietku...no dakujem pekne
zeroboyko napísal:no mam rad ked ma holka spiralu a tak maximalne nejaky ruz alebo lesk na perach a nemam rad stare namachlene naslapovacky
Mne sa ohromne paci dievca ktore je prirodzene krasne,proste ked je bez makeupu.....nadherne
mne sa stala situacia...ked bol v nasom meste strasny dazd a nikto nebol v meste ani auta uz vtedy nechodili a jedna holka ktora sa mi pacila bola v tom dazdi ..a sli sme oproti sebe a bola NADHERNA hoci bola zmoknuta do nitky(tak ako ja)
no jasne ze radsej bez ked to potrebuje oki pochopym ak je toho malo ako tu bolo spomenute ale pokial ma na sebe tonu omietky ze ked sa zamraci tak to na nej popuka takto fakt nie
No neviem ako vy ale ja som urcite za prirodzenu krasu popripade uplne len tak jemne, bo ked ma holka toho moc na sebe noze jej ta omietka aj opadat . Predstavte si ze stretnete uplne nadhernu holku uplne zamalovanu a rano ked sa zobudite a pozrete na nu tak len taka obludka z nej zostala co potom heh. Takze radsej odporucam prirodzenu krasu